KLUBBSVERIGE
KOMPETENS TEAM

VI HJÄLPER DIG ATT KOMMA TILL NÄSTA NIVÅ

Står ni inför en utmaning där ni känner att ni vill ha kvalitativ stöttning? Har ni en idé som ni vill ha kreativ feedback på? Är du eller er personal behov av utbildning i ett specifikt område? Vill ni öka er försäljning, förbättra er lönsamhet eller ha någon att bolla er ekonomiska- eller verksamhetsbaserade siffror med?

Tack vare en nära dialog med många av våra medlemmar har vi på KlubbSverige god erfarenhet av drift av träningsanläggningar. Tillsammans med våra huvudpartnerföretag Qicraft, LesMills, BRP, The Academy och BMG Scandinavia har vi en fantastisk kunskapsbank och samlad erfarenhet. Vi kallar vår konstellation KlubbSveriges Kompetens Team och vi finns för att kunna hjälpa er att ta er verksamhet till nästa nivå.

Genom vår unika konstellation så kan vi hjälpa er bland annat inom följande områden:
Affärsutveckling, lönsamhet, träningsutrustning, teknologi kopplat till träning, medlemssystem, affärsmodeller, prissättning, gruppträning, marknadsföring, leadsgenereraring, försäljning, verksamhetsbaserade och/eller ekonomiska nyckeltal, bokföring och kontoplaner m.m.


HUR FUNKAR DET?

Vi har självklart inte alla svar, men med vår samlade erfarenhet, kompetens och kontaktnät så är vi övertygade om att vi kan hjälpa er att ta er verksamhet till nästa nivå. Vissa saker kan vi ge svar på en gång och då kostar vi ingenting, medan andra utmaningar kan kräva ett större engagemang och då lämnar vi en offert till er.

Varje resa börjar med ett första steg och i det här fallet så fyller du bara i formuläret nedan så återkopplar vi till dig. Det kostar självklart ingenting, utan är helt förutsättningslöst. För alla eventuella kostnader lämnas alltid först offert.

VI ÄLSKAR UTMANINGAR!
FYLL I FORMULÄRET SÅ ÅTERKOPPLAR VI INOM KORT.

    (välj det som passar dig bäst)