MEDLEMSGUIDEN

NU ÄR DEN HÄR!
Ett smart och effektivt säljverktyg
för dig som jobbar på gym.

UNIKT SÄLJVERKTYG

Unikt säljverktyg som hjälper dig som säljare på gym att få fler och effektivare avslut.

u

STÄLL RÄTT FRÅGA

Intuitivt frågeformulär som anpassar följdfrågor beroende på kundens respons.

RESPONSIV DESIGN

Byggd med responsiv design så att den funkar lika på din surfplatta, mobil och dator.

SMART DATABAS

Samla alla prospekt, kontaktuppgifter och anteckningar på ett och samma ställe!

VI KAN ALLA BEHÖVA LITE HJÄLP IBLAND…

Försäljning är en hel vetenskap. Vi har skapat ett verktyg som hjälper dig att hålla en bra struktur i säljprocessen och där du samtidigt guidar din kund att bli en nöjd medlem med rätt medlemskap. Vi kallar därför verktyget Medlemsguiden.

Vi har även lagt till lite andra funktioner som gör att Medlemsguiden även hjälper dig som säljare att ha en lite enklare vardag och för dig som säljledare att få ökad kontroll och struktur.

•  Automatisk och pedagogisk summering av kundens svar för att skapa effektiva avslut

•  Medlemmar, prospekt och kontaktuppgifter sparas automatiskt.

•  Prospekt “taggas” automatiskt med vilken säljare som haft kontakten

•  Möjlighet att addera kommentarer/historik till varje kundbild

•  Enkelt att lägga till/ta bort personal

 

 

%

MER EFFEKTIVITET & BÄTTRE STRUKTUR

ABC + ÖKA + MEDLEMSGUIDEN

 

Medlemsguiden är en unik produkt framtagen av KlubbSverige med syfte att förenkla och effektivisera försäljningen för alla som säljare/medlemsrådgivare på en träningsanläggning. Men vi vill inte ta åt oss hela äran. Själva idén föddes för många år sedan av vår utbildningscoach Andreas Jönsson och vidareutvecklades i nära samarbete med Pelle Ström, Wellness Studio. Det dessa två herrar insåg var att det inte fanns något bra verktyg på marknaden för att hjälpa säljare genom en säljprocess på bra sätt. De verktyg som existerade (och som fortfarande existerar) kändes fyrkantiga och odynamiska och var svåra att applicera i många olika säljsituationer.

Det vi på KlubbSverige har gjort är att tagit deras bra tankar och struktur vidare till ett mer modernt format. Medlemsguiden är byggd med s k responsiv design vilket innebär att den funkar lika bra på din dator, som mobil eller surfplatta. Vi förenklar er administration genom att låta all information från säljmötet sparas i Medlemsguidens databas (självklart är det bara ni som har tillgång till era kunders information och historik) och ni kan enkelt återsöka all typ av information.

Medlemsguiden bygger dessutom på säljmetodiken i våra säljutbildningar – och vi ser det som en naturlig och praktisk förlängning av utbildningarnas teori. Det som ni lär er inom t ex säljpresentation, avslutsmetoder och struktur får sin praktiska tillämpning genom Medlemsguiden.

Medlemsguiden är ett perfekt stöd både för dig som erfaren som ny som säljare!

PRIS

Medlemsguiden månadslicens: 900 kr/månad

Ni får obegränsat med konton, dvs vi tar inte betalt per användare.

Tips: Medlemsguiden ingår även i vårt webbpaket för 1495 kr/månad.
I det paketet ingår även säljutbildningen “ABC i framgångsrik försäljning” och säljledarutbildningen “ÖKA försäljningen & dubbla vinsten”.

VILL DU TESTA MEDLEMSGUIDEN?!

Om du tror att Medlemsguiden kan hjälpa er att få en effektivare försäljning med fler avslut, eller om du är nyfiken och vill veta lite mer så är du bara ett klick bort.
Vi berättar gärna mer om hur ni kan få fler och effektivare avslut.

KONTAKTA OSS