TESTA VÅRA ONE STOP SHOPS

Enklare, snabbare & billigare!

BE GOOD

Kosttillskott, häsloprodukter och mycket mer!

OFFICE DEPOT

Papper, hygienprodukter, kontorsmaterial och mycket mer!

REKLAMTRION

Profilprodukter, väskor, kläder, vattenflaskor och mycket mer!

VÅRA PARTNERS

Klicka på respektive partner för mer information

ÄR NI ETT FÖRETAG SOM VILL BLI PARTNERFÖRETAG? KLICKA HÄR!

FRISKONOMEN

Massage & relax

Friskonomen arbetar med flera gymkedjor och har levererat till gym sedan 2005. Några av våra kunder är, Nordic Wellness, STC Trainingclub, SATS, Kraftverket m.fl. Från 2010 marknadsför vi den ledande innovativa massagefåtöljen sedan 1954 Fujiryoki- Fuji-Cyber-Relax.

LOGGA IN FÖR
ATT SE DIN
MEDLEMSRABATT
Logga in!
Läs mer om denna partner

NORDIC RÅBAR

Kosttillskott

Nordic Råbar tillverkar välsmakande, ekologiska, veganska, laktos- och glutenfria rawbarer. Ambitionen är att barerna ska vara på topp gällande smak och konsistens! Med ingredienser av högsta kvalité i tre nordiska smaker, bl a nypon, blåbär och hallon. NYHET! I höst lanseras en fjärde ny smak på marknaden med extra kakao+protein

LOGGA IN FÖR
ATT SE DIN
MEDLEMSRABATT
Logga in!
Läs mer om denna partner

BASIS BALL

Träningskoncept

Äntligen – nu lanserar vi BasisBall i Sverige!

Efter att vi under senaste åren har haft stor succés i Norge är vi nu redo att även lansera detta konceptet på den svenska marknaden och vi är särskilt glada över att få möjlighet att göra det tillsammans med Klubb Sveriges medlemmar.

 

VAD ÄR BASIS BALL?
Konceptet bygger på träningsfilosofin basisträning, som är utvecklad i norska alpina landslaget. Enkelt förklarat är det funktionell träning där man använder medicinboll med handtag som verktyg.

 Övningarna som sätts ihop utmanar styrka, balans, mobilitet, stabilitet och uthållighet och baserar sig på att man tränar tillsammans i grupp, fast individuellt. Det är helt enkelt all you need för att ha en funktionell och aktiv tillvaro. Här kan du se BasisBall live! (https://www.youtube.com/watch?v=G_DK7AUUmEM) länk som läggs på under ”live!”

LOGGA IN FÖR
ATT SE DIN
MEDLEMSRABATT
Logga in!
Läs mer om denna partner

INBODY

Träningsutrustning

LOGGA IN FÖR
ATT SE DIN
MEDLEMSRABATT
Logga in!
Läs mer om denna partner

OTR SWEDEN

Service

OTR Sweden – din pålitlige partner inom service av din utrustning

OTR har marknadsledande kompetens inom service, eftermarknad och reparationer av träningsutrustning. En märkesoberoende serviceleverantör som alltid finns där då olyckan varit framme.

Vi vet att det bland det viktigaste för en träningsanläggning är att utrustningen inte står still med en lapp ”Ur funktion”. Det ger ett dåligt intryck och skapar stor irritation på anläggningen.

Det skall vara enkelt att vara kund hos OTR Sweden. Du når OTR Sweden via telefon, mail och/eller bolagets webbaserade serviceanmälan. Du får snabb återkoppling med tider då OTR Swedens tekniker kontaktar dig oavsett om det är ett stort eller mindre uppdraget.

OTR Sweden har personal spridd i landet som står redo att supporta dig. Servicetekniker och serviceingenjörer efter behov och svårighetsgrad

Som KlubbSverige-anläggning har du specialpriser på service och serviceavtal hos oss.

Kontakta oss idag för ett kostnadsförslag.

LOGGA IN FÖR
ATT SE DIN
MEDLEMSRABATT
Logga in!
Läs mer om denna partner

BE GOOD

Sportnutrition

Be Good – Grossisten som kan träning!

Be Good är KlubbSveriges exklusiva partner vad det gäller sportnutrition och är en nischad grossist för träningsanläggningar, boxar och föreningar. Vi samlar marknadens starkaste varumärken i kombination med trendande nyheter för att du enkelt ska kunna välja det som fungerar bäst för dig, oberoende av varumärke. Beställning sker via vår webbshop där du direkt kan se pris, samt få information om dina tidigare inköp.

Vi hjälper även till med vendinglösningar och kylar som inte låser dig till ett visst sortiment.

LOGGA IN FÖR
ATT SE DIN
MEDLEMSRABATT
Logga in!
Läs mer om denna partner

LES MILLS

Gruppträning

Din framgång – vår passion
Vår passion, kunskap och erfarenhet är gruppträning. Vi är 100 % fokuserade på att ge dig och dina instruktörer den hjälp och de redskap ni behöver för att bli framgångsrika, samt få nya ochbefintliga medlemmar att älska träning. Les Mills är partner med över 1 500 klubbar i Norden och 17 000 globalt, vi levererar utbildningar samt produkter som tex BODYPUMP®, BODYBALANCE®, GRIT®, BODYCOMBAT® och IMMERSIVE The Trip®.

Vad får dina medlemmar att stanna kvar? Den viktigaste motivationsfaktorn för dagens medlemmar är mätbara resultat. Det är en betydelsefull komponent som hjälper dig att bygga bestående relationer med dina medlemmar. Studier visar att motiverade medlemmar besöker anläggningen oftare, de tar med sig vänner och stannar kvar längre som medlemmar. Motivationsprocessen börjar från den dagen medlemmen tecknar sitt medlemskap, ju mer stöd du kan bistå med från start, desto större är sannolikheten att de uppnår sina resultat och utvecklar regelbundna träningsvanor samt en stark relation till just din anläggning. Social interaktion är det mest betydelsefulla verktyget för att skapa starka sociala band med dina medlemmar och det är där gruppträningen spelar en viktig roll för din anläggnings framgång. Vi har möjlighet att hjälpa dig med resurser och verktyg för att maximera dina medlemmars träningsupplevelse från start till slut, bibehålla deras motivation och få dem att förälska sig i träning och din anläggning.

Vill du veta mer kontakta oss på sweden@lesmills.com

LOGGA IN FÖR
ATT SE DIN
MEDLEMSRABATT
Logga in!
Läs mer om denna partner

THE ACADEMY

Utbildning

Yrkesutbildningar till Lic. Personlig Tränare, Lic. Kostrådgivare och Cert. Kost & Träningskonsulter. Utöver det erbjuder The Academy även utbildningar inom gruppträning, träningskoncept och specialiserade vidareutbildningar som t ex träningsansvarig.

KlubbSveriges medlemmar har 15% rabatt både för personal och för sina klubbmedlemmar, ett stort mervärde i medlemskapet. Många tränande vill ”göra sin passion för träning till sitt yrke” och utbilda sig inom träning, kost och hälsa. Det är ofta den bästa rekryteringsvägen för att hitta exempelvis framgångsrika personliga tränare, med ett hjärta hos klubben och en gedigen grundutbildning från The Academy får man de bästa förutsättningarna för att lyckas i sitt arbete.

Genom samarbetet med KlubbSverige vill vi medverka till en positiv utveckling på alla nivåer: i branschen, på klubbarna och till den unika människan, som i slutändan kan få stor påverkan i sitt dagliga liv av det vi tillsammans kan erbjuda.

LOGGA IN FÖR
ATT SE DIN
MEDLEMSRABATT
Logga in!
Läs mer om denna partner

POLAR

Teknik / mjukvara

Polar är pionjär inom pulsmätning, aktivitetsmätare och träningsdatorer. Med nästan 40 års erfarenhet och ett stolt arv inom innovativ fysiologisk och sportmedicinsk forskning, tillgodoser vi alla nivåer av träning genom ett brett produktsortiment som omfattar cykeldatorer, sport- och aktivitetsmätare, träningsappar och onlinetjänster.

Våra prisbelönta produkter är ett förstahandsval bland konsumenter över hela världen, och säljs via 35 000 återförsäljare världen över. Polar är ett privatägt företag med huvudkontor nära Uleåborg i Finland.

Företaget är verksamt i mer än 80 länder. Ytterligare information finns på polar.com.

LOGGA IN FÖR
ATT SE DIN
MEDLEMSRABATT
Logga in!
Läs mer om denna partner

PLANDAY

Teknik / mjukvara

Det smartaste sättet att hantera schemaläggning, kommunikation och lönebesked. 

Gratis 30-dagars prova-på-period med obegränsad kundtjänst!

LOGGA IN FÖR
ATT SE DIN
MEDLEMSRABATT
Logga in!
Läs mer om denna partner

POWERPLATE

Träningsutrustning

THR Träning Hälsa & Rehab AB är exklusiv distributör av Power Plate i Sverige och Norge.

Med ca 10 års erfarenhet av vibrationsträning kan vi med Power Plates marknadsledande produktsortiment tillhandahålla en träningsform som är utöver det vanliga. Vi marknadsför också Biodensity som bygger på osteogen belastning i syfte att stärka skelett, leder och muskulatur.

 

 

LOGGA IN FÖR
ATT SE DIN
MEDLEMSRABATT
Logga in!
Läs mer om denna partner

LEASIFY

Finans

Finansiera gymutrustningen via Leasify!

Genom ert KlubbSverige medlemskap erbjuder Leasify marknadens främsta verktyg för inköp & finansiering av leasing. Säkerställ bättre avtalsvillkor vid nästa investering och anpassa er finansieringslösning. Det är dessutom helt kostnadsfritt för er!

Varför leasing? Låt oss berätta mer!
www.leasify.se

LOGGA IN FÖR
ATT SE DIN
MEDLEMSRABATT
Logga in!
Läs mer om denna partner

QICRAFT

Träningsutrustning

QiCraft Sweden är en av KlubbSveriges huvudpartners.
Tillsammans arbetar vi aktivt för att höja våra gemensamma kunders affärsmannaskap och lönsamhet.

Qicraft är Nordens ledande samarbetspartner av träningsutrustning och tjänster inom hälsa. Vår ambition är att hjälpa våra kunder att investera i lönsamma affärer och leverera de bästa resultaten inom hälsa och wellness. Vi strävar mot en helhetssyn i allt vi gör. Vi önskar bygga långsiktiga relationer med våra kunder och partners. Med lång erfarenhet och bred kunskap inom wellness, är vårt mål att få fler människor att leva hälsosamt och balanserat med visionen ”to achieve wellness”.

Qicraft är exklusiv agentur till Technogym, ClubVirtual och Wellsystem och har kontor i Sverige, Norge, Finland och Estland.

LOGGA IN FÖR
ATT SE DIN
MEDLEMSRABATT
Logga in!
Läs mer om denna partner

STROKIRK LANDSTRÖM

Tryck

Strokirk-Landströms tryckeri är ett av Sveriges största tryckerier. Vi har varit moderna och anpassningsbara sedan 1903, och hos oss finns en genuin kunskap i väggarna. Vi förenklar och förädlar våra kunders vardag utifrån deras behov när det handlar om allt tryckt marknadsmaterial.

Som KlubbSverige-medlem trycker du självklart hos oss till specialpriser!

LOGGA IN FÖR
ATT SE DIN
MEDLEMSRABATT
Logga in!
Läs mer om denna partner

BRP SYSTEMS

Teknik / mjukvara

BRP Systems är, enligt oss på KlubbSverige, ett av marknadens absolut vassaste medlemssystem som definitiv ger varje klubb en förbättrad struktur och effektivitet. Vi kan varmt rekommendera BRP som ett tryggt, stabilt, professionellt och prisvärt system.

Målsättningen är att vara det tekniskt ledande företaget av system till våra kunder. Samtidigt strävar vi efter att vara en långsiktig och pålitlig partner till våra kunder. Företaget är ett Gasellföretag enligt DI och nyligen utsett till ett av Sveriges 317 Superföretag enligt Veckans Affärer. BRP Systems erhåller högsta kreditbetyg enligt UC.

LOGGA IN FÖR
ATT SE DIN
MEDLEMSRABATT
Logga in!
Läs mer om denna partner

VITAMIN WELL

Mat & dryck

Beställning, mer information om produkterna och kontakt sker via Be Good.

LOGGA IN FÖR
ATT SE DIN
MEDLEMSRABATT
Logga in!
Läs mer om denna partner

ELKRAFT SVERIGE

El & Energi

KÖP EL PÅ SAMMA VILLKOR
SOM DE STÖRSTA KEDJORNA

Med Elkraft Sverige som elleverantör och samarbetspartner säkerställer du att ert/era gym har de lägsta möjliga totala elkostnaderna och den enklaste administrationen. Elkraft Sverige garanterar att elleveransen sker på ett tryggt, professionellt och kostnadseffektivt sätt.

KlubbSverige har lyckats förhandla fram samma avtal som idag används av flera av de största kedjorna i branschen – t ex SATS och Fitness 24 Seven. Så ni kan vara trygga med att ni genom detta avtal har ett mycket förmånligt avtal och en långsiktig lösning som gör att ni inte behöver oroa er för er el- och energiförbrukning på ett långt tag.

LOGGA IN FÖR
ATT SE DIN
MEDLEMSRABATT
Logga in!
Läs mer om denna partner

HATLEX

Träningsutrustning

Hatlex – Be an athlete

 

Vi hjälper dig att få fart på din box-business!

Vi erbjuder utrustning för funktionell träning samt skräddarsydda koncept för gym och boxar. Det som gör oss unika är att vi dessutom erbjuder design och konceptutveckling, affärsmodeller och marknadsföringsstrategier för dig som står i startgroparna för att öppna en egen box.

Med Hatlex:s flexibla lösningar och långa erfarenhet inom tränings- och fitnessbranschen kan vi erbjuda skräddarsydda lösningar inom funktionell träning. Hatlex:s grundare och personal har erfarenhet av att öppna och driva boxar i Sverige, något som tillsammans med vårt breda produktutbud, ger optimala förutsättningar för starka koncept anpassade för den nordiska marknaden.

Hatlex finns i Sverige, Norge och Finland.

LOGGA IN FÖR
ATT SE DIN
MEDLEMSRABATT
Logga in!
Läs mer om denna partner

WEIGHT TRAINIER

Träningskoncept

Dubbla antalet PT-kunder med Weight Trainer

Weight Trainer är en produkt för dig som PT och gymägare. Weight Trainer är ett kraftfullt PT-program som genererar många nya kunder. Programmet är dessutom lätt att implementera och ger en snabb avkastning. Weight Trainer hjälper dig att skapa en bra lönsamhet för Din PT-verksamhet.

Weight Trainer är ett viktminsknings-program som är skapat för din PT. Tillsammans med kunden, tränar PT:n regelbundet, samtidigt som förutsättningar skapas för kunden att behålla sin nya livsstil i framtiden, genom nya kunskaper om kost, träning, livets njutningar och hur tankar formar människor. Weight Trainer är ett lönsamt koncept som garanterat får dina kunder att nå de resultat de så länge drömt om.

 

Följande ingår i WT-programmet:

•  Komplett program för kunden att följa där alla verktyg ingår.

•  Digital kundportal där allt som rör programmet är samlat.

•  Digital PT-portal där alla kundkontakter enkelt administreras.

•  WT-livsmedelsprodukter att använda inom ramen för programmet.

LOGGA IN FÖR
ATT SE DIN
MEDLEMSRABATT
Logga in!
Läs mer om denna partner

FOODBOX

Mat & dryck

Enkel, snabb och nyttig mat i ditt gym!

Foobox erbjuder god och färdiglagad mat för dig som vill behålla formen. Foodbox är en unik matserie med färdiglagade och näringsberäknade rätter för dig som vill äta nyttig och gå ner i vikt, speciellt framtagen för träningsbranschen. Maträtterna innehåller en bra balans mellan protein, naturliga fetter och nyttiga kolhydrater och är därför utmärkta för dig som vill må bra. Varje måltid innehåller ca 400 kcal. Du säljer Foodbox direkt på ditt gym. Foodbox finns i Sverige, Norge och Finland.

Det enkelt att sälja och komma igång med Foodbox. Vi tillhandahåller både frys och marknadsföringsmaterial!

Läs gärna mer här!

 

LOGGA IN FÖR
ATT SE DIN
MEDLEMSRABATT
Logga in!
Läs mer om denna partner

PINK GLOVES BOXING

Gruppträning

Pink gloves boxing (PGB) är ”small group training” där medlemmen får tillgång till boxningens effektiva och roliga träning utan att behöva sparras mot någon.

PGB handlar om boxning, gemenskap och utveckling. Med olika graderings nivåer, lär sig medlemmarna boxas och utvecklas i en motiverande atmosfär. Förtjäna dina rosa handskar och ta fram din mästare! Programmet har utformats för att hjälpa träningsanläggningarna att generera vinst för sin gruppträning, få nya medlemmar  och för att öka retention.

LOGGA IN FÖR
ATT SE DIN
MEDLEMSRABATT
Logga in!
Läs mer om denna partner

OFFICE DEPOT

Förbrukningsmaterial

Toalettpapper, torkpapper, tvål, hållare, kontors- och städmaterial är ju kanske inte de roligaste inköpen, men alla klubbar behöver det. Vi på KlubbSverige har genom vårt partneravtal med Sveriges största aktör möjlighet att erbjuda fantastisk bra priser på mängder av förbrukningsmaterial. Med detta avtal är ni garanterad att alltid få dessa varor snabbt och billigt.

– Alltid fraktfritt

– Mycket låga priser

– Enkel beställning via webben

– Mycket stort sortiment

LOGGA IN FÖR
ATT SE DIN
MEDLEMSRABATT
Logga in!
Läs mer om denna partner

CASALL PROFESSIONAL

Gruppträningsutrustning

Casall Professional är KlubbSveriges leverantör av gruppträningsutrustning, fria vikter och tillhörande produkter. Med över 30 års erfarenhet är de en välrenommerad leverantör som alltid strävar efter smarta lösningar och högsta kvalitet. De representerar några av marknadens starkare varumärken inom träningsutrustning. I det avtal som vi förhandlat fram har vi fokuserat på att kunna leverera marknadens bästa produkter för bland annat gruppträning, hantlar, bänkar och skivstänger.

LOGGA IN FÖR
ATT SE DIN
MEDLEMSRABATT
Logga in!
Läs mer om denna partner

BERENDSEN

Hygien

Berendsen är ett av Europas ledande företag inom textilservice. Vi tar bl a hand om entrémattor och ser till att de alltid är rena och fräscha. Specialpris för KlubbSveriges medlemmar om ni vill ha entrémattor med er egen logo!

LOGGA IN FÖR
ATT SE DIN
MEDLEMSRABATT
Logga in!
Läs mer om denna partner

SVEA EKONOMI

Finans

Betalar era kunder i tid? Har ni bra likviditet? Behöver ni finansiering? Detta är högst relevanta frågor för dig som driver eller äger en gymanläggning. Tillsammans med vår partner Svea Ekonomi har vi tagit ett helhetsgrepp kring detta område och kan presentera en rad smarta och bra lösningar. Vi kan t ex erbjuda påminnelse och inkasso som markant effektiviserar ert kassaflöde.

Genom KlubbSveriges centrala avtal betalar ni ingen årsavgift, uppläggningsavgift eller någon kostnad för skickade påminnelser och inkasson. Ni får alltid tillbaka 100% av nominellt belopp samt eventuellt upplupen ränta.

LOGGA IN FÖR
ATT SE DIN
MEDLEMSRABATT
Logga in!
Läs mer om denna partner