PT MANAGEMENT

Missa inte möjligheten att ta er PT-verksamhet till nästa nivå! Vi introducerar en fyra-dagars utbildning med massor av djupgående kunskap för hur ni kan effektivisera och förbättra lönsamheten inom detta område. Utbildningen riktar sig till ägare och PT-ansvariga.

VI ÄR KLUBBSVERIGE

Sveriges största affärsnätverk för ägare och
beslutsfattare i svensk träningsindustri.

BUSINESS MANAGEMENT

Tillsammans med BRP SystemQicraft Sweden, Les Mills, BMG och The Academy har vi initierat en spännande projekt vars syfte är att fokusera på ledarskapet för dig som driver träningsanläggning.

1 STOP SHOP

Genom 1 STOP SHOP kan beställa all er sportnutrition och drycker från ett och samma ställe. En leverans, en faktura, Beprövade, efterfrågade och utvalda produkter. Dessutom till bättre priser!

PT MANAGEMENT

Tillsammans med The Academy har vi tagit fram en fantastiskt utbildning för alla er som vill effektivisera och förbättra er PT-verksamhet. Kursen avhålls den 16-19 november av rutinerade Simon Forsberg.

KSX21: äntligen fick vi träffas

Det var över 500 dagar sedan senast, men den 4 oktober kunde vi med glädje formellt öppna KlubbSverige Exclusive igen! Det var något speciellt i luften, det kände vi redan från allra första början....

250 000 SEK i insparade inköp genom Helper Group

Detta är en artikel från Helper   Vi har ett speciellt år bakom oss. Nu är det ca 15 månader sen Corona spred sig över hela världen men tack vare vaccin och människors agerande så börjar vi se...

Sommarens succé i Hudiksvall

Hudiksvalls gym får snabbt tillbaka gamla kunder och lockar nya med Utekrafts styrkemaskiner. Gymbranschen har under 2020 och 2021 mött nya utmaningar. Att träna inomhus blev helt plötsligt reglerat...

Förbered för en starkare höst!

Låt oss inspirera dig. VI har tagit fram ett urval av bilder från Fit Interiors - inredning med italiensk design och kvalitet, speciellt anpassad till de behov och krav som ställs i tränings- och...

Klubb case: 60°NORDs Corona initiativ

Glädje och inspiration en hel dag Corona-krisen har ju inte gått någon förbi och initiativen är många för att hitta på bra saker som håller folk i rörelse trots restriktioner och rekommendationer....

ÄR DET DAGS FÖR NÄSTA NIVÅ?

Står ni inför en utmaning där ni känner att ni vill ha kvalitativ och kreativ stöttning?

Vi har samlat branschens ledande företag inom en rad olika områden för att på bästa sätt kunna hjälpa dig som medlem i KlubbSverige att nå era specifika mål.

INHOUSE

Ett prisvärt paket med de marknadsföringstjänster du behöver. Kampanjverktyg, idéer, bildbank, landningssidor och leadsverktyg.

NÖJD KUND

Vår modul Qicraft Nöjd Kund ger dig två kundundersökningar per år och bra rapporter som är ett fantastiskt verktyg för er verksamhet.

AKADEMIN

Lär er sälja mer till fler!
Säljutbildning för dig och er personal. Välj mellan kurser på nätet och/eller olika live-utbildningar.

VI ÄR SVERIGES
STÖRSTA
TRÄNINGS
NÄTVERK!

[ai1ec view=”monthly”]

BOKA UTBILDNING!

Anpassade utbildningar för dig som äger och jobbar på gym. Nedan ser du våra kommande utbildningar. Anmäl er på respektive länk.

TILLSAMMANS ÄR VI STARKA

KlubbSverige är Sveriges största sammanslutning av fristående gym och mindre kedjor. Med våra nära 200 anslutna gym har vi en unik position att finna olika stordriftsfördelar som gör din vardag som gymägare lite enklare. Vi erbjuder en mängd olika tjänster – allt från ett komplett marknadsföringskoncept till utbildning av personal till inköp av produkter och tjänster.

Allt vi gör vill vi ska passa in i något av KlubbSveriges tre grundfundament. Antingen ska det sänka kostnaderna, höja intäkterna eller öka effektiviteten för er verksamhet på något sätt. Vi tror att vi på det sättet bäst kan hjälpa er verksamhet och göra det enklare och roligare för er att jobba.