Select Page

inHouse Editor

inHouse Editor är namnet på vårt kampanjverktyg. Här hittar du mängder av färdiga kampanjmallar i många olika format.
För att de ska få rätt känsla och passa just er klubb kan ni snabbt och enkelt anpassa dem med er logo och era färger.
Ni kan ändra bilder och budskap om ni så önskar. Mallarna är så flexibla att det är er egen fantasi som sätter gränserna.

1. GRUNDMALL

Här ser ni ett exempel på hur en inHouse-kampanj kan se ut. I just det här exemplet uppmuntrar texten att mottagaren av budskapet ska ta steget att komma igång med sin träning. Träning är kvalitetstid med sig själv. Vi har även kopplat en premie till kampanjen – en snygg t-shirt.

2. ANPASSNING

Genom vår webbaserade inHouse-portal kan ni enkelt anpassa mallen så att den passar er. Ni behöver inga förkunskaper om formgivning, inHouse-portalen och mallen hjälper er att få ett perfekt resultat varje gång. I det här exemplet har vi bytt ut loggan, ändrat färg på text och färgblock, ändrat texten så att premien nu är en väska samt bytt bilden för premien.

3. MER ANPASSNING

Vi utgår fortfarande från samma kampanjmall, men här har vi även bytt ut bakgrundsbilden och helt tagit bort bilden för premien. Kanske vill ni erbjuda något helt annat än en t-shirt eller väska? Har ni egna bilder som ni vill använda? Det är självklart inga problem, utan det är bara att ladda upp!

INTRESSERAD?

Låter något av detta intressant för er? Kontakta oss då för ett förutsättningslöst möte.
Antingen kommer vi ut till er anläggning eller så börjar vi med ett telefon- ett videomöte så får ni berätta mer om er och vilka behov ni har.