Select Page

För gymägare & chefer sedan 2005

Vi är Nordens största
chefsnätverk för dig som
driver gym & friskvård

Gör som hundratalet andra gymägare och gå med i KlubbSverige. Smarta förmåner, kompetens, ökad lönsamhet, ny kunskap, inspiration och bästa möjligheterna att utveckla både dig själv och företaget.

Vill du veta mer?

Vad vi tror på

Vi har sedan starten 2005 aktivt verkat för att hjälpa våra medlemsföretag till ökad lönsamhet och effektivitet. Vi tror på att dela kunskap, innovation och att vi tillsammans är starkare än var och en på egen hand!

Detta får du som medlem

KlubbSverige gör ditt liv som gymentreprenör enklare. Spara pengar genom smarta inköp, erbjud dina medlemmar att kunna träna över hela Sverige, utbilda din personal inom service och försäljning, bli uppdaterad på branschnyheter och nätverka genom våra digitala eller  fysiska event – plus mycket annat. 

event & nätverk

Varje år anordnar vi en rad nätverksträffar, både fysiska och digitala. Håll dig uppdaterad på branschnyheter och bolla tankar och idéer med andra träningsentreprenörer och leverantörer.

train away

Alla stora kedjor erbjuder sina medlemmar att kunna träna över hela landet. Genom vår app kan även ni nu göra detsamma! Erbjud era medlemmar att träna över på över 200 gym över hela Sverige och få dessutom majoriteten av intäkterna.  

Utbildningar

Genom ert medlemskap ingår även KlubbSveriges branschanpassade utbildningar. Stärk ditt team inom sälj, kundbemötande och service genom våra digitala utbildningar. Perfekt för dina personliga tränare, instruktörer, receptionspersonal och säljare.

inköp & Förmåner

Spara pengar varje månad på dina inköp genom våra centralt upphandlade avtal. Med våra hundratals medlemsgym har vi helt andra förutsättningar vid förhandlingsbordet än vad ett enskilt gym har. Flera av våra partners har dessutom specialerbjudande till dig som medlem.

Dokument & avtal

Som företagare är det en mängd dokument som ska finnas på plats. Varför uppfinna hjulet igen när allting finns klart att ladda ner, helt gratis. Genom KlubbSverige får du mallar för anställnings- och medlemsavtal, arbetsbeskrivningar, budget, hyresavtal – ja,  allt du behöver.

Marknadsplan

Varje år tar vi fram en marknadsplan med aktiviteter och kampanjer som vi tror är optimal för dig som medlemsgym. Genom den får du tips på vilken och när ni ska köra en kampanj. Om du vill kan vi till och med bygga kampanjsidor, administrera och optimera dina digitala annonser för maximalt resultat. 

Skulle du rekommendera KlubbSverige?

“Ja, absolut för att man ofta som egen gymägare har tankar, funderingar och idéer och då är det en otrolig fördel att kunna diskutera dessa med KlubbSverige. De har kontakt med andra både i och utanför nätverket, som både varit med eller gjort liknande saker och kan ge både för- och nackdelar, vilket gör att man kan nå framgång och lösningar oftast mycket snabbare och enklare.”

Åsa & Niklas
Träningslagret, Karlskoga

KSX21
Årets största event

Vi är stolta att arrangera, KlubbSverige Exclusive (KSX21), årets största event för ägare och beslutsfattare i träningsindustrin.  

Utbildning som fungerar

Vi är inte som alla andra företag som erbjuder utbildningar. Vi har själva startat företag, ägt gym, jobbat som personliga tränare, i receptionen och som säljare. Vi vet vad som funkar. Genom våra utbildningar får du som medlem hemligheterna bakom effektivt sälj och ett gym med superservice. 

Träning över
hela Sverige 

Med vår smarta app TrainAway kan dina medlemmar träna över hela Sverige, även när de inte är hemma. 

En marknadsplan
för dig som driver gym

Som medlem får du en marknadsplan som sträcker sig över hela gymåret. Den ger dig tips och idéer på vilken typ av kampanj som passar och när under året ni ska köra den. Om du vill kan vi även göra en digital kampanjsida, lägga upp och optimera annonsen för maximalt resultat.