Select Page

ADVAGYM

Advagym är en lösning från Sony som möjliggör digitalisering av ditt gym. Med hjälp av sensorer som stöds av mjukvara i form av app och webbverktyg kan alla maskiner med viktmagasin digitaliseras. Advagym är en retrofitlösning vilket innebär att det kan sättas på såväl gamla som nya maskiner oberoende av producent av maskiner.

Advagym möjliggör för tränare via webbverktyget att skapa träningsprogram och dela detta till sina klienter och medlemmar. Det låter medlemmar erhålla gymprogram för att inspireras och motiveras. Tack vare puckar utplacerade i gymmiljön kan medlemmar guidas till de övningar och träningssätt som anläggningen önskar. Hårdvaran möjliggör också att man kan se över användandet av alla människor som enkelt visas upp grafiskt i webbverktyget.

Förutom en bra träningsapp som stöds av hårdvara är Advagym en väg att arbeta med att utbilda, guida och motivera medlemmar samtidigt som anläggningen kan skapa nya intäktsmodeller som digitala coach eller del av ett premiummedlemskap. Att kunna se över sin maskinparks användande skapar också förutsättningar för att driva beslut med hjälp av data.