Select Page

Aurora

SIKTA HÖGT OCH BLI DITT BÄSTA JAG

Medicine doktor Magnus Nylander bidrog till att Martin Lidberg blev världsmästare i brottning. Magnus har även hjälpt andra idrottare i världseliten och andra grupper av människor att må bra och prestera på topp. De båda är nu med och lanserar Aurora Optimal – med revolutionerande näringsrika hälsodrycker och kosttillskott.

Genom Magnus bakgrund som forskare och med Martins erfarenhet som elitidrottare, och numera professionell tränare, har de medverkat vid utveckling och sammansättning av Aurora Optimals produkter. Dessa produkter innehåller ämnen som kan främja fysisk och psykisk prestation för idrottare, motionärer och aktiva människor.

Aurora Optimals näringsrika hälsodrycker har redan väckt stort intresse på marknaden. Vårt sortiment innefattar drycker som är koffeinfria, veganska, sockerfria samt drycker som är berikade med vitaminer, mineraler, grenade aminosyror och flavonoider.

Aurora Adapt Performace & Recovery är ett vetenskapligt väldokumenterat kosttillskott  som innehåller adaptogener genom ett patenterat växtextrakt plus en utprövad balans av B-vitaminer. Denna unika produkt har visats motverka utmattning under både mental och fysisk stress. Aurora Adapt Performace & Recovery riktar sig till dig som vill prestera på en högre nivå och återhämta dig snabbare – på jobbet, i vardagen eller på träning.