Select Page

ENERVIT NUTRITION

Enervit är företaget som kom till Sverige 2003 och som idag är marknadsledande på sportnutrition i Sverige. Huvudkontor, forskning, utveckling samt tillverkning finns i egna fabriker i Milano, Italien, och borgar för säkerhet, kvalitet och fungerande produkter som hjälper både motionärer och elit att prestera och utvecklas för att nå sina mål inom träning, tävling, idrott, fitness och hälsa.

Enervit är idag Huvud-partner till Ironman Europe (40 tävlingar i Europa, med Jönköping och Kalmar i Sverige), Vasaloppet både vinter (Vasaloppet mm)  och sommar (Cykelvasan, Ultravasan), partner till SHL (Svenska Hockeyligan), En Svensk Klassiker med Vasaloppet, Vätternrundan, Vansbrosimmet samt Lidingöloppet och är även partner till Göteborgsvarvet, Sthlm Maraton, Jönköping Maraton, Idre Fjällmaraton samt Svenska Cykelförbundet och Långloppscupen i MTB.

Genom dessa event och samarbeten har vi idag ca 500 000 deltagare som använder våra produkter för att klara sina mål och utmaningar och må bra i sin träning, tävling och vardagliga hälsa. Många av dessa går så klart även på gym och känner igen våra produkter och namn som något som borgar för kvalitet och säkerhet. Vi jobbar med att tillhandahålla energi i form av kolhydrater, fett samt protein före, under och efter träning och tävling.

Vi har förutom produkter mot uthållighet och prestation även produkter mot styrka, explosivitet, hälsa och fitness, med exempelvis en mängd olika energi samt proteinbarer där alla är av högsta kvalitet, utan gluten, utan palmolja, med naturliga råvaror och bra smaker. Dessutom har vi produkter mot styrketräning som exempelvis proteinpulver, aminosyror, kreatin, preworkout, vitaminer och mineraler.