Select Page

Eurosport Fitness

Eurosport Fitness, er kompletta leverantör av träningsutrustning.

Med massor av erfarenhet från många år på marknaden och ett stort urval av olika fitness produkter kan vi erbjuda kompetens och tillförlitlighet. Vår personal kan även hjälpa dig med planering, ombyggnad, finans och utbildning om de nya produkterna.

Vår affärsidé
Vår affärsidé är att vara en komplett leverantör till våra kunder, dessutom vill vi erbjuda våra kunder ”lönsam utrustning” det vill säga utrustning anpassad efter kundens plånbok, ortens storlek och konkurrensutsatthet mm. Vi värnar om kundens förtroende under lång tid framöver.

Vi har allt från omklädningsskåp, golv, styrkemaskiner, cardioutrustning till hantlar, vikter och stretchmattor. Kunden skall bara behöva en säljare och ett företag att ha kontakt med både i planeringsstadiet som i inköpsprocessen, leveransen och efterservicen.

Active Fuelstation: Mycket mer än en kaffemaskin
Active Fuelstation ger Era anläggningar möjlighet till extra inkomst samtidigt som Ni ökar kundnöjdheten genom att erbjuda kunderna ett snabbt och smidigt sätt att få tillgång till kosttillskott och även alla Kaffefavoriter! Active Fuelstation är en helautomatisk maskin med inbyggd muggdispenser som serverar en färdig dryck i mugg  som Ni kan hyra leasa genom Eurosport fitness
Nu har vi ett erbjudande till alla KlubbSveriges medlemmar med 250 kr rabatt på månadshyran.