Select Page

Gymdisplay

Vi erbjuder ett komplett digitalt kommunikationssystem med en kopplad annonsförsäljningsfunktion som enkelt styrs via mobiltelefon. Tjänsten digitalisera er interna kommunikationen, ökar er hållbarhetsprofilering, ökar antalet medlemmar och ersätter affischer och liknande. Vi erbjuder både gratislösningar och kostnadseffektiva lösningar med del av annonsintäkterna.

Det är en systemintegrerad lösning med direkt koppling till allt från gymsystem, lunchguider och hemsidor till sociala medier för automatisk publicering av information, erbjudanden och content.

01 Nyckelfärdigt

En branschanpassad digital kanal med enkel webbaserad programvara som kan styras direkt från din dator eller smartphone. Publicera ditt content för att öka merförsäljningen och förbättra och förenkla kommunikationen med dina medlemmar/besökare.

02 Kostnadseffektivt

Alla våra koncept är unika då kanalen är helt kostnadsfri för skärmkunden och kan till och med även en fungera som en passiv intäktskälla. Detta då delar av skärmen upplåts till extern marknadsföring, en tjänst som vi på Lifestyle Media Partner ombesörjer till fullo.

03 Helhetslösning

Lifestyle Media Partner tillhandahåller en helhetslösning med digitala skärmar, mediaspelare, mjukvara, drift & support som syftar till att förenkla samt förbättra kommunikationen med dina medlemmar/besökare. Ingen handpåläggning eller arbete krävs från skärmkunden, vi ser till att kanalen kommer igång och rullar på felfritt under hela avtalsperioden.