Select Page

INTELLIGENT CYCLING

Intelligent Cycling® är ett lättanvänt och inspirerande verktyg för instruktörerna. Men framförallt – flera års erfarenhet visar att det ökar motivationen, träningsglädjen och lojaliteten hos medlemmarna.

Headlights
WORKOUTS
+ 500 genomtänkta träningspass – pass som underlättar för instruktören, utan att kompromissa med träningsresultatet.

THE PLAYER
Skapar engagemang och spänning genom visuella upplevelser och fantasifulla animeringar.

THE JOURNEY
En teknik vi är ensamma om – och som ger dig möjlighet att träna i en vackert animerad värld som ständigt förnyas och aldrig upprepas.

SESSION DESIGNER
Individuellt designade pass – Här kan tränaren på ett enkelt sätt anpassa träningen efter gruppen.

MOBILE APP
Möjliggöra högkvalitativ, varierad träning också utanför gymmet.


Intelligent Cycling är utvecklat för att fokusera på tidseffektiv cykelträning, oavsett om det gäller puls, kraft eller helt enkelt färger. Ett lättförståeligt gränssnitt ger en total överblick över träningen – när som helst. En karta att följa för både instruktörerna och medlemmarna.

Vår databas innehåller över 500 olika träningspass, anpassade för olika träningsnivåer och intressen. Därutöver kan instruktören skapa egna träningspass och medan han undervisar anpassa träningen efter gruppens behov och önskningar. Resultatet blir effektiv träning och motiverade, lojala medlemmar.

Helt enkelt – ett nytt sätt att se på inomhus cykling – skapad av människor som brinner för träning, cykling och gemenskap.

Läs mer: www.intelligent-cycling.com.com