Select Page

STIGFRAM

StigFram är ett utvecklingsföretag som utvecklar människor, företag och organisationer till ett mer passionerat intresse för själva kundmötet. De ser på kunskap som en strategisk tillgång för individen, gruppen och organisationen.

Stig Fram är även vårt primära val av utbildningpartner till vårt affärsprogram, Healthy Managament. En av anledningarna till detta var att deras grundinställning i allra högsta grad överenstämde med vår, nämligen att  personalen är en av träningsanläggningens starkaste tillgångar. Det är personalen som är verksamheten, kulturen och upplevelsen. Utan dem är er verksamhet en lokal med utrustning.

Stig Frams konsulter har båda fötterna på jorden. De jobbar inte bara med utvecklingsfrågor i teorin – de har även lång praktisk erfarenhet från roller som VD, försäljningschef, ekonomichef, HR chef etc. De vet vad som gäller i teorin och vad som fungerar i praktiken. Men framförallt har de en enastående förmåga att förstå affärer, utarbeta strategi och kompetensutveckla.

www.stigfram.se