Välj en sida

TESTA VÅRA ONE STOP SHOPS

Enklare, snabbare & billigare!

NRGFOOD

Kosttillskott, häsloprodukter och mycket mer!

OFFICE DEPOT

Papper, hygienprodukter, kontorsmaterial och mycket mer!

RKV GRUPPEN

Ett annat alternativ till papper, hygien och kontorsmaterial!

REKLAMTRION

Profilprodukter, väskor, kläder, vattenflaskor och mycket mer!

VÅRA PARTNERS

Klicka på respektive partner för mer information

ÄR NI ETT FÖRETAG SOM VILL BLI PARTNERFÖRETAG? KLICKA HÄR!

ADVAGYM

Teknik / mjukvara

Advagym är en lösning från Sony som möjliggör digitalisering av ditt gym. Med hjälp av sensorer som stöds av mjukvara i form av app och webbverktyg kan alla maskiner med viktmagasin digitaliseras. Advagym är en retrofitlösning vilket innebär att det kan sättas på såväl gamla som nya maskiner oberoende av producent av maskiner.

Advagym möjliggör för tränare via webbverktyget att skapa träningsprogram och dela detta till sina klienter och medlemmar. Det låter medlemmar erhålla gymprogram för att inspireras och motiveras. Tack vare puckar utplacerade i gymmiljön kan medlemmar guidas till de övningar och träningssätt som anläggningen önskar. Hårdvaran möjliggör också att man kan se över användandet av alla människor som enkelt visas upp grafiskt i webbverktyget.

Förutom en bra träningsapp som stöds av hårdvara är Advagym en väg att arbeta med att utbilda, guida och motivera medlemmar samtidigt som anläggningen kan skapa nya intäktsmodeller som digitala coach eller del av ett premiummedlemskap. Att kunna se över sin maskinparks användande skapar också förutsättningar för att driva beslut med hjälp av data.

LOGGA IN FÖR
ATT SE DIN
MEDLEMSRABATT
Logga in!
Läs mer om denna partner

STIGFRAM

Utbildning

StigFram är ett utvecklingsföretag som utvecklar människor, företag och organisationer till ett mer passionerat intresse för själva kundmötet. De ser på kunskap som en strategisk tillgång för individen, gruppen och organisationen.

Stig Fram är även vårt primära val av utbildningpartner till vårt affärsprogram, Healthy Managament. En av anledningarna till detta var att deras grundinställning i allra högsta grad överenstämde med vår, nämligen att  personalen är en av träningsanläggningens starkaste tillgångar. Det är personalen som är verksamheten, kulturen och upplevelsen. Utan dem är er verksamhet en lokal med utrustning.

Stig Frams konsulter har båda fötterna på jorden. De jobbar inte bara med utvecklingsfrågor i teorin – de har även lång praktisk erfarenhet från roller som VD, försäljningschef, ekonomichef, HR chef etc. De vet vad som gäller i teorin och vad som fungerar i praktiken. Men framförallt har de en enastående förmåga att förstå affärer, utarbeta strategi och kompetensutveckla.

www.stigfram.se

LOGGA IN FÖR
ATT SE DIN
MEDLEMSRABATT
Logga in!
Läs mer om denna partner

SAHEQ

Träningsutrustning

SAHEQ är generalagent för träningsmärket Salter och har genom en mängd olika samarbeten möjligheter att erbjuda er som kund en helhetslösning. Allt ifrån träningsutrustning, golv, IT-kund/kassasystem, finansieringslösningar till Ritualstvålar i era omklädningsrum.

LOGGA IN FÖR
ATT SE DIN
MEDLEMSRABATT
Logga in!
Läs mer om denna partner

LIFE PADEL

Padel

Life Padel offers a market-adapted concept within the gym paddle!

With world-class quality on both interior and paddle courts, the member gets a paddle and gym in the same place.
The facilities are operated by a digitalized system of fitting, booking, payment, and staffing will be available at well-visited times to create additional sales.

LOGGA IN FÖR
ATT SE DIN
MEDLEMSRABATT
Logga in!
Läs mer om denna partner

INTELLIGENT CYCLING

Teknik / mjukvara

Intelligent Cycling® är ett lättanvänt och inspirerande verktyg för instruktörerna. Men framförallt – flera års erfarenhet visar att det ökar motivationen, träningsglädjen och lojaliteten hos medlemmarna.

Headlights
WORKOUTS
+ 500 genomtänkta träningspass – pass som underlättar för instruktören, utan att kompromissa med träningsresultatet.

THE PLAYER
Skapar engagemang och spänning genom visuella upplevelser och fantasifulla animeringar.

THE JOURNEY
En teknik vi är ensamma om – och som ger dig möjlighet att träna i en vackert animerad värld som ständigt förnyas och aldrig upprepas.

SESSION DESIGNER
Individuellt designade pass – Här kan tränaren på ett enkelt sätt anpassa träningen efter gruppen.

MOBILE APP
Möjliggöra högkvalitativ, varierad träning också utanför gymmet.


Intelligent Cycling är utvecklat för att fokusera på tidseffektiv cykelträning, oavsett om det gäller puls, kraft eller helt enkelt färger. Ett lättförståeligt gränssnitt ger en total överblick över träningen – när som helst. En karta att följa för både instruktörerna och medlemmarna.

Vår databas innehåller över 500 olika träningspass, anpassade för olika träningsnivåer och intressen. Därutöver kan instruktören skapa egna träningspass och medan han undervisar anpassa träningen efter gruppens behov och önskningar. Resultatet blir effektiv träning och motiverade, lojala medlemmar.

Helt enkelt – ett nytt sätt att se på inomhus cykling – skapad av människor som brinner för träning, cykling och gemenskap.

Läs mer: www.intelligent-cycling.com.com

LOGGA IN FÖR
ATT SE DIN
MEDLEMSRABATT
Logga in!
Läs mer om denna partner

ME CHARGE

Marknadsföring

Me Charge tillhandahåller säkra och pålitliga laddningslösningar till era kunder.
Vår laddstation laddar praktiskt taget alla mobiltelefoner.

Ger kunderna ett säkert, bekvämt och snabbt sätt att ladda sina mobiltelefoner
Vi är idag så beroende av våra telefoner och att hålla kontakt med personer och saker omkring oss.
Telefonen har blivit en förlängning av vem vi är. Batteriet i vår telefon tar konstant slut.

Sedan länge har företag erbjudit sina kunder gratis WIFI Nu har ditt gym chansen att erbjuda gratis laddning
Vår station får ni låna gratis!

• Ta bort störande moment för era anställda
• Nöjdare kunder
• Ökar antalet kunder
• Säker förvaring med kodlås, samt att ni begränsar användningen av mobiltelefoni på ert gym
• Ni kan lägga in eget budskap – Ni får en passiv inkomst

LOGGA IN FÖR
ATT SE DIN
MEDLEMSRABATT
Logga in!
Läs mer om denna partner

FIRSTBEAT

Teknik / mjukvara

Firstbeat Livsstilsanalys är ett unikt redskap för specialister inom hälsa och friskvård som vill ta sin coachningsverksamhet till nästa nivå. Livsstilsanalysen identifierar livsstilsval som stöder eller belastar välbefinnandet och belyser orsakerna till överbelastning eller svag återhämtning. Genom att erbjuda Livsstilsanalysen som en del av ert tjänsteutbud har ni även möjligheten att hjälpa kunderna med stress, återhämtning och sömnrelaterade problem. Firstbeats Livsstilsanalys går enkelt att paketera in i era PT-tjänster, och är samtidigt ett utmärkt komplement för att få mer tyngd i de friskvårdssatsningar ni säljer till företag.

För mer information: klicka här!

LOGGA IN FÖR
ATT SE DIN
MEDLEMSRABATT
Logga in!
Läs mer om denna partner

PANTANOVA

Marknadsföring

Pantanova är framtidens papperskorg som tillåter människor att ”panta” sitt skräp (Ej pet+pant). Genom vårt patenterade system kan vi hjälpa er att detaljstyra och samtidigt belöna era besökare. Papperskorgen skapar dessutom en passiv intäkt till Er utan att ni behöver lyfta ett finger. Ni får er helt egna framtidspapperskorg. Så varför ska ni ha den?
      – För er är detta samarbete helt kostnadsfritt, dvs ni tar inga finansiella risker.
      – Detaljstyr era besökare genom papperskorgens interaktiva display.
      – Belönar alla era besökare som slängar skräpet på rätt plats.
      – Skapa en passiv intäkt på upp till 96 000 kr per år
LOGGA IN FÖR
ATT SE DIN
MEDLEMSRABATT
Logga in!
Läs mer om denna partner

ACTIVIO

Teknik / mjukvara

Activio är ett svenskt företag som tillhandahåller prestationshöjande träningssystem för skolor, träningsvärlden och professionell idrottsverksamhet med fokus på global hälsa och människors välmående. Activio är marknadsledande inom puls- och wattbaserad gruppträning. Faktum är att vi var först ut i branschen att kunna erbjuda pulsträningssystem som är speciellt framtagna för gruppträning.

Idag används Activios system dagligen inom fitnessindustrin världen över. Dessutom använder skolor, universitet och professionella idrottslag Activios lösningar för att utveckla träningen på individuell nivå. Flertalet TV-produktionsbolag har upptäckt fördelarna med Activios teknologi och lösningar som ett kraftfullt sätt att förhöja upplevelsen för tv-tittare världen över.

Activios lösningar för pulsträning är anpassade för alla människors individuella träningsbehov. Pulsträning motiverar, effektiviserar och inspirerar i alla typer av träning.

LOGGA IN FÖR
ATT SE DIN
MEDLEMSRABATT
Logga in!
Läs mer om denna partner

FITNESS BRANDS

Träningsutrustning

Fitness Brands är en av Nordens ledande leverantörer av träningsutrustning till gym och träningsanläggningar. Med över 30 års erfarenhet och kunskap erbjuder Fitness Brands sina kunder unika helhetslösningar anpassat efter varje verksamhets specifika behov och förutsättningar.

Fitness Brands har bredden att leverera all interiör för en hållbar anläggning, det gäller allt från inredning av omklädningsrum, reception och loungeutrymme. Som exklusiv distributör av världsledande varumärken som Life Fitness, Hammer Strength, Indoor Cycling Group – ICG,  Escape Fitness, Fit Interiors samt Mondo Flooring är Fitness Brands en trygg partner på väg att bli Nordens starkaste i sin bransch.

Fitness Brands levererar både ny och begagnad träningsutrustning till hela Sverige. Vi finns representerade i både Norge och Sverige. I Sverige ligger huvudkontoret i Västerås och vi finns även i Helsingborg.

Vi ger professionell rådgivning och vägledning. Kontakta oss idag!

Hemsida: klicka här!

LOGGA IN FÖR
ATT SE DIN
MEDLEMSRABATT
Logga in!
Läs mer om denna partner

SAFE EDUCATION

Utbildning

LOGGA IN FÖR
ATT SE DIN
MEDLEMSRABATT
Logga in!
Läs mer om denna partner

ENERVIT NUTRITION

Kosttillskott

Enervit är företaget som kom till Sverige 2003 och som idag är marknadsledande på sportnutrition i Sverige. Huvudkontor, forskning, utveckling samt tillverkning finns i egna fabriker i Milano, Italien, och borgar för säkerhet, kvalitet och fungerande produkter som hjälper både motionärer och elit att prestera och utvecklas för att nå sina mål inom träning, tävling, idrott, fitness och hälsa.

Enervit är idag Huvud-partner till Ironman Europe (40 tävlingar i Europa, med Jönköping och Kalmar i Sverige), Vasaloppet både vinter (Vasaloppet mm)  och sommar (Cykelvasan, Ultravasan), partner till SHL (Svenska Hockeyligan), En Svensk Klassiker med Vasaloppet, Vätternrundan, Vansbrosimmet samt Lidingöloppet och är även partner till Göteborgsvarvet, Sthlm Maraton, Jönköping Maraton, Idre Fjällmaraton samt Svenska Cykelförbundet och Långloppscupen i MTB.

Genom dessa event och samarbeten har vi idag ca 500 000 deltagare som använder våra produkter för att klara sina mål och utmaningar och må bra i sin träning, tävling och vardagliga hälsa. Många av dessa går så klart även på gym och känner igen våra produkter och namn som något som borgar för kvalitet och säkerhet. Vi jobbar med att tillhandahålla energi i form av kolhydrater, fett samt protein före, under och efter träning och tävling.

Vi har förutom produkter mot uthållighet och prestation även produkter mot styrka, explosivitet, hälsa och fitness, med exempelvis en mängd olika energi samt proteinbarer där alla är av högsta kvalitet, utan gluten, utan palmolja, med naturliga råvaror och bra smaker. Dessutom har vi produkter mot styrketräning som exempelvis proteinpulver, aminosyror, kreatin, preworkout, vitaminer och mineraler.

LOGGA IN FÖR
ATT SE DIN
MEDLEMSRABATT
Logga in!
Läs mer om denna partner

FÖRSÄKRINGSKOMPETENS

Försäkring

Tryggt Gym är en företagsförsäkring för dig som äger eller driver ett gym och är den enda försäkringslösningen i sitt slag i vår bransch. Vi har tillsammans med vår försäkringspartner Försäkringskompetens, som är specialiserade på gruppförsäkringar, gjort en upphandling för alla KlubbSveriges medlemsklubbar. Resultatet av upphandlingen är en specialanpassad försäkring med det skydd du behöver för din gymverksamhet till en mycket fördelaktig premie.

Vi kan drift av gym och vet också därför vad som är viktigt att ha med i sitt försäkringsskydd. Vi har bland annat lagt in ansvarsförsäkring, kundolycksfall samt mer generösa ersättningar och bättre premisser vid olika skador.

Vi har historiskt sänkt våra medlemmars premiekostnader med ca 40%.

LOGGA IN FÖR
ATT SE DIN
MEDLEMSRABATT
Logga in!
Läs mer om denna partner

RKV Gruppen

Förbrukningsmaterial

RKV-gruppen är en rikstäckande fackhandelskedja, med 55 företagsvaruhus från Malmö till Gällivare. Vi levererar allt du behöver till ditt företag i form av städ- och hygienprodukter, kontorsmaterial, kontorsmaskiner, möbler, mobil- och datortillbehör, ergonomiprodukter, kaffe och kakor, toner och bläck, papper etc. Vi är själva företagare och vet vad snabb och lokal service betyder när man bedriver en verksamhet – välkommen att kontakta oss så berättar vi mer och beställ gärna vår katalog!

RKV Gruppen finns över hela landet och för att du som medlem i KlubbSverige ska få den bästa lokala servicen använder du följande kontaktuppgifter så ser de till att du blir kontaktad av ditt närmaste kontor

www.rkv.se

LOGGA IN FÖR
ATT SE DIN
MEDLEMSRABATT
Logga in!
Läs mer om denna partner

NRGFOOD

Kosttillskott

LOGGA IN FÖR
ATT SE DIN
MEDLEMSRABATT
Logga in!
Läs mer om denna partner

REKLAMTRION

Profilprodukter

Om företaget
Reklamtron har sedan starten 1997 utvecklats till en helhetsleverantör av profilreklam. Som pionjärer för direktimport och in-house-design byggde vi tidigt en stark position på den nordiska företagsmarknaden, med stöd av ledande leverantörer i Europa och fjärran östern. 21 år senare har vi utvecklats ytterligare genom att ta täten i vår bransch på e-handels-sidan med ett smart automatiskt e-handelssystem (Profilbutiken.se)

On Demand-beställningar via Profilbuitken.se

  • Som kund får du din egen webbshop med dina logotyper inbäddade i ett bibliotek
  • Logotyperna laddas automatiskt upp på tusentals produkter i vår databas
  • Designa själv via enkla knapptryckningar och musrörelser
  • Snabba produktsök via färg, pris och kategori
  • Godkänn eget korrektur när du gör klart köpet i varukorgen

Profilbutiken ger dig 24-timmars access och spar med sin funktionalitet mycket tid, som vi vet att kunder behöver lägga på annat!

LOGGA IN FÖR
ATT SE DIN
MEDLEMSRABATT
Logga in!
Läs mer om denna partner

WHY? DO IT!

Marknadsföring

Vi hjälper våra kunder till en effektiv och miljösmart kommunikation, både internt och externt. Detta gör vi med fokus på digitala plattformar och enkelhet för användaren. Vi erbjuder helheltslösningar inom digital skyltning, reklamproduktion, digital kundkommunikation samt webb & e-handel.

DIGITAL SIGNAGE
Att kommunicera sin information på digitala skärmar når du fler och djupare med ditt budskap. Du sparar även tid och kostnader för reklammaterial. Helt enkelt ett modernt och miljömedvetet sätt att kommunicera på.
Vi erbjuder helhetskoncept med allt ifrån hårdvara, montage, installation samt styrsystem/mjukvara.

DIGITAL KOMMUNIKATION
Kommunikation är inte bara att nå ut med sitt budskap. Minst lika viktigt är den interna kommunikationen. Framtidens kommunikation ligger i molnet och med våra partners och egenutvecklade tjänster erbjuder vi skräddarsydda lösningar för att förenkla och effektivisera ert företags kommunikation.

FÖRSÄLJNING & AFFÄRSUTVECKLING
Vi ger ditt företag marknadens effektivaste verktyg för att skapa tillväxt och lönsamhet i er försäljning men ser också till att lära er att använda dom.

REKLAM & MARKNADSFÖRING
Vi erbjuder smarta, moderna och kostnadseffektiva vis för ditt företag att synas och höras på. Och vi ser till att följa upp effekten tillsammans med er!

WEBB & E-HANDEL
Vi etablerar och effektiviserar våra kunder på den digitala marknadsplatsen och ser till att skapa synergierna mellan fysisk verksamhet och web.

MEDIA
Vi skapar iögonfallande budskap och mediaproduktioner för ditt företag med empati för de moderna kanaler som vi hjälper er att synas och höras på.

Mer information kring våra tjänster och kundcase hittar du på www.whydoit.se

LOGGA IN FÖR
ATT SE DIN
MEDLEMSRABATT
Logga in!
Läs mer om denna partner

ELEIKO

Träningsutrustning

Eleiko vill hjälpa människor att bli starkare så de kan prestera bättre – i sin sport och i livet generellt.
I över 60 år har vi varit världsledande inom internationell tyngdlyftning, styrkelyft och gym & fitness. Utrustning från Eleiko har levererats till träningsanläggningar och tävlingar i mer än 180 länder. Vi är certifierade av IWF, IPF samt Para Powerlifting federationerna och våra produkter ses ofta på världens stora mästerskap. Mer än 1000 världsrekord har satts med en Eleiko stång. Med kvalitet, innovation och sin kundservice är Eleiko den ledande leverantören av utrustning och utbildning inom styrka. Eleiko är styrka – Det är vår passion, vår expertis, vårt arv och vår framtid.

Företaget strävar efter att kombinera ett professionellt företagande med en humanistisk människosyn.
Eleiko arbetar hårt för att skapa en positiv miljö såväl inom företaget som i alla de omgivningar som företaget är verksamt. Att agera vänligt är en av företagets grundvärderingar och en förutsättning för att kunna förverkliga vår vision om att bygga en starkare värld.

Läs mer: www.eleiko.com

LOGGA IN FÖR
ATT SE DIN
MEDLEMSRABATT
Logga in!
Läs mer om denna partner

CASALL PROFESSIONAL

Träningsutrustning

Casall PRO har nästintill 40 års erfarenhet inom gym- och träningsindustrin och har varit officiell distributör av Matrix Fitness i Norge och Sverige sedan 2004; ett av världens ledande – och snabbväxande – kommersiella fitnessvarumärken. Vår kultur cirkulerar kring innovativt tänkande och värdesättandet av kreativ problemlösning. Alltid baserat på vår brinnande passion för innovation, kvalitet och design. För företag som är måna om att medlemmar ska få ut det mesta möjliga av varje svettdroppe som offras.

Vi tror starkt på att funktion och design går hand i hand. Hela vår produktportfölj är utvecklad och designad med intentionen att färg, design och kvalitet är enhetligt genom hela sortimentet. Fördelen med det klassiska och harmoniska designspråket är detsamma genom alla produktkategorier är att man skapar en exklusiv helhetskänsla som tydligt signalerar ett högklassigt utseende.

I vårt sortiment hittar du allt från tyngre konditions- och styrkemaskiner till funktionella träningsmoduler, bänkar, frivikts- och funktionell utrustning, träningsgolv, inredningsmöbler, förvaringsmoduler så väl som tekniska- och digitala lösningar som underlättar det dagliga arbetet för dig, din personal och dina medlemmar.

Upptäck vårt kompletta produktutbud och låt dig inspireras på www.casallPRO.se   

Kontaktuppgifter:
Adress: Malmgatan 18, 602 23 Norrköping
Telefon: +46 (0) 11-32 56 22
Kontaktperson: Stuart Lascelles, Försäljningschef
E-post: stuart.lascelles@casall.se

Hemsida: www.casallpro.se

LOGGA IN FÖR
ATT SE DIN
MEDLEMSRABATT
Logga in!
Läs mer om denna partner

APIROSPORT

Träningsutrustning

Vår filosofi är enkel: vi vill inte bara erbjuda produkter i världsklass – vi vill erbjuda våra kunder Sveriges bästa helhetslösningar inom gym- och träningsutrustning, utbildning och service.

För oss betyder detta att vi finns med från början som leverantör och samarbetspartner för att kunna anpassa vårt erbjudande efter varje enskild kund. För dig som kund innebär det en trygg och välplanerad investering med främsta mål att maximera kundvärde och lönsamhet.

Apirosport har agenturen för några av fitnessbranschens mest välkända varumärken, däribland Reebok Pro Fitness, ZIVA, Star Trac, StairMaster, Nautilus och Schwinn och täcker därmed in alla olika delar i gymmet: funktionell träning och fria vikter, cardio- och styrkeavdelning, samt indoor cycling, studio- och gruppträning.

Vi finns i Helsingborg (HK) och i Stockholm (sälj- och servicekontor).

ERBJUDANDE: Kostnadsfri instruktörsutbildning vid köp av paketlösning från Reebok Functional Zone.

 

LOGGA IN FÖR
ATT SE DIN
MEDLEMSRABATT
Logga in!
Läs mer om denna partner

FRISKONOMEN

Massage & relax

Friskonomen arbetar med flera gymkedjor och har levererat till gym sedan 2005. Några av våra kunder är, Nordic Wellness, STC Trainingclub, SATS, Kraftverket m.fl. Från 2010 marknadsför vi den ledande innovativa massagefåtöljen sedan 1954 Fujiryoki- Fuji-Cyber-Relax.

LOGGA IN FÖR
ATT SE DIN
MEDLEMSRABATT
Logga in!
Läs mer om denna partner

BASISBALL

Träningskoncept

VAD ÄR BASISBALL®?

BasisBal – Träning som fungerar!
Konceptet bygger på träningsfilosofin basisträning, som är utvecklad i norska alpina landslaget. Enkelt förklarat är det funktionell träning där man använder en medicinboll med handtag som verktyg.

Övningarna utmanar styrka, balans, mobilitet, stabilitet och uthållighet och baserar sig på att man tränar tillsammans i grupp, men ändå individuellt. Det är helt enkelt en träningsform som fungerar för att ha en funktionell och aktiv tillvaro.

BasisBall® är ett koncept utvecklat i Norge, och har fått stor succé. Under 2017 blev vi medlemmar av KlubbSverige. Flera av KlubbSveriges medlemmar har genomgått BasisBall- utbildning och i dag erbjuder fler än 10 träningscenter i KlubbSverige BasisBalls koncept på sina scheman. Fler och fler har fått smak på denna supereffektiva och motiverande träningsformen.

BasisBall erbjuder två träningskoncept i Sverige:
BasisBall RAW och BasisBall CenterCore:

BasisBall Raw®
Hur rå vill du bli? Detta är ett basispass späckat med med råskap. Passet utmanar dig på alla plan genom atletiska styrkeövningar som är både komplexa och utmanande. I ett högt tempo triggar vi din power, styrka och koordination. Garanterad stark och atletisk kropp.

BasisBall CenterCore®
Detta är ett perfekt basispass som ger dig den bästa träningen för din coremuskulatur. Fokus ligger på komplexa atletiska övningar som genomförs i ett lugnt tempo med kontroll. På ett effektivt sätt tränas kvaliteter som stabilitet, mobilitet, balans och styrka. Den bästa grunden för en stark och atletisk kropp.

LÄS NÅGRA AV VÅRA TRAINERS TESTIMONIALS FRÅN BASISBALL® KURS:

Camilla Berndt, EGO Fitness Sundsvall
”Vi ser fram emot att starta upp BasisBall-passen här på Ego nu i oktober.
Det var tack vare att jag gick på Siris BasisBall pass under KlubbSveriges konferens i Västerås i våras som gjorde att vi börjar med BasisBall!

Hela konceptet känns väl genomtänkt och jag hoppas att vi med den enkla strukturen av olika funktionella övningar kan nå ut till flera olika kundgrupper. Både motionärer och elitidrottare kommer att kunna se en utveckling av sin träning med dessa pass. Roligt också att kunna erbjuda både ett mer högintensivt Raw-pass och ett något lugnare CenterCore-pass.   

Utbildningen var toppen. Mycket tidsbesparande att skicka ut kursmanual och test innan kursstart. Att sedan få jobba två hela dagar med mestadels praktisk träning gjorde att jag och mina instruktörer nu känner oss väl förberedda, snart dags att inspirera och peppa våra kunder, om en vecka kör vi igång!   

***

Martina Norlin, Class Gym Mora
Kursen i ledd av Siri Linn var riktigt bra! Bra blandning mellan teoretiska och praktiska moment. Lyssna och förstå, göra och lära. Siri Linn som kursledare är otroligt inspirerande och kunnig inom detta område. Rätt person på rätt plats. Duktig i sin pedagogik och på att anpassa till gruppen. Har i övrigt bara hört positiv feedback av de andra som deltog” 

***

Emelie Boman, EGO Fitness Sundsvall
Jag uppskattade att det var ganska högt tempo på kursen och att vi fick öva mycket praktiskt. Det kändes också värdefullt att ha tillgången till portalen för att kolla tekniska detaljer i övningarna när vi övade praktiskt.”

LOGGA IN FÖR
ATT SE DIN
MEDLEMSRABATT
Logga in!
Läs mer om denna partner

INBODY

Träningsutrustning

LOGGA IN FÖR
ATT SE DIN
MEDLEMSRABATT
Logga in!
Läs mer om denna partner

LES MILLS

Gruppträning

Din framgång – vår passion
Vår passion, kunskap och erfarenhet är gruppträning. Vi är 100 % fokuserade på att ge dig och dina instruktörer den hjälp och de redskap ni behöver för att bli framgångsrika, samt få nya ochbefintliga medlemmar att älska träning. Les Mills är partner med över 1 500 klubbar i Norden och 17 000 globalt, vi levererar utbildningar samt produkter som tex BODYPUMP®, BODYBALANCE®, GRIT®, BODYCOMBAT® och IMMERSIVE The Trip®.

Vad får dina medlemmar att stanna kvar? Den viktigaste motivationsfaktorn för dagens medlemmar är mätbara resultat. Det är en betydelsefull komponent som hjälper dig att bygga bestående relationer med dina medlemmar. Studier visar att motiverade medlemmar besöker anläggningen oftare, de tar med sig vänner och stannar kvar längre som medlemmar. Motivationsprocessen börjar från den dagen medlemmen tecknar sitt medlemskap, ju mer stöd du kan bistå med från start, desto större är sannolikheten att de uppnår sina resultat och utvecklar regelbundna träningsvanor samt en stark relation till just din anläggning. Social interaktion är det mest betydelsefulla verktyget för att skapa starka sociala band med dina medlemmar och det är där gruppträningen spelar en viktig roll för din anläggnings framgång. Vi har möjlighet att hjälpa dig med resurser och verktyg för att maximera dina medlemmars träningsupplevelse från start till slut, bibehålla deras motivation och få dem att förälska sig i träning och din anläggning.

Vill du veta mer kontakta oss på sweden@lesmills.com

LOGGA IN FÖR
ATT SE DIN
MEDLEMSRABATT
Logga in!
Läs mer om denna partner

THE ACADEMY

Utbildning

Yrkesutbildningar till Lic. Personlig Tränare, Lic. Kostrådgivare och Cert. Kost & Träningskonsulter. Utöver det erbjuder The Academy även utbildningar inom gruppträning, träningskoncept och specialiserade vidareutbildningar som t ex träningsansvarig.

KlubbSveriges medlemmar har 15% rabatt både för personal och för sina klubbmedlemmar, ett stort mervärde i medlemskapet. Många tränande vill ”göra sin passion för träning till sitt yrke” och utbilda sig inom träning, kost och hälsa. Det är ofta den bästa rekryteringsvägen för att hitta exempelvis framgångsrika personliga tränare, med ett hjärta hos klubben och en gedigen grundutbildning från The Academy får man de bästa förutsättningarna för att lyckas i sitt arbete.

Genom samarbetet med KlubbSverige vill vi medverka till en positiv utveckling på alla nivåer: i branschen, på klubbarna och till den unika människan, som i slutändan kan få stor påverkan i sitt dagliga liv av det vi tillsammans kan erbjuda.

LOGGA IN FÖR
ATT SE DIN
MEDLEMSRABATT
Logga in!
Läs mer om denna partner

POLAR

Teknik / mjukvara

Polar är pionjär inom pulsmätning, aktivitetsmätare och träningsdatorer. Med nästan 40 års erfarenhet och ett stolt arv inom innovativ fysiologisk och sportmedicinsk forskning, tillgodoser vi alla nivåer av träning genom ett brett produktsortiment som omfattar cykeldatorer, sport- och aktivitetsmätare, träningsappar och onlinetjänster.

Våra prisbelönta produkter är ett förstahandsval bland konsumenter över hela världen, och säljs via 35 000 återförsäljare världen över. Polar är ett privatägt företag med huvudkontor nära Uleåborg i Finland.

Företaget är verksamt i mer än 80 länder. Ytterligare information finns på polar.com.

LOGGA IN FÖR
ATT SE DIN
MEDLEMSRABATT
Logga in!
Läs mer om denna partner

PLANDAY

Teknik / mjukvara

Det smartaste sättet att hantera schemaläggning, kommunikation och lönebesked. 

Gratis 30-dagars prova-på-period med obegränsad kundtjänst!

LOGGA IN FÖR
ATT SE DIN
MEDLEMSRABATT
Logga in!
Läs mer om denna partner

POWERPLATE

Träningsutrustning

THR Träning Hälsa & Rehab AB är exklusiv distributör av Power Plate i Sverige och Norge.

Med ca 10 års erfarenhet av vibrationsträning kan vi med Power Plates marknadsledande produktsortiment tillhandahålla en träningsform som är utöver det vanliga. Vi marknadsför också Biodensity som bygger på osteogen belastning i syfte att stärka skelett, leder och muskulatur.

 

 

LOGGA IN FÖR
ATT SE DIN
MEDLEMSRABATT
Logga in!
Läs mer om denna partner

LEASIFY

Finans

Finansiera gymutrustningen via Leasify!

Genom ert KlubbSverige medlemskap erbjuder Leasify marknadens främsta verktyg för inköp & finansiering av leasing. Säkerställ bättre avtalsvillkor vid nästa investering och anpassa er finansieringslösning. Det är dessutom helt kostnadsfritt för er!

Varför leasing? Låt oss berätta mer!
www.leasify.se

LOGGA IN FÖR
ATT SE DIN
MEDLEMSRABATT
Logga in!
Läs mer om denna partner

QICRAFT

Träningsutrustning

Qicraft är en viktig partner i nätverket med all sin kompetens, branschengagemang och breda utbud och tillsammans arbetar vi aktivt för att hjälpa våra gemensamma kunder till bättre affärer och därmed ökad lönsamhet.

Varje dag vaknar medarbetarna på Qicraft med siktet inställt på en sak, att skapa en hälsosammare värld genom fysisk aktivitet. Det är vår drivkraft, vår mission och det vi kallar för; ”Activating People”. Att vi råkar sälja högteknologiska produkter med extrem fokus på både funktion och design, eller att vi kombinerar år av forskning inom exempelvis beteendevetenskap och det senaste inom digital teknologi, är egentligen sekundärt. Samtidigt är vi övertygade om att dessa verktyg är de rätta för att nå vår mission och mål.

Qicraft är exklusiv distributör av träningsupplevelser och utrustning från Technogym och har kontor i Sverige, Norge, Finland och Estland.

LOGGA IN FÖR
ATT SE DIN
MEDLEMSRABATT
Logga in!
Läs mer om denna partner

BRP SYSTEMS

Teknik / mjukvara

BRP Systems är, enligt oss på KlubbSverige, ett av marknadens absolut vassaste medlemssystem som definitiv ger varje klubb en förbättrad struktur och effektivitet. Vi kan varmt rekommendera BRP som ett tryggt, stabilt, professionellt och prisvärt system.

Målsättningen är att vara det tekniskt ledande företaget av system till våra kunder. Samtidigt strävar vi efter att vara en långsiktig och pålitlig partner till våra kunder. Företaget är ett Gasellföretag enligt DI och nyligen utsett till ett av Sveriges 317 Superföretag enligt Veckans Affärer. BRP Systems erhåller högsta kreditbetyg enligt UC.

LOGGA IN FÖR
ATT SE DIN
MEDLEMSRABATT
Logga in!
Läs mer om denna partner

ELKRAFT SVERIGE

El & Energi

KÖP EL PÅ SAMMA VILLKOR
SOM DE STÖRSTA KEDJORNA

Med Elkraft Sverige som elleverantör och samarbetspartner säkerställer du att ert/era gym har de lägsta möjliga totala elkostnaderna och den enklaste administrationen. Elkraft Sverige garanterar att elleveransen sker på ett tryggt, professionellt och kostnadseffektivt sätt.

KlubbSverige har lyckats förhandla fram samma avtal som idag används av flera av de största kedjorna i branschen – t ex SATS och Fitness 24 Seven. Så ni kan vara trygga med att ni genom detta avtal har ett mycket förmånligt avtal och en långsiktig lösning som gör att ni inte behöver oroa er för er el- och energiförbrukning på ett långt tag.

LOGGA IN FÖR
ATT SE DIN
MEDLEMSRABATT
Logga in!
Läs mer om denna partner

WEIGHT TRAINIER

Träningskoncept

Dubbla antalet PT-kunder med Weight Trainer

Weight Trainer är en produkt för dig som PT och gymägare. Weight Trainer är ett kraftfullt PT-program som genererar många nya kunder. Programmet är dessutom lätt att implementera och ger en snabb avkastning. Weight Trainer hjälper dig att skapa en bra lönsamhet för Din PT-verksamhet.

Weight Trainer är ett viktminsknings-program som är skapat för din PT. Tillsammans med kunden, tränar PT:n regelbundet, samtidigt som förutsättningar skapas för kunden att behålla sin nya livsstil i framtiden, genom nya kunskaper om kost, träning, livets njutningar och hur tankar formar människor. Weight Trainer är ett lönsamt koncept som garanterat får dina kunder att nå de resultat de så länge drömt om.

 

Följande ingår i WT-programmet:

•  Komplett program för kunden att följa där alla verktyg ingår.

•  Digital kundportal där allt som rör programmet är samlat.

•  Digital PT-portal där alla kundkontakter enkelt administreras.

•  WT-livsmedelsprodukter att använda inom ramen för programmet.

LOGGA IN FÖR
ATT SE DIN
MEDLEMSRABATT
Logga in!
Läs mer om denna partner

FOODBOX

Mat & dryck

Enkel, snabb och nyttig mat i ditt gym!

Foobox erbjuder god och färdiglagad mat för dig som vill behålla formen. Foodbox är en unik matserie med färdiglagade och näringsberäknade rätter för dig som vill äta nyttig och gå ner i vikt, speciellt framtagen för träningsbranschen. Maträtterna innehåller en bra balans mellan protein, naturliga fetter och nyttiga kolhydrater och är därför utmärkta för dig som vill må bra. Varje måltid innehåller ca 400 kcal. Du säljer Foodbox direkt på ditt gym. Foodbox finns i Sverige, Norge och Finland.

Det enkelt att sälja och komma igång med Foodbox. Vi tillhandahåller både frys och marknadsföringsmaterial!

Läs gärna mer här!

 

LOGGA IN FÖR
ATT SE DIN
MEDLEMSRABATT
Logga in!
Läs mer om denna partner

PINK GLOVES BOXING

Gruppträning

Pink gloves boxing (PGB) är ”small group training” där medlemmen får tillgång till boxningens effektiva och roliga träning utan att behöva sparras mot någon.

PGB handlar om boxning, gemenskap och utveckling. Med olika graderings nivåer, lär sig medlemmarna boxas och utvecklas i en motiverande atmosfär. Förtjäna dina rosa handskar och ta fram din mästare! Programmet har utformats för att hjälpa träningsanläggningarna att generera vinst för sin gruppträning, få nya medlemmar  och för att öka retention.

LOGGA IN FÖR
ATT SE DIN
MEDLEMSRABATT
Logga in!
Läs mer om denna partner

OFFICE DEPOT

Förbrukningsmaterial

Toalettpapper, torkpapper, tvål, hållare, kontors- och städmaterial är ju kanske inte de roligaste inköpen, men alla klubbar behöver det. Vi på KlubbSverige har genom vårt partneravtal med Sveriges största aktör möjlighet att erbjuda fantastisk bra priser på mängder av förbrukningsmaterial. Med detta avtal är ni garanterad att alltid få dessa varor snabbt och billigt.

– Alltid fraktfritt

– Mycket låga priser

– Enkel beställning via webben

– Mycket stort sortiment

LOGGA IN FÖR
ATT SE DIN
MEDLEMSRABATT
Logga in!
Läs mer om denna partner

BERENDSEN

Hygien

Berendsen är ett av Europas ledande företag inom textilservice. Vi tar bl a hand om entrémattor och ser till att de alltid är rena och fräscha. Specialpris för KlubbSveriges medlemmar om ni vill ha entrémattor med er egen logo!

LOGGA IN FÖR
ATT SE DIN
MEDLEMSRABATT
Logga in!
Läs mer om denna partner

SVEA EKONOMI

Finans

LOGGA IN FÖR
ATT SE DIN
MEDLEMSRABATT
Logga in!
Läs mer om denna partner