Select Page

TESTA VÅRA ONE STOP SHOPS

Enklare, snabbare & billigare!

NRGFOOD

Kosttillskott, häsloprodukter och mycket mer!

OFFICE DEPOT

Papper, hygienprodukter, kontorsmaterial och mycket mer!

RKV GRUPPEN

Ett annat alternativ till papper, hygien och kontorsmaterial!

REKLAMTRION

Profilprodukter, väskor, kläder, vattenflaskor och mycket mer!

VÅRA PARTNERS

Klicka på respektive partner för mer information

ÄR NI ETT FÖRETAG SOM VILL BLI PARTNERFÖRETAG? KLICKA HÄR!

LifeComp

Hälsoanalyser

Anslut dig till vårt win-win samarbete för bättre hälsa! Tillsammans blir vi en one stop shop för att leva friskare längre! Dina medlemmar tjänar på det och det gör du med, via kick-back! Ett mycket lönsamt samarbete som genererar extrainkomster utan stor personalinsats.
 
Varför ska dina medlemmar göra LifeComps hälsoanalys?
För de allra flesta är det en självklarhet att gå till tandläkaren för en kontroll varje år. Lika självklart är det att besikta och serva bilen. Men när det gäller det kanske viktigaste av allt – hälsan – agerar man ofta först när det är för sent och man redan blivit sjuk. Den naturliga startpunkten är den bästa hälsoanalysen – LifeComp ligger i framkant både medicinskt och tekniskt för att vara den globalt bästa analysen. För dina hälsomedvetna medlemmar är det extra motiverande att ha tillförlitliga och extremt prisvärda hälsoanalyser att jämföra med årligen. 
 
Se till att hoppa på den senaste hälsotrenden med LifeComp!
LOGGA IN FÖR
ATT SE DIN
MEDLEMSRABATT
Logga in!
Läs mer om denna partner

SPK

Desinfektion och rengöring

SPK, Svensk Produktionskonsult grundades 1992 och vi är experter på produkter för desinfektion och rengöring.

Under det senaste året har våra kemister lyckats ta fram produkter som överträffar myndigheternas restriktioner. Dessa unika produkter finner ni under vårt produktsegment: Smittskydd.

För närmare presentation av smittskyddsprodukter: klicka här

 

LOGGA IN FÖR
ATT SE DIN
MEDLEMSRABATT
Logga in!
Läs mer om denna partner

Eurosport Fitness

Träningsutrustning

Eurosport Fitness, er kompletta leverantör av träningsutrustning.

Med massor av erfarenhet från många år på marknaden och ett stort urval av olika fitness produkter kan vi erbjuda kompetens och tillförlitlighet. Vår personal kan även hjälpa dig med planering, ombyggnad, finans och utbildning om de nya produkterna.

Vår affärsidé
Vår affärsidé är att vara en komplett leverantör till våra kunder, dessutom vill vi erbjuda våra kunder ”lönsam utrustning” det vill säga utrustning anpassad efter kundens plånbok, ortens storlek och konkurrensutsatthet mm. Vi värnar om kundens förtroende under lång tid framöver.

Vi har allt från omklädningsskåp, golv, styrkemaskiner, cardioutrustning till hantlar, vikter och stretchmattor. Kunden skall bara behöva en säljare och ett företag att ha kontakt med både i planeringsstadiet som i inköpsprocessen, leveransen och efterservicen.

LOGGA IN FÖR
ATT SE DIN
MEDLEMSRABATT
Logga in!
Läs mer om denna partner

Concept Träningsredskap

Träningsutrustning

Concept är Sveriges ledande helhetsleverantör av träningsutrustning inklusive service, support, anläggningsdesign, utbildning och finansieringslösningar.

Utöver Concepts egna produkter och varumärken samarbetar vi med ett stort antal ledande leverantörer av internationella varumärken, så som Cybex, TRX, Woodway, Wattbike, Bodybike, TRUE, Concept2 och Torque. Serviceorganisation är placerad över hela Sverige för att möjliggöra bra och snabb service från Ystad i söder till Kiruna i norr.

Concept erbjuder en flexibel finansiering i egen regi, vilket gör att vi kan värdera våra kunders affärsidé utifrån 28 års erfarenhet i branschen och erbjuda ett flertal lösningar.

Vi har Nordens största Showroom i Jönköping. Här kan vi erbjuda träning och inspiration i världsklass!
Drivkraft, kundfokus, kunskap och passion har ända sedan starten 1993 varit våra ledord, och de är lika aktuella idag.

Se vårt sortiment på www.concept.se

LOGGA IN FÖR
ATT SE DIN
MEDLEMSRABATT
Logga in!
Läs mer om denna partner

SKYLTSTÄLLET

Marknadsföring

Skyltstället har en portfölj med allt gällande marknadsföring, synlighet och profilering. Vi har specialiserat oss kring fem tydliga produktområden – allt för att få dig som företag att synas bättre.

• Ute (All typ av skyltning och bildekor. Ex: ledskyltar, plåtskyltar, digitala skämar m.m)
Inne (All typ av skyltning och dekaler)
Event (Banderoller, vepor, beachflaggor, mässmaterial, rollups m.m)
Profil (Allt inom profilkläder/produkter. Ex: muggar, vattenflaskor, pennor m.m)
Hygien (Allt inom hygienprodukter. Ex: tvål, creme, handdesinfektion, ögondusch m.m)

GÖR SÅ HÄR
Vid kontakt med Skyltstället ange att du är medlem i Klubbsverige

www.skyltstallet.se/produkter

Se exempel på följande länk: www.skyltstallet.se/norr

 

LOGGA IN FÖR
ATT SE DIN
MEDLEMSRABATT
Logga in!
Läs mer om denna partner

NG Dialogue

Marknadsföring

Vi är din 360-leverantör inom både kundretention och nykundsbearbetning.

Att bygga starka relationer till sina kunder är idag en självklarhet för att skapa hållbara och lönsamma verksamheter. Genom att digitalisera, automatisera och effektivisera ditt sätt att prata med dina kunder hjälper vi dig i den här processen. Vi pratar i termer om ”high tech” och ”high touch”, som enkelt förklarat innebär att vi blandar den senaste tekniken med rätt kompetens.

Vår starkaste USP och mest uppskattade komponent bland våra kunder är den erfarne projektledare av kött och blod varje kund blir tilldelad.
Projektledaren fungerar som marknadsstrateg genom att tillsammans med våra kunder sätta upp det vi kallar kundresa. Vidare utför projektledaren arbetet i allt från utförande till uppföljning. Det blir lite av din egna lilla marknadsavdelning.
Detta genererar sedermera konkreta, lojalitetshöjande effekter för din verksamhet.

Parallellt med retentionsarbetet behöver din verksamhet fylla på med nya kunder för att växa.

Människan söker efter tjänster och produkter näst intill uteslutande på Google idag som i sin tur innebär att din hemsida många gånger blir den första kontakten för flera av dina presumtiva kunder. Tillåt dem inte ”vända i dörren” utan skapa attraktion redan här. Vi utvecklar din hemsida till en magisk plats. Steg två som är minst lika viktig är att göra den synlig. Detta innebär att din verksamhet listas högt Google när dina presumtiva kunder letar efter dina tjänster, som i sin tur skapar en konkurrensfördel. Därtill hanterar vi din digitala annonsering om du mellan varven önskar lite extra boost. Både på Google (SEM) och sociala medier – Helt enkelt där människorna finns.

Välkommen att höra av dig till oss för mer information om hur du kan skapa en starkare kundupplevelse!

LOGGA IN FÖR
ATT SE DIN
MEDLEMSRABATT
Logga in!
Läs mer om denna partner

ACTIVIO

Teknik / mjukvara

Activio är ett svenskt företag som tillhandahåller prestations- och motivationshöjande kardiovaskulära system för skolor, träningsvärlden och professionell idrottsverksamhet med fokus på global hälsa och människors välmående. Activio är marknadsledande inom puls- och wattbaserad gruppträning. Våra lösningar används dagligen inom fitnessindustrin världen över.

Dessutom använder skolor, universitet och professionella idrottslag Activios lösningar för att utveckla träningen på individuell nivå. Pulsträning passar för alla människors individuella träningsbehov. Pulsträning motiverar, effektiviserar och inspirerar i alla typer av träning.

Med ett komplett nyutvecklat system och många spännande funktioner går vi i frontlinjen för vad vi tror kommer förändra synen på puls- och wattsystem, vi hjälper Er anläggning genom att motivera och coacha era medlemmar.

ACTIVIO CARDIO SOLUTION
Träna effektbaserad eller pulsbaserat. I cykelsal och i gymmets kardioytor. Lägg till videofilmer för motivation för engagemang och kvalité.

ACTIVIO WORKOUTS ONLINE
Den ultimata online lösningen för att hålla igång träningen även när du inte hinner ta dig till träningsanläggningen. Träningsklasser som passar alla smaker, tillgängligt överallt – på gymmet, i hemmet, eller på resande fot, med tillgång till 600+ högkvalitativa förkeograferade virtuella klasser (med licensfri musik). Klasserna passar nybörjare och mer vältränade personer.

Access till Activio Workouts Online via hemsidan och via Activio´s gartis App inkl 14 dgr fri testperiod. Därefter 40% rabatt för KlubbSverige klubbar via koden: ActivioMember2021.

Läs mer info här: https://us12.campaign-archive.com/?e=ba0e7d51bc&u=fb91c102ab7def500a6b772b5&id=dd1e4cd425

OPEN ACTIVIO™
Medlemmar nyttja egna pulsband och wearables av olika märken tex Garmin, Polar, MyZone, Activio samt Apple Watch mfl.

TESTER och TÄVLINGAR
Nyttja gärna systemets olika tester för att hålla motivationen uppe och se hur anläggningens medlemmar förbättrar sin hälsa.
Tävla genom att köra olika lag mot varandra i cykelsalen tex Red vs Blue.

TRÄNINGSPROGRAM
Instruktörer kan skapa genomtänkta träningspass – pass som underlättar för medlemmarna, “vart ska vi och hur tar vi oss dit”.
Nya animationer skapar coola effekter och mer motivation, och genom att addera film- och musikintegrationer samt låta instruktörerna skapa watt- samt pulsgrafer blir träning inte bara roligare, den blir mer effektiv också.

CLASS DESIGNER – VIRTUAL TRAINER
Individuellt designade pass för gruppen, skapas både webbaserat eller via mobilen – Som instruktör eller personlig tränare kan du skapa anpassade träningspass eller dela med dig av träningsupplägg för distansträning via “Coach by Code” till medlemmarnas mobilapp.

ACTIVIO POINTS (APS)
Evidensbaserat poängsystem taget från vårt erkänt fysiologiska Sport Solution system. Skapar motivation genom att du ser hur du förbättras och din träning utvecklas.

MOBILE APP
Möjliggöra högkvalitativ, varierad träning också utanför gymmet. Utmana vänner i träning och se vem som får mest APS. Kul och motiverande. Instruktörer kan styra och anpassa systemet vid skapandet av egna passupplägg. Access till Activio Workouts Online, professionell streaming och online träning för klubbens medlemmar och alla som laddar ner Activio Appen.

MOLNTJÄNST
Vår nya molntjänst via nya Activio Appen möjliggör även kommunikation med bl.a Strava, Google Fit och Apple Health samt erbjuder en förbättrad personlig träning.

EDUCATIONS
Kunskap är otroligt viktigt för att leverera en träningsupplevelse i världsklass till de medlemmar som besöker din anläggning. Utbildningar av högsta klass av anläggningens instruktörer inom kardiovaskulär träning, watt, puls och cykel. Activio´s Master Trainer team består bl.a av Jessica Clarén, Camilla Sandgren och Peter Liljeros.

För mer info: www.activiofitness.com

LOGGA IN FÖR
ATT SE DIN
MEDLEMSRABATT
Logga in!
Läs mer om denna partner

HELPER GROUP

Förbrukningsmaterial

Helper är en helhetsleverantör av förbrukningsmaterial och tjänster kopplade till arbetsplatsen. Bolaget grundades 2019 av två tidigare kollegor som har arbetat med affärsutveckling på internationell nivå. Vårt mål är att förenkla ert företags vardag genom att låta er fokusera på det ni ska göra så hanterar vi det som bara ska funka, förbrukningsmaterialet.

Vi får ofta höra att förbrukningsmaterialet inte är något som prioriteras så tänk vilken lättnad det skulle vara att hitta en partner som vars främsta mål är att underlätta er hantering. Vi jobbar efter devisen att Fråga alltid oss först. Oavsett om det gäller en speciell penna, ett ovanligt kaffe, en läskmaskin eller ett klädskåp. Låt oss fokusera på era inköp så kan ni fokusera på er verksamhet

Välkommen att kontakta oss för mer information om hur Helper kan förenkla er vardag!

LOGGA IN FÖR
ATT SE DIN
MEDLEMSRABATT
Logga in!
Läs mer om denna partner

AVAB

Teknik / mjukvara

AVAB är en komplett partner inom ljud, ljus, bild och styrning.
Med 30 års erfarenhet kan vi erbjuda våra kunder skräddarsydda lösningar inom AV-teknik. AV står för AudioVisuell teknik, och det implementerar vi i gym, sporthallar, badhus och skolor.

En liten väggbox i varje sal är allt som behövs, ljudet centralstyr vi för att minimera mängden knappar och rattar – instruktörer ska inte behöva vara ljudtekniker för att få igång ljudanläggningen.

Några av våra expertområden:
•  Ljud. Trådlösa system, zonindelat ljud, utrop vid stängning mm.
•  Ljus. LED-lister under scener eller ljuseffekter till discopass.
•  Smart kontroll. Starta hela anläggningen med en knapp, eller låt vår teknik ha koll på anläggningen, det är ju ingen idé att musiken spelar när gymmet är tomt mitt i natten.
•  Bild. Allt från en skärm i entrén, till LED-vägg eller projektor i gruppträningssalen.
•  Säkerhet. Talat utrymningslarm, nödljus, kameraövervakning eller ljudöra.
•  Event. Låt oss inviga ditt projekt. Vi har även ett bolag som jobbar med hyreslösningar! Allt från Dj, ljud, ljus, bild, trådlösa mikrofoner och scen.

Vi kan leverera utrustning med 5 års garanti för extra säkerhet.
Med våra förmånliga serviceavtal och avbetalningsplaner har ni alltid rätt funktion, och kan enkelt uppgradera delar av anläggningen vid behov.

Vårt signum är snygga installationer utan synliga kablar med teknik som fungerar, år efter år.

AVAB
Smart teknik, snyggt installerad – helt enkelt.

LOGGA IN FÖR
ATT SE DIN
MEDLEMSRABATT
Logga in!
Läs mer om denna partner

Pure for Sure

Utbildning

Professor Arne Ljungqvist Anti-Doping Stiftelse driver en rörelse som heter Pure For Sure med syfte att öka kunskapen om riskerna med dopning, oavsiktlig dopning och kosttillskott för att fler ska kunna göra kloka val om vad de stoppar i sina kroppar, och vad kroppen behöver när man tränar.

Dopning är idag inte bara ett problem relaterat till idrotten, utan i allt större utsträckning något som förekommer i samhället i stort. Några exakta siffror på antal brukare i Sverige finns inte då mörkertalet är stort, men experter uppskattar att tiotusentals svenskar varje år brukar anabola steroider.

Marknadsföringen av prestationshöjande kosttillskott, pre workout produkter och viktminskningspreparat är aggressiv och inte sällan utlovas snabba resultat, ökad muskelmassa eller minskat midjemått. Detta i kombination med ökad kroppsfixering och skeva kroppsideal på sociala medier gör att dessa tillskott kan kännas lockande. Det är långt ifrån riskfritt, kontrollen av kosttillskott i Sverige är bristande vilket betyder att preparaten kan innehålla dopningspreparat och farliga läkemedel utan att det anges på innehållsförteckningen. Att göra kloka val kring kost och kosttillskott kräver ett kritiskt tänkande kring vilka kroppsideal som flödar på sociala medier idag samt kunskap om dopningens biverkningar.

Genom att stödja oss bidrar ni till att fler skolelever och fritidsverksamheter får ta del utav vårt utbildningsmaterial. Ni får även tillgång till vår digitala utbildning för er internt.

Stärk ert varumärke genom att bli partner till oss.
Som partner till oss möjliggör ni att våra utbildningar sprids till skolor och föreningar samt att fler får tillgång till kunskap om dopning och riskerna med vissa kosttillskott. Vi har tre nivåer av partnerskap, ni hittar dessa på pureforsure.com/stod-oss

 

LOGGA IN FÖR
ATT SE DIN
MEDLEMSRABATT
Logga in!
Läs mer om denna partner

LES MILLS

Gruppträning

Vi hjälper dig att skapa en gruppträningsupplevelse som gynnar dig och dina kunder.
Les Mills är världsledande inom gruppträning och är samarbetspartner med över 20 000 klubbar i 100 länder globalt samt har över 140 000 utbildade instruktörer. Vi levererar utbildningar samt produkter som till exempel BODYPUMP®, BODYBALANCE®, LES MILLS GRIT®, BODYCOMBAT® och THE TRIP™. Vår passion, kunskap och erfarenhet är gruppträning. Vi är 100 % fokuserade på att ge din verksamhet och dina instruktörer den hjälp och de redskap ni behöver för att bli framgångsrika.

Motiverade medlemmar för ökad lönsamhet
Studier visar att motiverade medlemmar besöker anläggningen oftare, tar med sig vänner och stannar kvar längre som medlemmar vilket gynnar klubbens lönsamhet.

Dagens och framtidens medlemmar kallas ”generation active” och motiveras av gemenskapen i live-klasser och friheten med virtuella klasser. Ta del av vår nya globala rapport och få info om hur man når ”generation active” och hur man får dem att stanna (för att läsa mer: klicka här).

Vi får nya och befintliga medlemmar att älska träning och stanna kvar på din klubb.

LOGGA IN FÖR
ATT SE DIN
MEDLEMSRABATT
Logga in!
Läs mer om denna partner

STIGFRAM

Utbildning

StigFram är ett utvecklingsföretag som utvecklar människor, företag och organisationer till ett mer passionerat intresse för själva kundmötet. De ser på kunskap som en strategisk tillgång för individen, gruppen och organisationen.

Stig Fram är även vårt primära val av utbildningpartner till vårt affärsprogram, Healthy Managament. En av anledningarna till detta var att deras grundinställning i allra högsta grad överenstämde med vår, nämligen att  personalen är en av träningsanläggningens starkaste tillgångar. Det är personalen som är verksamheten, kulturen och upplevelsen. Utan dem är er verksamhet en lokal med utrustning.

Stig Frams konsulter har båda fötterna på jorden. De jobbar inte bara med utvecklingsfrågor i teorin – de har även lång praktisk erfarenhet från roller som VD, försäljningschef, ekonomichef, HR chef etc. De vet vad som gäller i teorin och vad som fungerar i praktiken. Men framförallt har de en enastående förmåga att förstå affärer, utarbeta strategi och kompetensutveckla.

www.stigfram.se

LOGGA IN FÖR
ATT SE DIN
MEDLEMSRABATT
Logga in!
Läs mer om denna partner

CL Fitness

Träningsutrustning

Lönsamma träningslösningar
Vi hjälper dig att skapa en lönsam träningslösning. Till vår hjälp finns vår breda kunskap i design av träningsytor och koncept. Tillsammans med världsledande varumärken och bra finansieringsmöjligheter kan vi bidra till att utveckla ditt gym och träningsanläggning. CL Fitness är engagerade människor med många års erfarenhet inom träning och friskvård. Vi hjälper till med allt från affärsidé, koncept och positionering till utrustning, finansiering, lönsamma träningskoncept och PT-lösningar.

Träningsbranschen är ständigt under utveckling och förändring, för att överleva behöver man hela tiden hålla sig uppdaterad.
Utvecklingen med prispressade marknader, ökad transparens, automation och digitalisering gör att många traditionella branscher kämpar med minskade marginaler, sänkt tillväxt och pressade priser.

Vi hjälper till att identifiera och genomföra nya affärsmöjligheter som skapar konkurrensfördelar och hållbara resultat.

LOGGA IN FÖR
ATT SE DIN
MEDLEMSRABATT
Logga in!
Läs mer om denna partner

APIROSPORT

Träningsutrustning

Vår filosofi är enkel: vi vill inte bara erbjuda produkter i världsklass – vi vill erbjuda våra kunder Sveriges bästa helhetslösningar inom gym- och träningsutrustning, utbildning och service.

För oss betyder detta att vi finns med från början som leverantör och samarbetspartner för att kunna anpassa vårt erbjudande efter varje enskild kund. För dig som kund innebär det en trygg och välplanerad investering med främsta mål att maximera kundvärde och lönsamhet.

Apirosport har agenturen för några av fitnessbranschens mest välkända varumärken, däribland Reebok Pro Fitness, ZIVA, Star Trac, StairMaster, Nautilus och Schwinn och täcker därmed in alla olika delar i gymmet: funktionell träning och fria vikter, cardio- och styrkeavdelning, samt indoor cycling, studio- och gruppträning.

Vi finns i Helsingborg (HK) och i Stockholm (sälj- och servicekontor).

ERBJUDANDE: Kostnadsfri instruktörsutbildning vid köp av paketlösning från Reebok Functional Zone.

 

LOGGA IN FÖR
ATT SE DIN
MEDLEMSRABATT
Logga in!
Läs mer om denna partner

NRGFOOD

Kosttillskott

FUNCTIONAL FOOD FÖR ALLA TILLFÄLLEN
Starka varumärken, samma leverantörer, men till bästa möjliga pris. Köp proteinbars, energidryck, snacks och proteinpudding till grymt bra priser. NRG Food ger er ett koncept bestående av över 200 produkter från de största leverantörerna. Gör som mängder av andra KlubbSverige-gym, handla era produkter hos oss.

LOGGA IN FÖR
ATT SE DIN
MEDLEMSRABATT
Logga in!
Läs mer om denna partner

BASISBALL

Träningskoncept

VAD ÄR BASISBALL®?

BasisBal – Träning som fungerar!
Konceptet bygger på träningsfilosofin basisträning, som är utvecklad i norska alpina landslaget. Enkelt förklarat är det funktionell träning där man använder en medicinboll med handtag som verktyg.

Övningarna utmanar styrka, balans, mobilitet, stabilitet och uthållighet och baserar sig på att man tränar tillsammans i grupp, men ändå individuellt. Det är helt enkelt en träningsform som fungerar för att ha en funktionell och aktiv tillvaro.

BasisBall® är ett koncept utvecklat i Norge, och har fått stor succé. Under 2017 blev vi medlemmar av KlubbSverige. Flera av KlubbSveriges medlemmar har genomgått BasisBall- utbildning och i dag erbjuder fler än 10 träningscenter i KlubbSverige BasisBalls koncept på sina scheman. Fler och fler har fått smak på denna supereffektiva och motiverande träningsformen.

BasisBall erbjuder två träningskoncept i Sverige:
BasisBall RAW och BasisBall CenterCore:

BasisBall Raw®
Hur rå vill du bli? Detta är ett basispass späckat med med råskap. Passet utmanar dig på alla plan genom atletiska styrkeövningar som är både komplexa och utmanande. I ett högt tempo triggar vi din power, styrka och koordination. Garanterad stark och atletisk kropp.

BasisBall CenterCore®
Detta är ett perfekt basispass som ger dig den bästa träningen för din coremuskulatur. Fokus ligger på komplexa atletiska övningar som genomförs i ett lugnt tempo med kontroll. På ett effektivt sätt tränas kvaliteter som stabilitet, mobilitet, balans och styrka. Den bästa grunden för en stark och atletisk kropp.

LÄS NÅGRA AV VÅRA TRAINERS TESTIMONIALS FRÅN BASISBALL® KURS:

Camilla Berndt, EGO Fitness Sundsvall
“Vi ser fram emot att starta upp BasisBall-passen här på Ego nu i oktober.
Det var tack vare att jag gick på Siris BasisBall pass under KlubbSveriges konferens i Västerås i våras som gjorde att vi börjar med BasisBall!

Hela konceptet känns väl genomtänkt och jag hoppas att vi med den enkla strukturen av olika funktionella övningar kan nå ut till flera olika kundgrupper. Både motionärer och elitidrottare kommer att kunna se en utveckling av sin träning med dessa pass. Roligt också att kunna erbjuda både ett mer högintensivt Raw-pass och ett något lugnare CenterCore-pass.   

Utbildningen var toppen. Mycket tidsbesparande att skicka ut kursmanual och test innan kursstart. Att sedan få jobba två hela dagar med mestadels praktisk träning gjorde att jag och mina instruktörer nu känner oss väl förberedda, snart dags att inspirera och peppa våra kunder, om en vecka kör vi igång!   

***

Martina Norlin, Class Gym Mora
Kursen i ledd av Siri Linn var riktigt bra! Bra blandning mellan teoretiska och praktiska moment. Lyssna och förstå, göra och lära. Siri Linn som kursledare är otroligt inspirerande och kunnig inom detta område. Rätt person på rätt plats. Duktig i sin pedagogik och på att anpassa till gruppen. Har i övrigt bara hört positiv feedback av de andra som deltog” 

***

Emelie Boman, EGO Fitness Sundsvall
Jag uppskattade att det var ganska högt tempo på kursen och att vi fick öva mycket praktiskt. Det kändes också värdefullt att ha tillgången till portalen för att kolla tekniska detaljer i övningarna när vi övade praktiskt.”

LOGGA IN FÖR
ATT SE DIN
MEDLEMSRABATT
Logga in!
Läs mer om denna partner

RKV Gruppen

Förbrukningsmaterial

RKV-gruppen är en rikstäckande fackhandelskedja, med 55 företagsvaruhus från Malmö till Gällivare. Vi levererar allt du behöver till ditt företag i form av städ- och hygienprodukter, kontorsmaterial, kontorsmaskiner, möbler, mobil- och datortillbehör, ergonomiprodukter, kaffe och kakor, toner och bläck, papper etc. Vi är själva företagare och vet vad snabb och lokal service betyder när man bedriver en verksamhet – välkommen att kontakta oss så berättar vi mer och beställ gärna vår katalog!

RKV Gruppen finns över hela landet och för att du som medlem i KlubbSverige ska få den bästa lokala servicen använder du följande kontaktuppgifter så ser de till att du blir kontaktad av ditt närmaste kontor

www.rkv.se

LOGGA IN FÖR
ATT SE DIN
MEDLEMSRABATT
Logga in!
Läs mer om denna partner

THE ACADEMY

Utbildning

Vår ambition är att skapa en utbildning som hjälper dig att hitta din nisch och forma din dröm inom träning och hälsa.

Vi erbjuder en av de mest omfattande och djupgående yrkesutbildningar inom träning och hälsa, Cert. Kost- och träningskonsult. Efter genomförd utbildning kan du jobba som Lic. Personlig tränareLic. Kostrådgivare eller Hälsokonsult inom en mängd olika instanser, som anställd, konsult eller entreprenör till exempel.

Dessutom erbjuder vi marknadens enda utbildning inom medicinsk träning, Lic. Medicinsk tränare.  Våra utbildare är bland annat författare, forskare och naprapater, med specialistinriktningar inom såväl medicin som idrottsprestation vid sidan om läraryrket. De finns där för dig för att inspirera dig och få dig att förstå att allt är möjligt.

Redan 2007 lanserade vi det branschrevolutionerade e-learningsystemet. Idag lägger vi stora resurser på ett flertal olika utvecklingsprojekt, både store och små, inom digitalisering och framtidens läromedel i vår digitala utbildningsplattform MySchool.

På vår skola har vi allt under ett och samma tak. Moderna studielokaler ligger i direkt anslutning till den senaste träningsutrustningen. Vårt mål är att eleverna ska känna att de har alla verktyg tillgängliga från start för att kunna växa ohämmat. Vi värnar starkt om den kreativa och trygga studiemiljön för optimal inlärning.

LOGGA IN FÖR
ATT SE DIN
MEDLEMSRABATT
Logga in!
Läs mer om denna partner

FITNESS BRANDS

Träningsutrustning

Fitness Brands är en av Nordens ledande leverantörer av träningsutrustning till gym och träningsanläggningar. Med över 30 års erfarenhet och kunskap erbjuder vi våra kunder unika helhetslösningar anpassat efter varje verksamhets specifika behov och förutsättningar.

Fitness Brands har bredden att leverera all interiör för en hållbar anläggning – det gäller allt från golv, inredning av omklädningsrum, reception och loungeutrymme till träningsutrustning och alla typer av träningstillbehör.

Fitness Brands är en trygg partner och exklusiv distributör av världsledande varumärken som Life Fitness, Hammer Strength, Indoor Cycling Group – ICG, Escape Fitness, Fit Interiors och Mondo Flooring.

Fitness Brands levererar både ny och begagnad träningsutrustning till hela Sverige och finns representerade i både Sverige och Norge. Vi är rikstäckande och vårt huvudkontor ligger i Västerås men vi finns även i Helsingborg, Nyhamnsläge, Göteborg och Örnsköldsvik.

Har du en dröm du vill förverkliga? Har du hittat den perfekta lokalen? Har du en befintlig anläggning som behöver lite handpåläggning för att särskilja dig från konkurrenterna? Kontakta oss idag för professionell rådgivning och vägledning. Vi kan det här!

Hemsida: klicka här!

LOGGA IN FÖR
ATT SE DIN
MEDLEMSRABATT
Logga in!
Läs mer om denna partner

SAFE EDUCATION

Utbildning

SAFE Education levererar utbildningar inom träning och hälsa. I 30 år har vi format kunniga, pedagogiska och framgångsrika personliga tränare för en bransch i ständig frammarsch.

Utbildningen Lic. Personlig tränare är digital till 75 %. Den är intensiv, djupgående och formad efter branschens och våra elevers krav. Vi har sett till att våra elever har tillgång till branschledande digitala verktyg för bästa möjliga inlärande.

De fysiska lektionerna, för att sätta kunskaperna i praktik, genomförs bland annat i våra toppmoderna studielokaler i Bromma. Vi finns inte bara i Stockholm, utan erbjuder även utbildningar i Malmö och Göteborg.

På Safe Education varvar vi teori med praktik, online med fysiska träffar, praktiskt lärande med djupgående kunskap. Kombinationen leder till bäst inlärning och gör våra elever redo för att börja sin karriär.

Safe Education är i ett tätt och långvarigt samarbete med de största aktörerna på marknaden. Det är utifrån dessa samarbeten som vi kan forma, förnya och utveckla vår utbildning.

Våra utbildare är själva framgångsrika personliga tränare med stor erfarenhet av långvariga samarbeten med de största aktörerna. Genom att knyta kontakt med våra lärare får du en direktportal ut i din nya karriär inom träning och hälsa.

Vid sidan om Lic. Personlig tränare har vi även en uppsjö av vidareutbildningar, som exempelvis Träning under och efter graviditet, Gruppträningsinstruktör eller Lic. Kostrådgivare.

LOGGA IN FÖR
ATT SE DIN
MEDLEMSRABATT
Logga in!
Läs mer om denna partner

CASALL PROFESSIONAL

Träningsutrustning

Casall PRO har nästintill 40 års erfarenhet inom gym- och träningsindustrin och har varit officiell distributör av Matrix Fitness i Norge och Sverige sedan 2004; ett av världens ledande – och snabbväxande – kommersiella fitnessvarumärken. Vår kultur cirkulerar kring innovativt tänkande och värdesättandet av kreativ problemlösning. Alltid baserat på vår brinnande passion för innovation, kvalitet och design. För företag som är måna om att medlemmar ska få ut det mesta möjliga av varje svettdroppe som offras.

Vi tror starkt på att funktion och design går hand i hand. Hela vår produktportfölj är utvecklad och designad med intentionen att färg, design och kvalitet är enhetligt genom hela sortimentet. Fördelen med det klassiska och harmoniska designspråket är detsamma genom alla produktkategorier är att man skapar en exklusiv helhetskänsla som tydligt signalerar ett högklassigt utseende.

I vårt sortiment hittar du allt från tyngre konditions- och styrkemaskiner till funktionella träningsmoduler, bänkar, frivikts- och funktionell utrustning, träningsgolv, inredningsmöbler, förvaringsmoduler så väl som tekniska- och digitala lösningar som underlättar det dagliga arbetet för dig, din personal och dina medlemmar.

Upptäck vårt kompletta produktutbud och låt dig inspireras på www.casallPRO.se   

Kontaktuppgifter:
Adress: Malmgatan 18, 602 23 Norrköping
Telefon: +46 (0) 11-32 56 22
Kontaktperson: Stuart Lascelles, Försäljningschef
E-post: stuart.lascelles@casall.se

Hemsida: www.casallpro.se

LOGGA IN FÖR
ATT SE DIN
MEDLEMSRABATT
Logga in!
Läs mer om denna partner

EXPA Travel

Resor & Upplevelser

Expa Travel AB är ny partner i Klubbsverige sedan 2020. Vi är en personlig researrangör som anordnar aktiva resor och evenemang runt om i Sverige och världen. Företaget är etablerat i Norge, Sverige och Danmark. Bland våra resor finns träningsresor, yoga retreats, vandringsresor och cykelresor.

Expa är specialiserade på att anordna resor tillsammans med träningsklubbar. Du får hjälp med med hela processen, från val av destination via marknadsföring och administration till genomfört evenemang. Du får en PDF att sätta upp i träningslokalerna med en länk till er resa på vår hemsida. Medlemmarna bokar resan hos oss och vi tar hand om fakturering och all annan administration. När resan är genomförd, utbetalas klubbens provision.

Vill du ordna en träningshelg eller annan medlemsaktivitet i höst?
https://www.exparesor.se/medlemsaktivitet-i-sverige/

Intervju med en gymägare om medlemsresor
https://www.exparesor.se/intervju-med-en-gymagare-om-medlemsresor

Läs mer om vad vi gör inom Klubbsverige
https://www.exparesor.se/foretags-och-gruppresor/klubbsverige/

Vill du veta mer?
Kontakta Bill Larsten på telefon +46-704 915 915 eller bill@exparesor.se.

LOGGA IN FÖR
ATT SE DIN
MEDLEMSRABATT
Logga in!
Läs mer om denna partner

FÖRSÄKRINGSKOMPETENS

Försäkring

Tryggt Gym är en företagsförsäkring för dig som äger eller driver ett gym och är den enda försäkringslösningen i sitt slag i vår bransch. Vi har tillsammans med vår försäkringspartner Försäkringskompetens, som är specialiserade på gruppförsäkringar, gjort en upphandling för alla KlubbSveriges medlemsklubbar. Resultatet av upphandlingen är en specialanpassad försäkring med det skydd du behöver för din gymverksamhet till en mycket fördelaktig premie.

Vi kan drift av gym och vet också därför vad som är viktigt att ha med i sitt försäkringsskydd. Vi har bland annat lagt in ansvarsförsäkring, kundolycksfall samt mer generösa ersättningar och bättre premisser vid olika skador.

Vi har historiskt sänkt våra medlemmars premiekostnader med ca 40%.

LOGGA IN FÖR
ATT SE DIN
MEDLEMSRABATT
Logga in!
Läs mer om denna partner

OFFICE DEPOT

Förbrukningsmaterial

Toalettpapper, torkpapper, tvål, hållare, kontors- och städmaterial är ju kanske inte de roligaste inköpen, men alla klubbar behöver det. Vi på KlubbSverige har genom vårt partneravtal med Sveriges största aktör möjlighet att erbjuda fantastisk bra priser på mängder av förbrukningsmaterial. Med detta avtal är ni garanterad att alltid få dessa varor snabbt och billigt.

– Alltid fraktfritt

– Mycket låga priser

– Enkel beställning via webben

– Mycket stort sortiment

LOGGA IN FÖR
ATT SE DIN
MEDLEMSRABATT
Logga in!
Läs mer om denna partner

PROFILBUTIKEN

Profilprodukter

Om företaget
Profilbutiken har sedan starten 1997 utvecklats till en helhetsleverantör av profilreklam. Som pionjärer för direktimport och in-house-design byggde vi tidigt en stark position på den nordiska företagsmarknaden, med stöd av ledande leverantörer i Europa och fjärran östern. 21 år senare har vi utvecklats ytterligare genom att ta täten i vår bransch på e-handels-sidan med ett smart automatiskt e-handelssystem.

On Demand-beställningar via Profilbuitken.se

  • Som kund får du din egen webbshop med dina logotyper inbäddade i ett bibliotek
  • Logotyperna laddas automatiskt upp på tusentals produkter i vår databas
  • Designa själv via enkla knapptryckningar och musrörelser
  • Snabba produktsök via färg, pris och kategori
  • Godkänn eget korrektur när du gör klart köpet i varukorgen

Profilbutiken ger dig 24-timmars access och spar med sin funktionalitet mycket tid, som vi vet att kunder behöver lägga på annat!

LOGGA IN FÖR
ATT SE DIN
MEDLEMSRABATT
Logga in!
Läs mer om denna partner

ELEIKO

Träningsutrustning

Eleiko vill hjälpa människor att bli starkare så de kan prestera bättre – i sin sport och i livet generellt.
I över 60 år har vi varit världsledande inom internationell tyngdlyftning, styrkelyft och gym & fitness. Utrustning från Eleiko har levererats till träningsanläggningar och tävlingar i mer än 180 länder. Vi är certifierade av IWF, IPF samt Para Powerlifting federationerna och våra produkter ses ofta på världens stora mästerskap. Mer än 1000 världsrekord har satts med en Eleiko stång. Med kvalitet, innovation och sin kundservice är Eleiko den ledande leverantören av utrustning och utbildning inom styrka. Eleiko är styrka – Det är vår passion, vår expertis, vårt arv och vår framtid.

Företaget strävar efter att kombinera ett professionellt företagande med en humanistisk människosyn.
Eleiko arbetar hårt för att skapa en positiv miljö såväl inom företaget som i alla de omgivningar som företaget är verksamt. Att agera vänligt är en av företagets grundvärderingar och en förutsättning för att kunna förverkliga vår vision om att bygga en starkare värld.

Läs mer: www.eleiko.com

LOGGA IN FÖR
ATT SE DIN
MEDLEMSRABATT
Logga in!
Läs mer om denna partner

POWERPLATE

Träningsutrustning

THR Träning Hälsa & Rehab AB är exklusiv distributör av Power Plate i Sverige och Norge.

Med ca 10 års erfarenhet av vibrationsträning kan vi med Power Plates marknadsledande produktsortiment tillhandahålla en träningsform som är utöver det vanliga. Vi marknadsför också Biodensity som bygger på osteogen belastning i syfte att stärka skelett, leder och muskulatur.

 

 

LOGGA IN FÖR
ATT SE DIN
MEDLEMSRABATT
Logga in!
Läs mer om denna partner

QICRAFT

Träningsutrustning

Qicraft är en viktig partner i nätverket med all sin kompetens, branschengagemang och breda utbud och tillsammans arbetar vi aktivt för att hjälpa våra gemensamma kunder till bättre affärer och därmed ökad lönsamhet.

Varje dag vaknar medarbetarna på Qicraft med siktet inställt på en sak, att skapa en hälsosammare värld genom fysisk aktivitet. Det är vår drivkraft, vår mission och det vi kallar för; ”Activating People”. Att vi råkar sälja högteknologiska produkter med extrem fokus på både funktion och design, eller att vi kombinerar år av forskning inom exempelvis beteendevetenskap och det senaste inom digital teknologi, är egentligen sekundärt. Samtidigt är vi övertygade om att dessa verktyg är de rätta för att nå vår mission och mål.

Qicraft är exklusiv distributör av träningsupplevelser och utrustning från Technogym och har kontor i Sverige, Norge, Finland och Estland.

LOGGA IN FÖR
ATT SE DIN
MEDLEMSRABATT
Logga in!
Läs mer om denna partner

BRP SYSTEMS

Teknik / mjukvara

BRP Systems är, enligt oss på KlubbSverige, ett av marknadens absolut vassaste medlemssystem som definitiv ger varje klubb en förbättrad struktur och effektivitet. Vi kan varmt rekommendera BRP som ett tryggt, stabilt, professionellt och prisvärt system.

Målsättningen är att vara det tekniskt ledande företaget av system till våra kunder. Samtidigt strävar vi efter att vara en långsiktig och pålitlig partner till våra kunder. Företaget är ett Gasellföretag enligt DI och nyligen utsett till ett av Sveriges 317 Superföretag enligt Veckans Affärer. BRP Systems erhåller högsta kreditbetyg enligt UC.

LOGGA IN FÖR
ATT SE DIN
MEDLEMSRABATT
Logga in!
Läs mer om denna partner

ELKRAFT SVERIGE

El & Energi

KÖP EL PÅ SAMMA VILLKOR
SOM DE STÖRSTA KEDJORNA

Med Elkraft Sverige som elleverantör och samarbetspartner säkerställer du att ert/era gym har de lägsta möjliga totala elkostnaderna och den enklaste administrationen. Elkraft Sverige garanterar att elleveransen sker på ett tryggt, professionellt och kostnadseffektivt sätt.

KlubbSverige har lyckats förhandla fram samma avtal som idag används av flera av de största kedjorna i branschen – t ex SATS och Fitness 24 Seven. Så ni kan vara trygga med att ni genom detta avtal har ett mycket förmånligt avtal och en långsiktig lösning som gör att ni inte behöver oroa er för er el- och energiförbrukning på ett långt tag.

LOGGA IN FÖR
ATT SE DIN
MEDLEMSRABATT
Logga in!
Läs mer om denna partner

WEIGHT TRAINIER

Träningskoncept

Dubbla antalet PT-kunder med Weight Trainer

Weight Trainer är en produkt för dig som PT och gymägare. Weight Trainer är ett kraftfullt PT-program som genererar många nya kunder. Programmet är dessutom lätt att implementera och ger en snabb avkastning. Weight Trainer hjälper dig att skapa en bra lönsamhet för Din PT-verksamhet.

Weight Trainer är ett viktminsknings-program som är skapat för din PT. Tillsammans med kunden, tränar PT:n regelbundet, samtidigt som förutsättningar skapas för kunden att behålla sin nya livsstil i framtiden, genom nya kunskaper om kost, träning, livets njutningar och hur tankar formar människor. Weight Trainer är ett lönsamt koncept som garanterat får dina kunder att nå de resultat de så länge drömt om.

 

Följande ingår i WT-programmet:

•  Komplett program för kunden att följa där alla verktyg ingår.

•  Digital kundportal där allt som rör programmet är samlat.

•  Digital PT-portal där alla kundkontakter enkelt administreras.

•  WT-livsmedelsprodukter att använda inom ramen för programmet.

LOGGA IN FÖR
ATT SE DIN
MEDLEMSRABATT
Logga in!
Läs mer om denna partner

FOODBOX

Mat & dryck

Enkel, snabb och nyttig mat i ditt gym!

Foobox erbjuder god och färdiglagad mat för dig som vill behålla formen. Foodbox är en unik matserie med färdiglagade och näringsberäknade rätter för dig som vill äta nyttig och gå ner i vikt, speciellt framtagen för träningsbranschen. Maträtterna innehåller en bra balans mellan protein, naturliga fetter och nyttiga kolhydrater och är därför utmärkta för dig som vill må bra. Varje måltid innehåller ca 400 kcal. Du säljer Foodbox direkt på ditt gym. Foodbox finns i Sverige, Norge och Finland.

Det enkelt att sälja och komma igång med Foodbox. Vi tillhandahåller både frys och marknadsföringsmaterial!

Läs gärna mer här!

 

LOGGA IN FÖR
ATT SE DIN
MEDLEMSRABATT
Logga in!
Läs mer om denna partner

PINK GLOVES BOXING

Gruppträning

Pink gloves boxing (PGB) är “small group training” där medlemmen får tillgång till boxningens effektiva och roliga träning utan att behöva sparras mot någon.

PGB handlar om boxning, gemenskap och utveckling. Med olika graderings nivåer, lär sig medlemmarna boxas och utvecklas i en motiverande atmosfär. Förtjäna dina rosa handskar och ta fram din mästare! Programmet har utformats för att hjälpa träningsanläggningarna att generera vinst för sin gruppträning, få nya medlemmar  och för att öka retention.

LOGGA IN FÖR
ATT SE DIN
MEDLEMSRABATT
Logga in!
Läs mer om denna partner

BERENDSEN

Hygien

Berendsen är ett av Europas ledande företag inom textilservice. Vi tar bl a hand om entrémattor och ser till att de alltid är rena och fräscha. Specialpris för KlubbSveriges medlemmar om ni vill ha entrémattor med er egen logo!

LOGGA IN FÖR
ATT SE DIN
MEDLEMSRABATT
Logga in!
Läs mer om denna partner