Select Page

FÖRSÄKRING

FÖRSÄKRING

KlubbSverige är först med att ta fram en branschstandard för hur en träningsverksamhet ska försäkras. Vi kallar den för “Trygg Träning”.

Vår branschspecifika försäkringslösning är framtagen för att passa den verksamhet som bedrivs på träningsanläggningar runt om i landet. Genom att göra en central upphandling där vi inkluderat flertalet både små och stora aktörer har vi lyckats få fram en försäkring som ger er klubb ett komplett skydd till en mycket fördelaktig premie.

 

Vår målsättning med Trygg Träning är att det kommer bli den självklara försäkringslösningen för alla träningsklubbar i Norden – stora som små.

 

Är du intresserad?

Då ska du ladda ner broschyren och kontakta vår försäkringspartner, Försäkringskompetens, som administrerar Trygg Träning åt oss.

 

>> LADDA NER BROSCHYREN!

 

Om du vill ha hjälp med att jämföra er befintliga försäkring med Trygg Träning så gör Försäkringskompetens det kostnadsfritt åt er. De behöver då få en fullmakt från er som tillåter dem att titta på innehåll samt få uppgifter om skadehistorik från er nuvarande försäkringsgivare. Klicka på “Fullmakt” i menyn till höger för att läsa mer och ladda ner fullmaktsformuläret.

Skills

Posted on

30 August, 2013