Select Page

Roadshow 2020

Fem lokala event om hur vi skapar en positiv framtid

KLubbsverige roadshow: Vi bjuder på en gratis heldag!

 

så får du din verksamet att blomstra under 2021

Det har varit ett tufft år, minst sagt. Aldrig tidigare har vi stått inför något liknande och osäkerheten har varit stor. Den första fasen när pandemin slog hårt mot vårt land, våra nära och kära och våra verksamheter präglades av osäkerhet och frågor. Vi är stolta över hur stora delar av KlubbSveriges nätverk slöt upp tillsammans genom olika videomöten på nätet. Där kunde vi ventilera tankar och funderingar, tipsa varandra om vad som fungerat bra och dåligt och gemensamt skapa en handlingsplan som vi upplever tog många genom den här krisen på ett föredömligt sätt.

Vi på KlubbSverige upplever att den första fasen är över och att vi nu gått in i en ny fas där vi behöver fokusera på hur vi som bransch kan optimera vår verksamhet till de nya omständigheterna som råder och hur vi kan få igång maskineriet på full fart igen. Behovet att träffas fysiskt och utbyta idéer och tankar växer och det är därför med stor glädje vi rullar vi ut på vår Roadshow igen under hösten.

Träffa oss och andra branschkollegor

KlubbSverige Roadshow är ett antal lokala mindre nätverksträffar på orter runt om i Sverige. Vi samlas runt ett specifikt ämne, diskuterar och arbetar i smågrupper samt får möjlighet att träffa några av branschens leverantörer.

I år kommer vi att fokusera på hur du skapar en verksamhet som klarar sig bra genom tider av förändring och hur du kan få ditt gym att blomstra under 2021. Just i år var det en pandemi som skakade om, nästa gång är det något annat. Allt är i ständig förändring och den som anpassar sig snabbast är också den som klarar sig bäst. Kreativitet, nya samarbeten och nya sätt att jobba är bara några saker som det här märkliga året fört med sig.

tider

Vi startar med välkomstfika vid 9:30 och sedan pågår spännande samtal och möten hela dagen, mellan 10:00-17:00. Med pauser för lunch och fika såklart. 

Gratis för dig som deltagare

KlubbSverige Roadshow är gratis för dig som deltagare och förutom en inspirerande dag bjuder vi även på lunch och fika. Även ni som idag inte är del av KlubbSverige är välkomna! Detta är ett öppet event. 

I år kommer vi att anpassa oss till rådande situation och självklart begränsa antalet och hålla ordentliga avstånd. Med anledning av det så kommer vi att använda oss av ”först till kvarn-principen”.

Anmälan

Här kan du anmäla dig till ditt lokala event. Observera att eventet är kostnadsfritt, men att vi debiterar en no-show-avgift på 500 kr/person i det fall personen inte kommer.

Anmäler du dig som gym eller som leverantör?

Hur många kommer ni från ert gym?

Vilken ort vill ni komma till?

Vill ni åka vår gemensamma buss från T-centralen? Vi arrangerar kostnadsfri transport för dig som kommer in till T-Centralen. Meddela oss om du/ni vill hänga på.

Stockholm
13 oktober
Ellery Beach Club

Tid: 9:30-17:00

I Stockholm träffas vi på Steam Hotels systerhotell, Ellery Beach Club på Lidingö.

Linköping
20 oktober

Quality Hotell: Ekoxen

Tid: 9:30-17:00

I Linköping träffas vi på trevliga Quality Hotel Ekoxen.

Göteborg
21 oktober
Bellora Hotel

Tid: 9:30-17:00

Du hittar vår Roadshow i Göteborg på centrala, italieninspirerade och mysiga Bellora Hotel.

Växjö
3 november
Kök 11

Tid: 9:30-17:00

Vår Roadshow drar vidare och i hjärtat av Småland träffas vi på Kök 11 i Växjö.

Malmö
4 november
kockum fritid

Tid: 9:30-17:00

Vårt sista stop för i år blir på Kockum Fritid Konferens med utsikt över Ribersborgsstranden och Öresundsbron.