Select Page

ANMÄLAN

Nu kan du bli en SuperSäljare!

ÖKA FÖSÄLJNINGEN & DUBBLA VINSTEN

EN UTBILDNING I SAMARBETE MED STARMOTIVATION

 

Försäljning är jätteviktigt. Säljare behöver någon som leder dem. De här två sakerna kommer vi att fokusera på under den här dagen. Du kommer att åka hem med ökad förståelse och kunskaper som leder säljare till stordåd och gör företag till vinstmaskiner.

Här följer ett par av de aktuella ämnena: 

  • Sambandet mellan ökad försäljning och ökad vinst
  • Konsten att sätta mål och säkerställa att säljarna når dem
  • Säljaktiviteter för att hitta fler potentiella kunder
  • Som säljchef bör du fokusera på dessa saker
  • Planering och utbildning för framgångsrika resultat
  • Så här ökar du motivationen hos alla dina säljare

 

UTBILDNINGENS UPPBYGGNAD
För att få ut maximalt ur dessa två utbildningsdagar vill vi att du som deltar först har gått ÖKA och ABC på webben. Du ska ha läst all text, sett på alla filmer och svarat på alla kontrollfrågor. Du bör även ha deltagit på klassrumsutbildningen av ABC tillsammans med dina säljare. På så sätt hamnar alla deltagare på samma nivå, vilket lägger grunden för en bra och effektiv utbildning av hög kvalitet.

På utbildningen går vi på nytt igenom de saker som kommer att hjälpa dig att bli en duktig säljledare. Genom föreläsningar, handuppräckning, övningar och grupparbeten, säkerställer vi att du har den grundkunskapen som behövs inom varje område. När du åker hem kommer du att ha de grundkunskaper som krävs för att påbörja din resa som framgångsrik säljledare!

FÖR VEM PASSAR DENNA UTBILDNING?
Du som jobbar med att leda säljare. Eller om ni inte har någon anställd säljledare, då är det du som är chef eller ägare som bör gå utbildningen.

En framgångsrik försäljning är inte något som kommer av sig själv. Det krävs kunskap, planering och ett nära samarbete med företagets alla säljare. Det krävs att man skapar rätt förutsättningar och att man håller säljarna motiverade. Vill du veta hur man gör? Då är det här en utbildning för dig!

Om en säljare har uppbackning av en duktig säljledare så blir 1+1=3.

“Andreas har med sina gedigna kunskaper inom försäljning och marknadsföring tillfört oss ovärderliga kunskaper för att fortsätta utvecklas. Han har lyckats med att lära ut strategier, system och kampanjer som är anpassade efter just våra förutsättningar. Jag kan varmt rekommendera honom!”

Thomas Lundmark

Ägare, Aktiv Hälsocenter, Finspång

“Jag tycker att Andreas är mycket skicklig på att leverera information så att alla förstår. Ger många bra exempel och låter alla deltaga i sina utbildningar. Bra förberedd och kan sina utbildningar både teoretiskt och praktiskt. Kul och extremt motiverande”

Peter Sahlén

Ägare, Aktiv Motion & SPA, Eslöv

“Andreas är en mycket engagerad och saklig föreläsare som bjuder på sig själv och sin kunskap. Det märks att det ligger gedigen kunskap bakom allt Andreas säger och han gör alltid sitt yttersta för att besvara även de svåraste frågorna. Efter de utbildningar jag vart på som Andreas haft, har jag alltid åkt hem med ny inspiration.”

Cecilia Pihl

Kostrådgivare & träningskonsult, Nordic Club, Mariestad

“Andreas har en otrolig förmåga att inspirera och entusiasmera. Innehar stor kunskap och är makalöst påläst. Andreas kan möta alla deltagare på den nivå de befinner sig i – Hans motto är “det finns inga dumma frågor“. Oerhört lärorikt! Du vill anmäla dig till nästa kurs redan innan du tagit dig från den första.”

Helene Savolainen

Verksamhetschef, Womens Wellness, Uppsala