Select Page

OM KLUBBSVERIGE

Vi kan den affärsmässiga delen av att driva en träningsklubb. Med nära 300 anslutna medlemsklubbar är KlubbSverige landets största aktör för kommersiellt drivna träningsanläggningar. Vi är specialiserade på att hjälpa våra medlemmar att förbättra klubbens lönsamhet. Vi använder våra medlemmars gemensamma storlek till hitta olika stordriftsfördelar samt att genom central förhandling få låga priser från olika leverantörer.

En sak har vi lärt oss: alla gym och träningsanläggningar har sina egna utmaningar och ingen är den andra lik. Men det finns vissa parametrar som alla har gemensamt. För att nå lönsamhet behöver ni: sänka kostnader, höja intäkterna och/eller förbättra effektiviteten.

Detta är lättare sagt än gjort, men vi har under åren tagit fram modeller, system och produkter, anpassade för den svenska träningsindustrin, som ger våra medlemmar förutsättningarna att lyckas i respektive område.

INTRESSERAD?

Låter något av detta intressant för er? Kontakta oss då för ett förutsättningslöst möte.
Antingen kommer vi ut till er anläggning eller så börjar vi med ett telefon- ett videomöte så får ni berätta mer om er och vilka behov ni har.