VI SKAPAR LYCKLIGARE ÄGARE

Det är ett djärvt uttalande att påstå att vi kan skapa lycka för våra kunder, men vi står för det. Om ditt företag mår bra, då mår du bra och mår du bra blir du lycklig!

Vi kan den affärsmässiga delen av att driva en träningsklubb. Med över 200 anslutna medlemsklubbar är KlubbSverige landets största aktör för kommersiellt drivna träningsanläggningar. Vi är specialiserade på att hjälpa våra medlemmar att förbättra klubbens lönsamhet. Vi använder våra medlemmars gemensamma storlek till hitta olika stordriftsfördelar samt att genom central förhandling få låga priser från olika leverantörer.

En sak har vi lärt oss: alla gym och träningsanläggningar har sina egna utmaningar och ingen är den andra lik. Men det finns vissa parametrar som alla har gemensamt. För att nå lönsamhet behöver ni: sänka kostnader, höja intäkterna och/eller förbättra effektiviteten.

Detta är lättare sagt än gjort, men vi har under åren tagit fram modeller, system och produkter, anpassade för den svenska träningsindustrin, som ger våra medlemmar förutsättningarna att lyckas i respektive område.

BRANSCHANPASSADE MODULER

ÅRS GEMENSAM ERFARENHET

%

DEDIKERAD TILL DIG SOM KUND

VÅRA MODULER

 

Vi vet att alla klubbar är olika och att alla har olika behov. Vår modell är därför att man som medlemsklubb väljer det ur vårt utbud som passer bäst. Kanske vill ni bara ha billiga inköp och Nordens största respass, eller så vill ni även ha hjälp med marknadsföring och utbildning av personalen, eller så vill ni ha specifik konsulthjälp. Oavsett Era behov kan vi hjälpa er. Här ser du vilka områden som vi kan hjälpa er inom.

KlubbSverige Mobil

Träna över hela Sverige! Med KlubbSverige Mobil får ni branschens största, modernaste och säkraste respasslösning. Ni kan erbjuda era medlemmar en fint mervärde och ett starkt försäljningsargument när ni jagar nya medlemmar.

Inköp

Med över 200 klubbar i Sverige och Danmark kan vi förhandla fram priser som för många enskilda klubbar är omöjligt att uppnå. Sänk era kostnader och få mer pengar över till annat genom att nyttja våra inköpsavtal!

 

Försäkring

Vi vågar säga att detta är marknadens bästa företagsförsäkring för alla som äger och driver gym. Bättre innehåll och bättre premie jämfört med den absoluta merparten av andra alternativ på marknaden.

 

inHouse

Med inHouse får ni en komplett marknadsföringstjänst. Ni får förslag på aktiviteter, kampanjer, marknadsplan, bilder, typsnitt samt får nyttja vår SMS-plattform och det smarta
konceptet ”digital leadbox”.

 

Företag

Vi har tagit fram ett koncept för företagsförsäljning som ger er möjlighet att erbjuda era företagskunder en mer sofistikerad produkt. Med denna modul kan ni bl a kartlägga företag behov och sedan erbjuda en anpassad åtgärdsplan.

 

Akademin

En modern utbildningslösning för att höja kompetensen för ägare och personal. Vi fokuserar främst försäljning och service och de flesta utbildningar finns både på webben och som öppna utbildningar.

 

 

 

Konsultation

För er som vill ha stöttning i specifika områden kan vi erbjuda att göra effektive punktinsatser. Vi har över 25 års gemensam erfarenhet och med våra olika kompetensområden kan vi hjälpa er i en rad olika frågor kopplad till Er verksamhet.

 

 

Nätverk

Som medlem är du en del av nätverket. Vi verkar för att öka interaktionen mellan alla parter i KlubbSverige. Ett konkret exempel “KlubbSverige Exclusive” som samlar ägare och partners under två intensiva dagar för workshops, mingel och möten.

 

 

INTRESSERAD?

Låter något av detta intressant för er? Kontakta oss då för ett förutsättningslöst möte.
Antingen kommer vi ut till er anläggning eller så börjar vi med ett telefon- eller Skypemöte
så får ni berätta mer om er och vilka behov ni har.