Select Page

2024 tar vi KlubbSverige Exclusive till nästa nivå

KlubbSverige i samarbete med Friskvårdsföretagen siktar på att skapa branschens största event för ägare, chefer och tränare. 

Sedan 2013 har vi på KlubbSverige arrangerat vårt stora årliga event KlubbSverige Exclusive. I takt med att vår verksamhet utvecklats och utökats har även Exclusive gjort det, till exempel genom att vi över tid välkomnat samtliga kunder till vår verksamhet och inte bara medlemmar till nätverket som var vår ursprungliga målgrupp samt att vi även adderat ett spår även för personliga tränare. Ambitionen har hela tiden varit att skapa en kvalitativ, familjär och relevant mötesplats för våra kunder.

Nu är det dags för nästa stora steg i KlubbSverige Exclusives (KSX) utveckling. Vi bygger vidare på den fina grund vi lagt under de senaste 10 åren och bygger ett koncept som vi tror kommer bli en grundpelare för svensk träningsindustri i framtiden. Vi vill skapa en spännande mötesplats inte bara för våra kunder, utan för hela branschen. Ett inspirerande forum både för den enskilda aktören, den stora kedjan, studion, boxen och dess ägare, olika chefer och tränare. Vi kommer behålla de delar som gjort Exclusive så speciellt – den varma familjära inramningen, duktiga föreläsare, möjligheterna till mingel och utbyte och så klart våra uppskattade speed meetings. 

Vi kan med glädje meddela att vi kommer att göra detta i en samproduktion tillsammans med vår branschorganisation, Friskvårdsföretagen. KlubbSverige har haft en god relation och dialog under många år med Friskvårdsföretagen och det ska bli spännande att detta nu resulterat i en gemensam aktivitet. Vi tror och hoppas att detta är ett första steg i ett fördjupat samarbete som kan komma att innebära att vi även i framtiden hittar fler områden att samverka som är bra för branschens många aktörer.

Ett nytt forum
Nu när vi inte längre kommer arrangera detta event i egen regi tycker vi även att det är dags att byta namn. Det är inte längre exklusivt endast för KlubbSveriges kunder. Nu vill vi istället tillsammans med Friskvårdsföretagen skapa ett nytt modernt forum för träningsbranschen som inte bara ska vara inspirerande och trevligt, utan även ska hjälpa deltagarna att bli ännu bättre i sina respektive roller. Vi tog därför orden “performance” och “forum” och slog ihop dem och fick ett perfekt namn för vårt framtida event: Perforum.

Save the date
Så boka redan nu in nästa års självklara event vilket är bokat till den 23 och 24 maj i Stockholm. Mer information kommer.

Save the date

23 & 24 maj
Stockholm

“Vi ser fram emot att lansera Perforum tillsammans med KlubbSverige för att erbjuda en modern och efterlängtad mötesplats för hela branschen. Med våra gemensamma krafter har vi goda möjligheter att samla aktörer från olika delar av marknaden under ett och samma tak och bidra till ny inspiration, kunskapsutbyte och nätverkande”

Katarina Andersson

Styrelseordförande, Friskvårdsföretagen