Select Page

intresserad?

Bli en del av Sveriges största
affärsnätverk för gym och träning.

SÅ HÄR KAN VI HJÄLPA ER ATT SKAPA MER AFFÄRER

NYHETSBREV: Ni får gå ut med information, erbjudanden i det nyhetsbrev som går ut till alla våra medlemmar. Nyhetsbrevet går ut varje månad (11 ggr/år). Antalet nyhetsbrev som ni får var med i beror på val av partnerpaket.

KONTAKTUPPGIFTER: Ni får kontaktuppgifter till våra medlemsklubbar så att ni själva kan jobba mot dem på ett professionellt sätt.

KLUBBSVERIGE EXCLUSIVE: Vår årliga och stora medlemsträff. Detta är en exklusiv mötesplats för våra medlemmar och partnerföretag där vi nätverkar, inspireras och kör speedmeeting (förbokade korta möten) under två intensiva dagar. Bättre tillfälle att skapa affärer med våra medlemmar finns inte! Scrolla gärna ner och kolla på våra filmer från förgående år. Priset inkluderar en person samt kost och logi.

HEMSIDA: Ni blir en officiell partner till KlubbSverige och ni får synas med er logo bland våra andra partners. Vi skapar en partnersida till er där våra medlemmar kan hitta all relevant information om er, dvs kontaktuppgifter, prislistor, information sortiment, filmer etc. Endast inloggade medlemmar kan se priser.

MÅNADENS VARA: För att skapa extra uppmärksamhet och hjälpa till att driva affärer, samtidigt som vi ger våra medlemmar ett fint värde, så samlar vi varje månad erbjudanden från våra respektive partners som som vi kallar för “Månadens Vara”. Dessa specialerbjudanden marknadsför vi genom nyhetsbrev, hemsida och genom möten och samtal med våra medlemmar.

INKÖPSPORTALEN: Har ni produkter eller tjänster som ni tror skulle vara uppskattat av våra medlemmar? Då är inköpsportalen något för er. En viktig del av KlubbSveriges verksamhet är att hjälpa våra medlemmar att hitta bra leverantörer och vi hänvisar alltid till vår inköpsportal. Med starka erbjudanden kan vi hjälpa er att generera mer affärer och skapa en positiv buzz kring ert varumärke.

Intresserad?

Vi vill gärna bli en del av KlubbSverige och få möjligheten att skapa affärer med över 100 gym i Sverige.