Select Page

Detta är en artikel från Helper

 

Vi har ett speciellt år bakom oss.

Nu är det ca 15 månader sen Corona spred sig över hela världen men tack vare vaccin och människors agerande så börjar vi se en ljusning i tunneln. Helper har känt av detta inom flera olika branscher vilket förhoppningsvis betyder att en normal vardag tillsammans med Covid-19 är en verklighet inom en snar framtid.

Till hösten så har de flesta i Sverige blivit erbjudna den första dosen av vaccin, vissa har redan fått den andra dosen och många ställer sig då frågan – Vad händer nu?

Vi på Helper tror att träning och hälsa kommer bil en viktig del i många personers vardag efter att ha levt i karantän det senaste året. Förhoppningsvis vågar både nya och gamla medlemmar ta upp sin träning och besöka er anläggning mer frekvent framöver.

Helper har varit partner till Klubb Sverige i ungefär lika länge som pandemin har pågått och vi har arbetat löpande med medlemmarnas förbrukningsmaterial. Helpers mål är att spara sina kunder både tid och pengar kring deras inköp.

Resultat efter ett års samarbete är:

Helper har totalt sänkt inköpskostnaden med över 250 000 kr för de medlemmar som valt att göra sina inköps via oss. Vi har installerat över 400 stycken nya dispensers från TORK kostnadsfritt vilket är mer än en dispenser per dag sen vi inledde samarbetet med Klubb Sverige. Alla medlemmar till Klubb Sverige som Helper haft kontakt med vill förutom sänka sina kostnader även få mer tid över som man kan använda till annat som gynnar sin verksamhet och dess medlemmar. Helper har kunnat spara tid till alla medlemmar som börjat handla via oss men på lite olika sätt beroende på anläggningens behov.

Många har uppfattningen att byta leverantör är både tidskrävande och omständligt, så ska det inte vara. Därför har Helper i processen att byta leverantör varit lyhörd och lyssnat på vad som är viktigt för anläggningen och dess anställda kring den dagliga driften.

Helper står för all tid som behövs för att göra ett leverantörsbyte men kommer behöva få svar på vissa frågor så vi kan utforma en plattform som passar ert behov. Något vi har fått höra många gånger är att förbrukningen har ökat trots att det är färre medlemmar som tränar. Hur blir det framöver då många fått sin vaccinering? Troligen så återvänder fler medlemmar för att träna och då kommer förbrukningen att öka.

Låt Helper redan nu hjälpa er att spara både tid och pengar kring era inköp som ni kan använda till annat. Kontakta Daniel på Helper redan nu så kan vi inom kort se hur ett samarbete skulle kunna se ut som är gynnsamt för båda parter.

***

Daniel Flygel
073-5798077
daniel.flygel@helpergroup.se

“Helper har totalt sänkt inköpskostnaden med över 250 000 kr för de medlemmar som valt att göra sina inköps via oss. Vi har installerat över 400 stycken nya dispensers från TORK kostnadsfritt vilket är mer än en dispenser per dag sen vi inledde samarbetet med Klubb Sverige.”