Select Page

 

Inlägget skrivet av: Thommy Henningsson, VO2 Sportskompaniet AB

 

15 SEPTEMBER, 2017 • HALMSTAD GOLFARENA • HALMSTAD

HELDAGSKONFERENS FÖR DIG SOM DRIVER GYM ELLER ARBETAR SOM PERSONLIG TRÄNARE

 Succékonferenserna Lönsamhet & Framgång återkommer för 5 gången. Denna gång förläggs konferensen till unika Halmstad Golf Arena. Här har vi tillgång till konferenslokaler, ett Eleiko utrustat Gym och boende! Konferensen riktar sig till ägare/chefer och personliga tränare på privata, oberoende gym och träningsklubbar.

 

CHEFS SPÅRET – LEDARSKAP FÖR MAXIMAL FRAMGÅNG
Med hjälp av erfarna och duktiga presentatörer har vi fyllt dagen med skräddarsydda programpunkter – alla med fokus på att ge inspiration, kunskap och konkreta modeller för effektivare och lönsammare verksamhet.

 

PT SPÅRET – PROGRAMMERA DIG TILL EN FRAMGÅNGRSIK PT
Vi lyfter på locket för vad som fungerar inom Personlig Träning. Hur kan vi med enkla medel marknadsföra och sälja PT? Vi presenterar funktionella och effektiva, träningsformer som Du kan ta hem och omsätta till träningspass för Dina klienter!

 

INKÖPSMÄSSA
För ägare & chefer innehåller konferensen en tidseffektiv inköpsmässa i form av 15 minuters snabbmöten med sju noga utvalda leverantörer.

 

BASTU UPPLEVELSE & MIDDAG

Efter en intensivt lärande dag bjuds deltagarna på exklusiv bastuupplevelse på Tylö AB samt en festmiddag med överraskningar. OBS begränsat antal deltagare på Tylö

Bland presentatörer finns Jonas Bergqvist, Roy Simonsen, Björn Johansson, Helene Johansson, Mads Jacobsen, Peter Gregorics, Carl Norell, Jacob Sandström mfl

Välkommen till en mycket prisvärd dagkonferens!

Mer info och anmälningar/betalningar på http://www.lonsamhetochframgang.se/

 

KLUBBSVERIGE ERBJUDANDE
Som medlem i KlubbSverige erbjuds Ni medverka för 1 490kr ex moms
Ange “KS” i bokningskod.