Select Page

Nu är tiden för att se över din verksamhet, att förbereda och tänka framåt. Vi listar våra 5 viktigaste punkter.

1. Städa och röj upp.
Det gäller fysiska utrymmen i dina lokaler men också andra viktiga delar som att rensa och gå igenom kundregister och liknande. Nu är en bra tid att se över rutiner och skapa nya mallar.

2. Förebyggande underhåll.
Förbered så utrustningen är fräsch och fungerar. Vill du boka en av våra certifierade servicetekniker? Mejla: service.se@fitnessbrands.support eller ring oss 021-301100.

3. Håll kontakten!
Se till att hålla kontakten med dina medlemmar. Mejla och inspirera genom att ha förslag på olika träningsövningar, träningspass, eller varför inte skapa träningsutmaningar. Ge pepp och tips. Utmaningar passar väldigt bra för sociala medier där medlemmar kan interagera. Lär dig nya verktyg för att hålla kontakten med dina medlemmar. Att digitalisering blir allt viktigare är väldigt tydligt.

4. Fyll på kunskapsbanken.
Passa på att ta tag i vidareutbildning och bredda kompetensen. Delta i webinarier och stärk personalens kompetens inom de områden som behövs. i erbjuder en rad olika webinarier. Kontakta oss för mer information: info.se@fitnessbrands.com

5. Framåt och strategiska beslut.
Hur kan du boosta ditt företag och stärka det inför framtiden? Sätt dig på kammaren och skriv ner allt du kommer på. Prata med kollegor, vänner, samarbetspartners. Bolla dina idéer och se hur de tas emot.

På Fitness Brands följer vi våra 5 tips och har nu möjlighet att erbjuda våra kunders medlemmar olika virtuella träningspass. Några exempel på den on line-träning vi erbjuder är:

• Life Fitness On Demand
• Cykelpass via ICG Tour Series
• Digital coach från Life Fitness. En nylanserad tjänst för att ge kunder enkla och roliga träningspass – nya varje dag. Just nu är det kostnadsfritt att använda den.

 

VILL DU BOLLA IDÉER OCH FÅ HJÄLP MED STRATEGITÄNKET?
Ta och se över din strategi och passa på att utvecklas kunskapsmässigt. Vi hjälper dig. Boka in en konsulttimme tillsammans med oss, kostnadsfritt. Med snart 40 års erfarenhet och kunskap erbjuder vi unika helhetslösningar anpassat efter varje verksamhets specifika behov och förutsättningar. Vi kan det här.

Kontakta oss på Fitness Brands
Tfn 021-301100
Mejl: info.se@fitnessbrands.com
Webb: fitnessbrands.com

Detta inlägg är framtaget tillsammans med vår partner
Fitness Brands.