Select Page

KLUBBSVERIGE AKADEMIN

Anpassade kvalitativa utbildningar för dig som jobbar med träning och hälsa!

01. SPECIALANPASSADE

Alla våra utbildningar är framtagna för dig som ägare till en verksamhet eller jobbar som chef, PT, säljare eller receptionist på en träningsanläggning.

02. SPETSKOMPETENS

Våra kursledare är alla experter på sina områden och många även med mångårig erfarenhet från vår bransch. Det tror vi är nyckeln till att ge er den bästa utbildningen.

03. COACHNING & FEEDBACK

Med vårt coachingsystem kan du få uppföljning och feedback efter en genomförd kurs. Det hjälper dig att implementera det du lärt dig, så ni får effekt i er verksamhet.

EN AKADEMI FÖR ALLA

KlubbSverige Akademin är för alla.

Oavsett om du är medlem i KlubbSverige eller inte så är alla som verkar i vår bransch varmt välkomma på våra utbildningar. Målet för oss är att samla relevanta och kvalitativa utbildningar för aktörer inom träningsindustrin. Vi vill öka tillgängligheten för dessa utbildningar och göra det enkelt för dig som äger, driver eller jobbar på en träningsanläggning att öka din och er organisations kompetens.

Äntligen relevanta och bra utbildningar på ett och samma ställe. Dessutom anpassade för oss som jobbar med att leverera träning och hälsa!

VÅRA KURSER

HEALTHY SALES

Med gedigen erfarenhet från att både vara ägare och ansvarig för försäljning på sin egen kedja har Andreas tagit fram en säljutbildning för dig som jobbar inom träning och friskvård. Perfekt för dig som har en roll där sälj är en naturlig del av din vardag.

PT SALES

Detta är utbildningen för dig som är PT och som vill få konkreta tips på hur du både kan få fler kunder och hur du kan coacha dem till en hållbar livsstilsförändring – och genom detta både få nöjdare klienter som dessutom stannar längre!

STRATEGI & AFFÄRSPLAN FÖR GYM

När såg ni över er affärsplan senast? Är du säker på att ni har rätt utbud, rätt pris och rätt affärsmodell? Ta kontrollen över den lokala konkurrensen och gå ut ur striden som en vinnare! Du lär dig grundläggande affärsstrategi, får ta del av verkliga exempel och får verktyg så din verksamhet får ökad konkurrenskraft.

MARKNADSFÖRING FÖR GYM

Med fokus på digital marknadsföring jobbar vi i denna kurs bland annat med strategier, definierar mål och bygger en genomförandeplan. Allt anpassat för ett företag med begränsade resurser och budget.

LEDARSKAP FÖR GYM

Genom ett gott ledarskap kan du motivera, engagera och inspirera andra att prestera bättre. Men att vara en bra ledare är en tuff uppgift. Denna kurs hjälper dig att få ut maximalt av ditt ledarskap.

SÄLJANDE SERVICE FÖR GYM

Den här kursen vänder sig till dig som har ansvaret för er försäljning. Som säljledare ska du coacha, utveckla och följa upp att individerna lyckas med sitt säljarbete. Du kommer få konkreta verktyg och praktiska tips för just detta så att ni blir en framgångsrik säljande organisation.

PT BUSINESS

Denna unika kurs ger dig grundläggande färdigheter inom affärsområdet Personlig Träning. Målet är att du efter kursen ska kunna nå en framgångsrik, hälsosam och lönsam PT-verksamhet över tid.

AFFÄRSMANNASKAP FÖR GYM

En praktiskt orienterad kurs som är ett måste för alla entreprenörer och chefer inom vår bransch. Vi går igenom ekonomi, olika nyckeltal och lönsamhet, vikten av målstyrning,  juridik och mycket annat.

SUPERSERVICE

Med vårt unika utbildningsprogram guidar vi er till att bli en träningsanläggning med Superservice! SuperService inkluderar både dig som ledare och hela er personal och hjälper er att skapa en framgångsrik servicekultur på er anläggning.

UTBILDNINGSTEAM

NÅGRA AV VÅRA EXPERTER SOM VILL HJÄLPA ER ATT LYCKAS!

JOHAN NILSSON
STRATEGI

Framgångsrik entreprenör i branschen med lång erfarenhet både som konsult på McKinsey samt strategiansvarig för SATS-koncernen. Driver idag bl a Barry’s Bootcamp i Sverige.

LÄS MER

Mer info kommer.

KATARINA HUSS
LEDARSKAP
Har de senaste 22 åren arbetat med kommunikation, personal- och projektledning samt som konsult inom ledarskap, kundservice och kommunikation.
LÄS MER
Katarina Huss började sin karriär med att checka in passagerare på Bromma flygplats. Hon var med på Janne Carlzons resa med flygbolaget från regelstyrt till kundfokus. Hon upplevde själv hur hon blev bättre i sitt arbete när hennes chefer inspirerade, trodde på henne, gav henne information och självbestämmande. Det har format hennes inställning till hur gott ledarskap ska vara. Det använder hon i dag i sina ledarutbildningar, utbildningar i kundbemötande och program för kvinnliga chefer.

Katarina har de senaste 22 åren arbetat med kommunikation, personalledning, projektledning och som konsult inom ledarskap, kundservice och kommunikation.

Som konsultchef på StigFram ägnar sig Katarina åt att utveckla människor inom chef- och Ledarskap, service & kundvård samt att utveckla våra konsulter och utbildningar. Katarina arbetar även som coach och håller kurser och workshops inom coachande och personligt ledarskap.

JAN JACOBSSON
LEDARSKAP & SÄLJ
Har i hela sitt yrkesliv arbetat med service, försäljning och ledarskap inom en rad olika branscher, bland annat som regionschef på SATS.
LÄS MER
Jan Jacobsson har i hela sitt yrkesliv arbetat med service, försäljning och ledarskap i olika roller inom en rad olika servicebranscher så som restaurang, butik, friskvård, transport samt turism.

Jan har under de senaste 15 åren haft fokus på att utveckla andra och hjälpa dem att nå sin fulla potential. Han hjälper också småföretag med att strukturera om deras verksamhet för att få den mer lönsam. Där han fungerar som ett bollplank för VD under en längre period.

Jan har under de senaste åren hjälpt till med att starta utbildningsakademier för två olika företag.

Under många år har över 5000 deltagare slitit, skrattat och kämpat sig igenom Jan´s utbildningar. Han får ofta omdömet från deltagare: ”Tuff, träffsäker med mycket humor”.

Jan har självklart egen erfarenhet av allt han utbildar i. Det göra att han kan leverera egna exempel vilket bidrar till trovärdighet och tyngd i varje utbildning.

Vid sidan om arbetar Jan även med en rad olika förtroendeuppdrag.

PETER ROSELL
AFFÄRSMANNASKAP
Peter har ett brinnande intresse av att sammanföra strategi och försäljning för att maximera varje verksamhets resultat.
LÄS MER
Peter Rosell har större delen av sin yrkesverksamma tid arbetat med försäljning, marknadsföring, ekonomi och utbildning.

Peters utbildningsbakgrund är civilekonom med extra studier inom pedagogik. Första åren efter examen arbetade Peter med försäljning och marknadsföring för att senare komma att leda ett flertal olika företag i så väl Sverige som utomlands.

Oavsett om befattningen varit säljchef eller VD så har alltid ekonomin och försäljning och mötet med kunden legat Peter varmt om hjärtat, det är ju på dessa ställen som lönsamheten säkerställs.

Peter leder StigFrams utbildningar i inom ekonomi, affärsmannaskap och juridik.

JONAS LISSJANIS
PT BUSINESS

Jonas är utbildningschef på SAFE Education och har en tidigare bakgrund som grundare till Sportsclub Education, utbildningschef för Eleiko samt som Nordiskt PT-ansvarig för SATS.

LÄS MER
Jonas Lissjanis är delägare och grundare av Sports Club Education AB som är ett heltäckande utbildningsbolag inom träningssektorn. Förutom att ansvara för driften av utbildningarna så jobbar Jonas även med affärsutveckling av den individuella träningen med samarbetspartners till Sports Club Education som idag både är enskilda-, och mellanstora till stora träningskedjor samt företag inom samma skrå både inom och utanför norden.

Jonas har en tidigare bakgrund som utbildningschef för Eleiko samt som Nordiskt PT-ansvarig för träningskedjan SATS.

Utanför sitt ”huvuduppdrag” så utbildar Jonas ledare/tränare för Svenska ishockeyförbundet samt på skolor på olika nivåer men alla med en gemensam träningsinriktning.

Jonas är även en ”klassisk” engagerad idrottsförälder och är delaktig som fystränare inom Djurgården fotboll och dess akademiverksamhet

ANNA RÅSTRÖM
MARKNADSFÖRING

En kreatör och strukturerad analytiker i en och samma kropp. Har lång erfarenhet av copy, content management, sociala medier,  ehandel och vet vilka kampanjer och kommunikation som skapar sälj.

LÄS MER

Hur kombinerar man engagerande innehåll, organisk och betald spridning, konverteringsoptimering och analys för att nå ett specifikt mål?

Det är vad jag ägnar den mesta av min tid åt att lista ut.
Jag är en energisk kreatör och strukturerad analytiker i en och samma kropp. Min erfarenhet av copy, content management, sociala medier och ehandel (bland annat) har gett mig en bred kunskap kring hur man skapar kampanjer och kommunikation som skapar sälj.

Med kärlek till idéer och tester och framför allt fokus på att se resultat hjälper jag företag med allt från att ta fram marknadsplaner till att optimera sina annonser så att de verkligen ger resultat.

HEALTHY MANAGEMENT PROGRAMMET

 

En specialanpassad affärsutbildning för dig som äger eller driver en träningsanläggning – t ex som platschef. Innefattar kurser inom ledarskap, ekonomi, marknadsföring, PT-management samt försäljning och service.

HEALTHY SALES

För dig som säljare, receptionist, medlemsrådgivare eller PT på en träningsanläggning. Du kommer lära dig hur du skaffar leads, effektiv mötesbokning, hur du gör en bra behovsanalys, hanterar invändningar och hur du kan få fler avslut. Du kommer få en grym gameplan och direkt lyfta din försäljning.

PRISER

Ni kan välja att antingen betala per utbildningstillfälle eller teckna någon av våra förmånliga abonnemangsformer. Pris för en kurs hittar ni under respektive kursinformation. Vi har två kategorier av kurser, “Healthy Management” och “Övriga kurser”. Övriga kurser innefattar bland annat försäljning och sociala medier. Healthy Management-kurser innefattar bland annat ledarskap, affärsmannaskap och marknadsföring. Samtliga kurser är öppna för alla.

Abonnemangsformer förutsätter att ni har ett BAS-medlemskap hos KlubbSverige.

UTBILDNINGSPAKET

2995
kr/mån

SPARA UPP TILL
21 360 SEK/ÅR!

• 2 platser på 3 valfria utbildning *

• SuperService (värde 1295 kr/mån)

• 30% rabatt på samtliga kurser

 

*) Gäller per 12 månader

SUPERSERVICE

1295

kr/mån

BLI ETT GYM MED
SUPERSERVICE!

18 webbinar med coach

Online kurs

Gruppövningar 

 

*) Gäller per 12 månader

HEALTHY
MANAGEMENT
PROGRAMMET

4900
kr/mån

• Samtliga HM-kurser (värde 63400 kr)

• Coachning & uppföljning (värde 15000 kr)

• Pris på följande programplats: 1495 kr/mån (max 2 st) 
För fler platser fråga efter offert.

• 40% rabatt på samtliga kurser inom Akademin

 

UTBILDNINGSKALENDER

VILL DU ANMÄLA DIG TILL EN KURS?

Yearly Monthly List
2020

2021

2022
January
Ti
On
To
Fr
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
February
Ti
On
To
Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
March
Ti
On
To
Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
April
Ti
On
To
Fr
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
May
Ti
On
To
Fr
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
June
Ti
On
To
Fr
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
July
Ti
On
To
Fr
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
August
Ti
On
To
Fr
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
September
Ti
On
To
Fr
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
October
Ti
On
To
Fr
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
November
Ti
On
To
Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
December
Ti
On
To
Fr
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
Wednesday March 10
10:00 - 12:00 HEALTHY SALES: Distans
Wednesday May 26
Wednesday September 8
Wednesday November 24