Select Page

Basisträning är ett sammasatt, utmanande och brett träningsområde. BasisBall är ett koncept och innehåller flera grundpelare; teknik, coaching och struktur. Vi säger att BasisBall är ett mognadskoncept eftersom det tar tid att bli duktig, kräver att du tränar mycket och får motivation och inspiration till att fortsätta att utveckla dig.

Som träningsinstruktör utgör du en viktig skillnad för många männinskor, och för att hjälpa dig på vägen samt kvalitetssäkra konceptet så kör vi en workshop en gång om året.

Workshopen i år kommer att vara 28 april 2019 på Fysiken i Göteborg. Ta kontakt med anita@backtostart.no för anmälan.

I mars genomförde vi en workshop för Nr1Fitness-kedjan i Norge –  läs omdömena här:

Rønnaug Nedkvitne: Otroligt lärorik Workshop! Viktigt att friska upp minnet när det gäller aktivering av bäckenet och kärnmuskulatur. Känner mig nu mer observant och trygg på mitt eget utförande av de olika övningarna.

Marie Wolfe: Så roligt att höra om andras kunskap och erfarenhet. Få vägledning, råd och massor av motivation. BasisBall är kul för alla och den största bonusen skadeförebyggande. Ser fram emot att vi får träningen på schemat.

Kristine Sæve: Otroligt kul och lärorik workshop! Silje är superduktig och vet vad som ska till för att få fram det bästa i en instruktör. Ser fram emot att ha klasser med ny kunskap och inspiration som jag kan ge vidare till kunderna.

Hilde Hamre: Tack så mycket för en spännande och inspirerande workshop! BasisBall gör mig glad, det är funktionellt och passar alla! Silje och BasisBall har enormt viktig kunskap som jag ser mycket fram emot att sprida vidare.

Ingvild Van Der Meeren: Tack för en lärorik, tankeväckande och inspirerande workshop. Silje har lärt oss mycket om teknik och kroppskontroll, och hur vi ska förmedla det till kunden. Ser fram emot att kunna bidra till bättre folkhälsa och skadeförebyggande träning med BasisBall. Ett koncept olikt andra, som jag verkligen tror på.

 

Boka din plats!

Årets workshop kommer att vara den 28 april på Fysiken i Göteborg!