Select Page
BasisBall är som de flesta nu vet ett otroligt inspirerande koncept sprunget från eliten bland norska atleter. Självklart är det glädjen och farten som gör att man kan träna riktigt tuffa pass utan att deltagarna hinner tänka på tiden utan bara fokuserar framåt.

BasisBall har fått ett bra fäste i Sverige och väntar nu på att utbilda fler av KlubbSveriges medlemmar. Ett sätt att särskilja sig och erbjuda dina aktiva medlemmar på anläggningen är att erbjuda dem sånt som ingen annan har, t ex BasisBall som är exklusivt för KlubbSveriges medlemmar.

BasisBall var nyligen på årets Exclusive 2018 i Västerås och är ”superfornøyde” med det stora intresse från duktiga och engagerade medlemmar i KlubbSverige.

BasisBall – koncept och filosofi

BasisBall CenterCore® är ett pass som har fokus på involvering av kärnmuskulatur i olika övningar. Man jobbar systematisk med funktionell styrka, mobilitet, stabilitet och balans. Man lägger stor vikt på medvetenhet, kontroll och teknik i alla rörelser.

BasisBall Raw® är även det ett pass med fokus på funktionella styrkeövningar. Komplett träningseffekt för hela kroppen sammansatt av allsidiga bas-övningar. Styrka, kraft och koordination i ett relativt högt tempo.

UTBILDNING

BasisBall har satt upp nya datum för kurser i augusti 2018. Kurserna går över två dagar, och man blir utbildad i 2 koncept:
BasisBall CenterCore och BasisBall RAW.

DATUM
18 – 19 augusti i Göteborg
25 – 26 augusti Stockholm

 

KURSINNEHÅLL

Vad innehåller en kurs i BasisBall?

  • Presentation av BasisBall, och förväntningar från dig om varför du önskar att bli Trainer.
  • Bas-träning – vad är det?
  • Demopass med BasisBall.
  • Praktisk genomgång av BasisBall konceptet som deltagare i passen.
  • Individuelle presentationer; feedback, teknik, coaching.
  • Summering och beskrivning av vägen framåt.

Efter genomförd kurs:
BasisBall följer upp inför och efter uppstarten av BasisBall med vår kontaktperson hos er, vi säkrar kvaliteten på konceptet genom workshops, och vi är alltid tillgängliga for frågor. Vi har även tagit fram snyggt och fräscht marknadsmaterial som ska ge dig den bästa starten.

INTRESSERAD ATT VETA MER?!