Select Page

Europas största träningsdag börjar om

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

#BEACTIVE DAY

Torsdag 23 september

EuropeActive tillsammans med sina partners runt hela Europa är stolta att få presentera #BEACTIVE DAY

#BEACTIVE DAY är en Europeisk kampanj för att fira och hylla glädjen och vikten av fysisk aktivitet för människors fysiska och mentala välbefinnande.

#BEACTIVE DAY är koordinerad och implementerad av EuropeActive’s nationella partners i deras respektive land. Tusentals event kommer äga rum på olika sätt och i olika miljöer, på träningsanläggningar, utomhus, på företag mfl, över hela Europa samma dag.

I Sverige är KlubbSverige koordinator och Nationell Partner

När är #BEACTIVE DAY?

Torsdagen den 23 september.

Det är den största träningsdagen i Europa och aktörer från Europas alla länder går samman i en gemensam aktion för att uppmuntra till att fler människor kommer i rörelse och för att inspirera till träning och ett mer aktivt liv.

Varför ska vi vara med på #BEACTIVE DAY?

#BEACTIVE DAY är en viktig dag eftersom den inspirerar människor att röra sig mer och bättre förstå fördelarna med en aktiv livsstil.

Det skapar även synlighet för det arbete som fitnessindustrin gör för folkhälsan hos beslutsfattare, politiker och regeringar.

Det är ett unikt tillfälle att marknadsföra ditt din verksamhet på din ort och använda ett bra budskap för att nå ut till nya medlemmar.

Du kommer att vara med på årets mest aktiva dag i hela Europa och bli en del av en större europeisk rörelse

För vem är #BEACTIVE DAY?

#BEACTIVE DAY vänder sig till alla som vill se alla de fantastiska fördelarna med ett hälsosamt liv och som vill inspireras av allt det som fitnessindustrin erbjuder.

Hur gör vi för att vara med?

Bestäm er för att ni vill skapa en dag fylld av inspiration, glädje och rörelse. Tänk ut vilka målgrupper ni vill nå och vilka aktiviteter kan inspirera dessa målgrupper.

Anmäl er i formuläret nedan så får du allt marknadsmaterial, de bästa tipsen och mycket annat skickat direkt till er mailadress.

#BEACTIVE DAY från tidigare år

Vill du ha inspiration på hur tidigare dagar varit? Klicka på länken nedan och ladda ner vår folder och se hur andra aktörer i andra länder gjort.

KLART VI SKA VARA MED PÅ #BEACTIVE DAY!

För anmälan och mer information fyller du i formuläret nedan. Vi från KlubbSverige kontaktar dig sedan med mer information om hur vi tillsammans kan göra den 23 september till Europas största träningsdag.