Select Page

Den senaste tiden har KlubbSveriges partner Helper hjälpt ett flertal medlemmar till snyggare, smartare, effektivare och billigare mjukpapper genom att sätta in nya dispensers.

Du kan spara pengar genom att sänka både direkta- och indirekta kostnader. Direkta kostnader räknas som att vi kan ge er ett billigare pris. En indirekt kostnad är till exempel:Att städaren inte behöver fylla på pappershanddukar lika ofta.

Att torkrullen är arkad vilket gör att era medlemmar förbrukar upp till 40% mindre papper. De indirekta kostnaderna är svåra att beräkna men du får en tydlig fingervisning om hur detta skulle påverka eran organisation.

Alla KlubbSveriges medlemmar kan få bättre priser och nya fina dispensers via Helper. Skicka dina fakturor till daniel.flygel@helpergroup.se så får du se vilken skillnad Helper kan göra på era inköp.

"Vi fick jättebra hjälp och råd med placering och uppsättning av våra dispensrar. Det sparade oss massa tid som vi kunde lägga på att få färdigt vårt nybyggda gym"

Ann-Charlotte, Hälsokällan Zakrisdal, Karlstad

"Sedan vi bytte till Helper som leverantör av vårt förbrukningsmaterial har vi fått en mer personlig service än tidigare. Vi får alltid svar snabbt när vi kontaktar Helper och vi får hjälp när vi behöver med exempelvis tips på hur vi kan spara in pengar på förbrukningsmaterial, hitta produkter vi önskar"

Viktoria, Kroppsverkstan, Stockholm

"Helper har hjälpt oss med nya dispensrar och sopkorgar till vår nya anläggning. Vi har fått bra och snabb service av Daniel och Casper"

Jessica, Mälarö Träningsverk, Stockholm