Select Page
Inbody i samarbete med KlubbSverige

Få nya kunder med Inbody och smart marknadsföring

Er Inbody är ett fantastisk verktyg som på rätt sätt kan hjälpa både er som anläggning och era medlemmar att få ännu bättre resultat. För att maximera er potential har vi startat ett samarbete med KlubbSverige som innebär att ni kan få hjälp med marknadsföring och smarta paketeringar som kan locka nya kunder.

Kampanjer som fungerar

Vårt team av marknadsföringsspecialister skapar kampanjer till er – anpassade med er logga och det innehåll ni vill ha. Vi ger förslag på texter, bilder och rubriker. Vi lägger sedan upp annonser genom ert Facebook-konto och optimerar dem i enlighet med Facebooks egna algoritmer, så annonserna ska prestera så bra som möjligt. Häng med på våra webinarium och få tips om vilka andra kampanjer som fungerar bra just nu samt få möjlighet att bolla tankar och idéer med andra gymägare och chefer.

Vi kallar den här tjänsten för BOOST.

“För att hjälpa dig att få ut maximalt av din Inbody på er anläggning så har vi på Inbody Sweden startat ett samarbete med KlubbSverige som innebär att ni till en låg kostnad kan få hjälp med digital marknadsföring och leadsgenerering.

Michael Mece

Inbody Sweden

Exempel

Vi på KlubbSverige lanserade Boost redan 2020 och har mängder av olika kampanjer. Tack vare vår erfarenhet och att vi är helt nischade på att jobba mot gymanläggningar och boxar vet vi vad som fungerar. Vi behöver inte chansa längre. Här ser du två olika kampanjer där Inbody fungerar bra!

Så funkar BOOST

Med BOOST får ni ett komplett paket av tjänster som hjälper er att marknadsföra ert gym och att sälja mer. Vi ger förslag på kampanjer och producerar även allt material. Ni får färdiga målgruppsanpassade digitala kampanjer som vi hjälper er lägga upp och optimera i era digitala kanaler. Tack vare vår ständiga analys och kontinuerliga dialog med våra kunder kan vi se vilka kampanjer som fungerar bäst, så ni slipper uppfinna hjulet igen och istället fokusera på annat!

Optimering

Som Boost-klubb lägger vi upp era annonser via Facebook Business Manager och optimerar dem löpande för att ni ska få ut maximalt resultat av annonserna och mest av er marknadsbudget. Med hjälp av vår egenutvecklade plattform kan vi jämföra hur era annonser presterar jämfört med andra gym runt om i landet.

Webinar

Varje månad får ni även access till två (2) unika Boost Webinar. Dessa webinar är exklusiva för Boost-klubbar och en riktig guldgruva. Under dessa möten kan ni ställa frågor till våra experter, bolla egna tankar och lyssna på andra branschkollegor. Vi ser även på utfallet på olika kampanjer för att se vilka som fungerat bra och analyserar, tipsar och lär oss tillsammans med målet att boosta varandras business!

Vi hjälper er hela vägen

Boost är det kompletta konceptet för att driva marknadsföring och försäljning på ert gym. Vi hjälper er hela vägen – från att ta fram en bra idé, paketera den, skapa en snygg landningssida, ta fram en bra annons, lägga upp den på Facebook och Instagram, optimera annonsen för maximal effekt, fånga in leads, hjälpa er att boka möten och effektivisera ert säljmöte så att ni inte bara säljer fler medlemskap utan att ni även säljer mer och ökar snittintäkten per medlem.

“Boost genererar 650 000 kr i intäkter på investerade 2500 kr”

Daniel Landin på Puls & Träning Årsta testade nyligen vårt digitala marknadsföringskoncept “Boost”. Vi hjälpte honom skapa en ny modern landningssida för Weight Trainer, administrerade och optimerade annonser för kampanjen. Resultatet? Daniel räknar med att han med alla leads kommer kunna fylla fem stycken WT-grupper och generera ca 650 000 kr i intäkter.

%

nöjd kund

Om du inte är 100% nöjd med Boost under dina tre första månader avslutar vi och du får pengarna tillbaka. Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer.