Select Page

Utomhusträning är det snabbaste växande trenden inom träning, då fler människor upplever möjligheterna som kommer med uteträning. Vi ser en verklig förändring i hur världen ser på fysisk aktivitet och hur efterfrågan därmed växer efter mer krävande och spännande träning.

Casall PRO har tagit fram det ultimata uteträningskonceptet – The Outdoor Arena. Det består av en rigg, utvecklad för att stå ute året runt, som fästs i en isolerad container utrustad med utvalda, funktionella redskap. Hela konceptet anpassas efter anläggningens behov då rigg, tillbehör, redskap och förvaringslösningar väljs ut efter det tänkta syftet.

Uteträning erbjuder dina medlemmar mer än en spännande omväxling i träningsformen, det ger också möjlighet till en säkrare träning med frisk luft och ett större avstånd mellan utövarna.

Skräddarsy inredningen med specifikt utformade förvaringslösningar med olika kombinationer av ställ, hyllor och krokar helt anpassat efter utrustningen. Containern är sprutskumisolerad vilket utesluter all risk för kondens så redskapen kan förvaras säkert i containern. Den levereras också med 3 fas 16 amp uttag monterat, rörelseaktiverat belysningssystem samt med klass 4 lås fastmonterat.

Läs mer på www.CasallPRO.com