Select Page

Case study: BRP som stöd vid PT Small Group

Efter att ha tittat på KlubbSveriges senaste webinar kring PT Small Group blev jag nyfiken på hur våra kunder använder våra system för att hantera den delen. Samt att jag ville få reda på om det fanns outforskade möjligheter eller hjälp att hitta i BRP för att jobba med PT Small Group för ökad retention, nöjda medlemmar och i slutändan lönsamhet för anläggningarna.

Jag kontaktade Marcus Granath på Campushallen och efter ett samtal kom vi fram till att boka upp en workshop för att jobba igenom detta. Marcus bjöd även med sin kollega Anna Larsson som arbetar mycket i BRP och jag bjöd med min kollega Johan Cederberg som har full koll på alla möjligheter i BRP.

Den workshopen avslutade vi precis och Marcus och Anna gick nyss från kontoret med ny kunskap, inspiration och verktyg i BRP för att göra PT Small Group ännu mer framgångsrikt.

Marcus sade som avsluting “Detta var verkligen jättebra! Vi tar med oss en massa inspiration och nya idéer som kommer hjälpa oss bli mer framgångsrika med PT Small Group i 2023. Jag har lärt mig en massa nytt i systemet som olika former av arrangemang, abonnemang och tjänster som kan göra att vi når fram till fler medlemmar. Stort tack!”

Vi hann även med en genomgång av andra nyheter i BRP som självbetjäning i medlemsappen av friskvårdsintyg till arbetsgivare, smidiga betalningar och hur man mäter kunders beteende i BRPs webshop.

2. Under det senaste halvåret har vi jobbat tillsammans med Eleiko för att hjälpa dem med systemlösningar för deras nya Urban Strength Studio. Inpassering och bokning är helt mobil och styrs av BRPs mjukvara och tjänster. Vi är väldigt stolta och glada över det fina samarbetet med Eleiko.


David Hult
+46 735 201148

Pressrelease

Läs mer om Eleikos och BRPs samarbete.