Select Page

VÄLKOMMEN TILL COACHES CONGRESS 26-28 JANUARI 2018

 

Driver du som ägare till en friskvårdsanläggning en ”Box” antingen som fristående enhet eller som en del av din verksamhet kan detta vara något för dig eller din personal.

Som KlubbSverige-medlem har du dessutom 10% rabatt!
Ange rabattkoden “klubbsverige” när du bokar.

Coaches Congress vänder sig till alla som idag har en yta för att bedriva funktionell träning. Vill du veta mer om hur du kan skapa en lönsam verksamhet, höra om de senaste trenderna och träffa andra likasinnade så är detta perfekt forum för dig.

Coaches Congress är forumet för dig som vill utveckla din verksamhet, antingen som coach eller ägare av ett gym eller en box!

Coaches Congress startade 2015 och vi har sen dess stadigt utvecklat konceptet för att leverera bästa möjliga innehåll åt boxägare och coacher i hela Skandinavien. Vårt uppskattade upplägg, med föreläsningar, workshops och många tillfällen att lyssna på och lära av varandra är en tydlig framgångsfaktor och något vi valt att behålla när vi nu tar stora steg i att ytterligare utveckla Coaches Congress!

I samarbete med Eleiko väljer vi nu att förlägga Coaches Congress i Eleikos nybyggda huvudkontor i Halmstad. Vi är glada och stolta att kunna samarbeta med Eleiko som är ett av världens starkaste varumärken inom träningsutrustning och träningsutbildning. I nya och fräscha lokaler kommer vi i år att erbjuda en uppställning av föreläsare som är i yppersta världsklass!

Mer information och anmälan

Som KlubbSverige-medlem har du 10% rabatt!
Ange rabattkoden “klubbsverige” när du bokar dig.