Välj en sida

Vi är många som följer utvecklingen av Corona-epidemin och vad den kan komma att innebära för vår träningsindustri. Efter att SATS tidigare idag valt att stänga samtliga sina gym i minst 14 dagar är det andra aktörer som valt att vidta olika åtgärder – t ex stängt ned gruppträning, tipsat om övningar för hemmaträning, erbjudit gratis online-träning och gått ut med tydliga direktiv för att minska smittspridningen. Vi förstår att det i en situation som denna uppstår både oro och mängder av frågor.

Vi vill bidra på de sätt vi kan och kontaktade därför tidigare idag jurister som vi samarbetar med för att få klarhet i vilka rättigheter och skyldigheter både ni om operatörer och era medlemmar har. Bifogat längre ned i detta mail kan ni ladda ner en PDF som beskriver flera tänkbara scenarion. Ladda ner den och läs igenom – ni får väldigt mycket bra information där!

Har ni frågor eller vill bolla olika tankar så finns vi här. Det är bara att ringa eller slå oss en signal. Nu är det bara att kämpa på och ta kampen mot Corona!

Tillsammans är vi starka!

LADDA NER PDF HÄR

I samarbete med juristerna på Allt om Juridik har vi tagit fram vad som gäller bland annat baserat på Köplagen, force majeure och era befintliga medlemsavtal. 

VAD GÄLLER SOM ARBETSGIVARE?

Vi fick in några följdfrågor på den första PDF:en. Här kan ni ta del av dem. De hanterar bland annat vilka rättigheter och skyldighter ni har som arbetsgivare.