Select Page

Eleikos patenterade öppna deadlift bar är konstruerad för enkla lyft vilket ger fler personer möjlighet att träna marklyft. Eftersom stången är öppen blir den enklare att använda och utöver marklyft kan den med fördel användas till olika varianter av utfall och andra träningsövningar.

För me 

”Styrketräning är vår passion och vårt mål är att göra träning mer lättillgänglig” säger Erik Blomberg, VD för Eleiko Group. ”Med Öppen Deadlift Bar erbjuder vi lyftare, såväl erfarna som nybörjare, ett sätt att införa marklyft i sin träning – en viktig övning för ökad prestation.”

Öppen Deadlift Bar löser många problem som är vanliga bland trap bars på marknaden idag. De är ofta är svåra att lasta, besvärliga att använda och skrymmande att förvara. Eleikos unika öppna design gör skivstången användarvänlig, den är balanserad så att användaren enkelt vrider stången från vertikalt förvaringsläge till horisontell lyftarposition.

Stången står på hållbara gummibeklädda fötter som skyddar plattformen och lyfter upp hylsorna från underlaget så pass mycket att det är enkelt att lasta på och av vikter. 

 

ÄR DU INTRESSERAD?

Eleiko svarar mer än gärna på dina frågor.
Kontakta dem, eller läs mer genom att klicka på länken nedan.