Select Page

Var och varannan träningsanläggning i landet erbjuder numera sina medlemmar någon form av träningsresa tillsammans. Alternativen är många och utländska orter i varmare länder har satsat stort på att b redda sina utbud på plats.

Samtidigt växer opinionen mot resor med flyg och man önskar mer klimatsmarta alternativ. Vi ser dagligen kommentarer på sociala medier där folk ställer sig frågan hur man tänker sig att klimatkompensera när man lägger upp en bild från en resa och liknande. Flyget är i dag ett av de områden som har störst negativ miljöpåverkan i världen.

 

Serieentreprenörerna Malin och Patrik Braw, ägare till bland annat Crossfit SVEA och MB New Body Fitnesscenter, gör därför en storsatsning tillsammans med Hotell Tylebäck och Eleiko bara några minuter från stranden vid Tylösand utanför Halmstad.

Från och med i maj 2019 kommer den som önskar att kunna få en fantastisk och hälsosam upplevelse på Hotell Tylebäck. Här kommer man kunna träna inomhus på MB New Bodys nyrenoverade och tillbyggda träningsanläggning som erbjuder allt man kan önska sig.

 

Fantastisk natur

Omgivningarna runt hotellet erbjuder dessutom oändliga möjligheter till träning, rekreation och hälsosamma aktiviteter.  Här installerar Malin och Patrik tillsammans med Eleiko en unik, egendesignad container med inriktning mot funktionell fitness och Crossfit. En stor öppen gräsyta precis mitt mellan träningsanläggningen och hotellet inbjuder till inspirerande gruppklasser med hög intensitet och samtidigt som miljön är som gjord för pass inom Yoga och mindfullness.

Prins Bertils stig, havet, golfbanor och paddelanläggning inom gångavstånd från hotellet välkomnar alla glada träningsentusiaster med olika intressen.

Patrik som tillsammans med Malin hämtat massor av inspiration från alla sina egna resor där de arbetat som instruktörer och även från kända Venice Beach utanför LA ser det här som en otrolig möjlighet och helt rätt i tiden.

Varför ska man lägga en massa pengar på en utlandsresa och dessutom ta flyget som förstör miljön, för att åka på en träningsresa? Vi har ju allting här. Säger Patrik i en intervju för 24halmstad.se/

Genom att erbjuda kompletta träningsresor i Sverige får alla möjlighet att känna på hur bra man mår av det. Det här är unikt, säger han.

 

Medieintresset har varit stort när det gäller det här projektet och alla samarbetspartners ser en stor framtid i det. Eleiko har med all sin kunskap och erfarenhet varit en viktig del i detta projekt och här kommer de kunna presentera sin första container för utomhusträning.

 

En helhetssatsning

Hotell Tylebäck ser stora möjligheter med denna typ av resor. Allt fler hotellgäster efterfrågar bra möjligheter till träning och hälsosam mat. Hotellet har även gjort en omfattande renovering av hela anläggningen för att möta den ökade efterfrågan på inhemsk turism. I restaurangen kommer de hungriga gästerna att kunna välja mellan flertalet rätter som sätter hälsan högt. Tylebäcks kock brinner av iver över att få tillaga mat som inte bara är fräsch och smakar bra utan även inspirerar till hälsosamma kostvanor för alla inte bara de redan träningsfrälsta.

Bokar man in sin vistelse här en weekend ska man kunna få en total hälsosam upplevelse med allt från mat, boendet, träning och natur.

 

Malin Braw förklarar hur hon ser det framför sig.

Tänk dig Venice Beach utanför LA. Du har havet, sol, strand och fullt av folk som tränar, rör sig och njuter av ledighet. Precis så, ser bilden ut när jag tänker på detta projekt.

Du ska kunna boka upp komplett upplägg med allt från gruppträning ledda av våra coacher till att lägga upp det helt själv och då bara utnyttja möjligheten i området och i våra lokaler.

 

Att väder och vind kanske inte alltid är som på soliga orter i södra Europa eller andra platser i världen ser Malin inte som något problem.

-Vi har med våra anläggningar i centrala Halmstads möjlighet att erbjuda träning inomhus om vädret skulle bli riktigt illa. Det går att anpassa all träning till det väder vi får, bara fantasin sätter gränserna, avslutar Malin.

 

Nu i helgen var det invigning av den nyrenoverade och tillbyggda träningsanläggningen MB New Body Fitnesscenter i Tylösand.

 

 

Länkar:

https://tyleback.se/

http://www.mbnewbody.se/

https://www.eleiko.com/sv/home#gs.Zw62L7Ya

https://24halmstad.se/