Select Page

Step2Fit söker testgym

 Tjänsten som vi nu lanserar i Sverige är en smart portal och app för PT:n att kommunicera med sina kunder genom, enskilt eller gruppmeddelanden, hantera bl.a. kostprogram, träningsprogram, delad kalender och mätningar mm.

Utvecklingsarbetet med Step2Fit-appen började 2017 och den första versionen släpptes i januari 2020. Step2Fits grundare Jani Rajala har 15 års erfarenhet av att jobba som PT och coaching av både idrottare och motionärer. Målet var att föra in alla viktiga element i applikationen så att varje coach kan förbättra sina tjänster och förbättra sin professionalitet med hjälp av verktyget. 2.0-versionen av coachverktyget lanserades i juli 2021 och utöver detta har många uppdateringar gjorts med hjälp av feedback som har kommit från någon av våra 900 PT:n och tränare som aktivt använder verktyget tillsammans med sina kunder.

Step2Fit kombinerar funktionalitet, lätthet och användarvänlighet. Som coach använder du vårt verktyg för att hantera din kund från början till slut. Step2Fits mål är att i framtiden erbjuda appen till alla PT:n i Skandinavien och att hjälpa varje tränare att lyckas i sitt arbete.

Dina fördelar som gymägare? 
Vår tjänst ökar varje tränares effektivitet och tiden som måste läggas ner på det administriva arbetet minskas betydligt.

•  Både gymägaren och PTn sparar värdefull tid.
•  Du förbättrar dina tjänster och du förbättrar även nivån på ditt gym.
•  Med hjälp av våran tjänst ökar du din passiva inkomst. 
•  PTn har möjlighet att coacha mer kunder.
•  Dina kunder får tillgång till en modern och lättanvänd app som ökar motivationen.

För bokning av användarutbildning & support ta kontakt med Step2Fit försäljningschef:

Sami Körkkö
Epost: sami@step2.fit
Tel: +35850 552 6114