Select Page

Tiden går fort när man har roligt…

Det är redan två veckor sedan årets medlemsträff, KlubbSverige Exclusive, avslutades och vi på KlubbSverige kan nu se tillbaka och summera dagarna. Vi vill börja med att tacka alla ni som tagit er tid och besvarat vår kundundersökning gällande det här eventet. Vi försöker leva som vi lär och lägger därför stor vikt vid era omdömen och kommentarer. De hjälper oss att göra ett ännu bättre event nästa gång! Till årets KlubbSverige Exclusive samlades över 160 personer på Steam Hotell i Västerås, vilket var nytt rekord för oss vad det gäller besökare och partners. Redan veckorna innan eventet så kunde vi på KlubbSverige konstatera att vi förmodligen skulle få ett riktigt bra Exclusive, för vi såg att det både var många nya ansikten och många trogna och lojala medlemmar som anmält sig. Det kändes som en bra mix där många kändes förväntansfulla. Det var laddat för två dagar med mycket positiv energi – vilket kändes extra kul då konferensanläggningen varit ett gammalt ångkraftverk som levererat energi till stora delar av Västerås back in the days. Och det blev så lyckat som vi hade hoppats. Energin var på topp och det var ett ständigt härligt sorl under mingeltiderna, där många nya kontakter knöts och massor av affärer gjordes. Precis så som det ska vara på en nätverksträff av det här slaget! Mingel varvades med föreläsningar och mat och vi kände att föreläsningarna satte igång många olika tankar. Vi hanterade allt från boutiqe fitness, arbetsrätt och friskvårdspolitik till DISK-analyser och vi hade även två utländska föreläsare från England som gav inblick i affärsmodeller och framtidens träningsanläggningar. EXCLUSIVE AWARDS Första dagen avrundades traditionsenligt med middag där vi även passade på att dela ut fyra stycken utmärkelser till de medlemmar som vi anser utmärkt sig lite extra under det gångna året (och i ett fall i hela sin karriär).

Och vinnarna var…

SVERIGES NÖJDASTE KUNDER
VINNARE: Life ‘n’ Joy, Rättvik

Vår motivering:

Denna klubb strävar hela tiden efter att förbättra sig och använder sig ständigt av enkäten som ett verktyg för detta. De ligger i topp när det gäller att bemöta feedback och de belyser de förändringar de gör. Med en ständigt ökande svarsfrekvens visar deras medlemmar att det är viktigt att vara med och påverka anläggningen och de ser att det ger resultat.

För 4:e året i rad, kategorin Nöjdaste medlemmar – Life N´Joy i Rättvik. 

ÅRETS KLUBB
VINNARE: 360 Träningscenter, Skellefteå

Vår motivering:

Efter att under ett par år expanderat sin verksamhet med fler anläggningar och samtidigt tampats med hårt belastat likviditet har denna klubb under 2017 gjort ett fantastiskt resultat. De är dessutom är väldigt engagerade i branschen och har en oerhört seriös inställning till sitt företagande. Samtidigt tryter aldrig viljan att genom innovation, nytänkande samt ett riktigt norrländskt hårt arbete uppnå nya nivåer med sina klubbar. De är i våra ögon en sann förebild för hela branschen.

LIFETIME ACHIEVEMENT
VINNARE: Antoni Kutic, STC

Vår motivering:

Med en vilja av stål och en numera mycket ödmjuk attityd har han inte bara lyckats stabilisera sitt företag utan även expanderat sin verksamhet. Att aldrig vara rädd för att testa nya riktningar och samtidigt få med sig personalen på sina nya idéer och tankar kräver en god ledning och lyhördhet. Med snart 30 år i branschen är han lika nyfiken och brinner fortfarande med samma låga för att utveckla sin verksamhet.

ÅRETS UPPLEVELSE
VINNARE: Energi Hälsocenter, Uddevalla

Vår motivering:

En anläggning som med sin hemtrevliga och genomtänkta miljö med högklassig design har de skapat ett andra ”hem” för sina medlemmar. De möter sina medlemmar utifrån var och ens behov och har ett genuint intresse för varje individs hälsa. Med värme och omtanke arbetar de för att lyfta varje medlem till en bättre hälsa.

RESULTAT AV ENKÄTEN:
Här följer en summering av era svar. Se bildspel (8 bilder).
NÅGRA BILDER…