Select Page

KSX19: DINA VAL

WORKSHOP & TRÄNING

Välkommen till Dina Val för KlubbSverige Exclusive 2019 (KSX19)!
Nedan ska du välja vilken workshop som du vill gå på under KSX19. 
Och om du vill hänga med på ett träningspass på morgonen den 7 maj.

Läs om varje workshop och rangordna sedan varje workshop i prioriteringsordning.

Våra lokaler begränsar oss så att vi inte kan garantera att du får ditt förstahandsval, men vi ska göra vårt bästa för att du ska få ett så högt rankat val som möjligt. Du kan inte sätta samma ranking på olika workshops. Du kan t ex alltså inte sätta två stycken 1:or.

1 = den workshop du helst vill gå på

 En nyhet för i år är att du väljer en av fyra workshops. 

Läs mer nedan och markera sedan ditt val i formuläret och skicka in dina svar.

Klart!

1

ATT HANTERA KONFLIKTER OCH UNDVIKA DEM

Coach: Katarina Huss
www.stigfram.se

Under denna workshop kommer vi att avhandla ämnet konflikthantering. Som ledare hamnar vi ibland i olika situationer som kan kännas som en konflikt. Det kan vara allt från att ha ett medarbetarsamtal med en medarbetare som man inte är nöjd med till att faktiskt avsluta någons anställning. Det kan även vara två medarbetare som bråkar, hur gör jag som ledare då?

Vi kommer att titta på olika case och diskutera oss fram till bra lösningar. Du kommer även att få konkreta verktyg för att hantera konflikter lättare men också för att undvika dem i högre utsträckning.

2

AI I FITNESSBRANSCHEN

Coach: Johan Falkenjack
www.brpsystems.se

Denna workshop börjar med ett kort föredrag om “Maskininlärning och grunderna i AI“. Föredraget ligger till grund för att kort diskussion om hur BRP Systems idag i snitt kan identifiera ca 80% av de medlemmar som kommer att sluta inom de närmaste 3 månaderna.

Som deltagarna delas du sedan upp i grupper för att spana kring vilka områden “maskinell inlärning” kan komma till nytta. Här möts specialisterna inom datorstödd verksamhet och du som verksam i branschen för att spana kring vad AI kan användas för i framtiden för att underlätta för dig och er verksamhet!

3

Skapa en framgångsrik strategi i sociala medier

Coach: Brian van den Brink
www.sweatybusiness.se

Kan sociala medier verkligen ge fler och nöjdare kunder eller är det bara en onödig tidstjuv? Under denna workshop får du ta del av praktiska exempel och konkreta tips på hur ditt företag kan nyttja kraften i sociala medier på rätt sätt.

Att skapa en framgångsrik sociala mediestrategi behöver inte vara krångligt, men det kräver att företaget tänker igenom ett antal grundläggande frågeställningar för att hitta rätt i planen. Dessa frågeställningar arbetar vi praktiskt med under workshopen och kan sedan tas med tillbaks i din verksamhet (eller personliga sociala mediestrategi) för att implementeras i sin helhet, eller för att finjustera en befintlig plan.

4

KUNDUPPLEVELSEN: MILJONER PÅ BORDET

Coacher: Joakim & Birgitta Thörn
www.effectly.com

Du kommer att få insikt i, och förståelse för, varför starka kundupplevelser och minnesvärda stunder är kritiskt för din verksamhets överlevnad. Vi kommer att arbeta med att tillsammans kvantifiera kundupplevelsen genom att skapa ett detaljerat businesscase och visa hur starka kund- och medarbetareupplevelser bl a står i direkt korrealtion med dina ekonomiska resultat, retention och NPS. 

Efter denna workshop hoppas vi att du kommer känna dig inspirerad och ivrig att sätta igång. Dessutom får du veta hur du ska börja och vad som är viktigt att få på plats. Du kommer att få med sig teorin bakom, uppbackad av en resa ur verkligheten och tydliga bevis för vilken ekonomisk utväxling du kan åstadkomma på 18 månader genom att sätta fokus på det viktigaste: människan. 

EARLY MORNING WORKOUT

VILL DU STARTA TISDAGEN PÅ BÄSTA SÄTT OCH TESTA ETT NYTT TRÄNINGSPASS?
VÄLJ I SÅ FALL ETT ELLER BÅDA PASSEN NEDAN. 

 

Pass 1: BasisBall Raw®
kl 07.30-08.00

Hur rå vill du bli? Detta är ett baspass späckat med med “råhet”. Passet utmanar dig på alla plan genom atletiska styrkeövningar som är både komplexa och utmanande. I ett högt tempo triggar vi din power, styrka och koordination. Garanterad stark och atletisk kropp.

PASSET TYVÄRR FULLBOKAT!

Pass 2: BasisBall CenterCore®
kl 08.00-08.30

Detta är ett perfekt baspass som ger dig den bästa träningen för din coremuskulatur. Fokus ligger på komplexa atletiska övningar som genomförs i ett moderat tempo med kontroll. På ett effektivt sätt tränas kvaliteter som stabilitet, mobilitet, balans och styrka. Den bästa grunden för en stark och atletisk kropp.

VÄLJ TRÄNING & WORKSHOP

RANGORDNA WORKSHOPS NEDAN FRÅN 1 TILL 4.
1 = DEN DU HELST VILL GÅ PÅ 

Vill du gå på morgonträning? Tyvärr är 08.00-passet CenterCore® fullbokat. Men markera gärna om du vill gå på BasisBall Raw® kl 07.30: