Select Page

KLUBBSVERIGE EXCLUSIVE 2019

Årets stora event för dig som är en del av KlubbSverige!
6-7 maj på Steam Hotell i Västerås
ÅRETS STORA EVENT


MÖTEN  •  AFFÄRER  •  NÄTVERKANDE 

KlubbSverige Exclusive är mötesplatsen för nätverkets ägare, platschefer och beslutsfattare. Varje år gör vi vårt yttersta för att skapa en miljö som ska bjuda in till spännande möten mellan deltagare och leverantörer som varvas med inspirerande och givande föreläsningar. 

Vårt nätverk representerar ca 250 anläggningar bara i Sverige och Exclusive 2019 är den perfekta mötesplatsen om du vill bygga relationer och göra affärer!

BRA ATT VETA

Registrering 6 maj startar: kl 09.30
Första programpunkt startar: kl 10.20
KlubbSverige Exclusive 2019 avslutas: 7 maj, kl 16.00

Som partnerföretag till KlubbSverige har ni möjlighet att delta på vår stora årliga nätverksträff. Kostnaden för ert deltagande beror på vilken nivå ni valt att ansluta er till. Är ni osäkra vad som gäller för er – kontakta oss så hjälper vi er! 

För deltagande gäller följande:

•   Deltagande för en (1) person.
Detta inkluderar samtliga programpunkter, fika, luncher och 3 rätters middag.

• Logi: del i dubbelrum ingår
Uppgradering till enkelrum: 700 SEK

•   Expo-yta som motsvarar 1 st ståbord
med plats för back drop alt 2 st roll ups

•   Speed meeting (antal beror på ert avtal)

Och eventet börjar om…

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

ÅRETS TALARE

CECILIA BANG-MELCHIOR

ÄKTA KUNDNÖJDHET

En kundfokuserad företagskultur är nyckeln till framgång. Det vet Cecilia Björk Bang-Melchior som har rollen som Senior Manager Customer Experience på ett av landets hetaste företag, Volvo Cars. Cecila och hennes teams främsta uppgift är att göra företagets kunder nöjda. Under denna föreläsning kommer Cecilia dela med sig av följande: "Leder vårt arbete till nöjdare kunder, eller bara ett högra betyg?", "Vad gör vi med de insikter vi får?" samt "Språkbrukets betydelse". 

ANNA RICKNELL

RETORIK SOM SÄLJER

Att nå ut med sitt budskap är egentligen ingen konst men att nå fram till kunden är nåt helt annat! Därför kommer ni under denna föreläsning få ta del av den före detta elitsimmaren, numera retorikexpert, när hon delar med sig av sin stora kunskaper gällande retorik och kommunikation. Anna kommer att bjuda på sina bästa tips på hur du får kunden att välja er och stanna kvar.

GUNNAR SÖDERSTRÖM

BYGG ETT STARKT TEAM

Vinnare av Årets Talare 2019!
Gunnar är en föreläsare som med energi, berättarglädje och värme berör publiken. På ett pedagogiskt och engagerat sätt lyfter han frågor som påverkar trivsel och samarbete på arbetsplatser. Det blir tydligt hur mycket förmågan att skapa en bra känsla hos sig själv och andra påverkar livet.

VIKTOR BOLIN
VAD SÄGER VI TILL VEM OCH VARFÖR

Konkurrensen i branschen är stenhård och att vara allt för alla fungerar allt sämre. Lyssna på ett inspirerande föredrag av den prisbelönte kreatören Viktor Bolin som handlar om vikten av segmentering. Du får exempel och insikter från andra brancher som befunnit sig i ett liknande läge - allt från  den ryska ölbranschens uppgång och fall till Klarnas utklassning av gammelbankerna. Föredraget avslutas med en serie handfasta tips som du som gymägare kan börja jobba med direkt när du kommer tillbaka till vardagen.

Ladda ner programmet

Om du vill ha koll på alla tider och vad som händer under KSX20 så kan du ladda ner hela programmet här.

BLIR NI ÅRETS LEVERANTÖR? 


WELCOME TO THE PARTY!

Vi avrundar första dagen på traditionellt vis med en trevlig middag och The Exclusive Awards. Där uppmärksammar vi de aktörer som vi anser har utmärkt sig lite extra under det gångna året.

Förutom priserna Årets Klubb, Sveriges Nöjdaste Kunder, Årets Upplevelse och Lifetime Achievement Award adderar vi i år även ett nytt pris: Årets Leverantör!

 

DELTAGANDE & PRISER

KlubbSverige Exclusive 2019 återvänder till Steam Hotell i Västerås!
En 18 våningar hög och 100 år gammal byggnad, 15 meter från vattenkanten, med 227 rum i industriromantisk stil, restauranger och barer med internationella visioner, 800 kvm stort spa, granne med Sveriges enda actionbad och en utsikt över Mälaren som får dig att tappa andan, kommer garanterat väcka alla sinnen till liv.

Välj något av våra konferenspaket nedan där allt ingår!

ENKELRUM (SLUT)

Konferenspaket som inkluderar boende i enkelrum (1 natt) alla programpunkter, lunch och fika bägge dagarna samt trerätters middag.

Pris: 3345 SEK
/person ex moms

DEL I DUBBEL (SLUT)

Konferenspaket som inkluderar boende i del i dubbelrum (1 natt) alla programpunkter, lunch och fika bägge dagarna samt trerätters middag.

Pris: 2695 SEK
/person ex moms

TACK VARE MYCKET STORT INTRESSE KRING ÅRETS KLUBBSVERIGE EXCLUSIVE ÄR VÅRA RUM PÅ STEAM HOTELL SLUT. MEN DU ÄR ÄNDÅ SÅ KLART VARMT VÄLKOMMEN TILL ÅRETS STORA NÄTVERKSTRÄFF!

RESERVERA DIN PLATS NEDAN. VÄLJ DÅ ALTERNATIVET "DAGPASS" I FORMULÄRET NEDAN OCH OM NI BEHÖVER BOENDE UNDER ER VISTELSE SÅ TIPSAR VI OM NÄRLIGGANDE COMFORT HOTELL.

BOENDE KVÄLLEN INNAN?

För er som vill starta KlubbSverige Exclusive 2019 pigga och utvilade så finns möjlighet att boka rum kvällen innan. Är intresserad av detta så meddela oss så löser vi det och ni får allt på samma faktura.

Enkelrum: 1482 SEK exkl moms
Dubbelrum: 1804 SEK exkl moms

EXTRA EXPONERING

Vill ni synas lite extra under Exclusive 2019? Välj mellan följande alternativ.

 

SPOT: FÖRELÄSNING

Inför en föreläsning får ni 4 minuter inför hela gruppen. Disponera dessa på det sätt ni vill. Ett tips är att använda 1-2 minuter till en film. Film är alltid uppskattat och är ett bra medium att förmedla information i kombination med en känsla.

Pris: 2500 SEK/spot

MIDDAGSSPONSOR

Ni blir sponsorer till tisdagens trerättersmiddag vilket kommuniceras i programmet och på plats. Middagslokalen har en enorm skärm där vi kan rulla film/budskap från er. Som middagssponsor får ni även hålla välkomsttal samt ges möjlighet till en kortare presentation (ca 5 min) på stora scenen.

Pris: 6500 SEK

EXTRA UTRYMME

Har ni behov av större utrymme? Vill ni kanske visa upp en spännande produkt eller har ni en monter som kräver lite större mått. Prata med oss så hoppas vi att vi kan hjälpa er att lösa det!

Extra kostnad: 750 SEK/kvm

ANMÄLAN

Vad roligt att du vill komma!
Vänligen fyll i formuläret. Om det inte går att skicka kan det innebära att ni missat att fylla i ett fält, eller att ni fyllt i det felaktigt. Dubbelkolla det i så fall. Vi ser fram mot att ses under två härliga dagar!

 

Är ni intresserade av extra exponering och/eller vill ha direktleverans till hotellet?

Rum på Steam Hotell är tyvärr slut. Välj "Dagpass":

Rum på Steam Hotell är tyvärr slut. Välj "Dagpass":

Rum på Steam Hotell är tyvärr slut. Välj "Dagpass":

Rum på Steam Hotell är tyvärr slut. Välj "Dagpass":

Rum på Steam Hotell är tyvärr slut. Välj "Dagpass":