Select Page

KLUBBSVERIGE EXCLUSIVE 2019

Årets stora event för dig som är en del av KlubbSverige!

ÅRETS STORA EVENT 
6-7 MAJ PÅ STEAM HOTELL I VÄSTERÅS

INSPIRATION • KUNSKAP • NÄTVERKANDE

KlubbSverige Exclusive är mötesplatsen för nätverkets ägare, platschefer och beslutsfattare. Varje år gör vi vårt yttersta för att skapa en miljö som ska bjuda in till spännande möten mellan deltagare och leverantörer som varvas med inspirerande och givande föreläsningar.

Allt detta i en varm social inramning där alla ska känna sig välkomna och där målet är att varje deltagare ska lämna KlubbSverige Exclusive med ny energi och många nya idéer som direkt ska kunna omsättas i verksamheten.

VI KOMMER PÅ KSX19

Klicka på respektive logo för mer information

TIDER

Registrering 6 maj startar: kl 09.30
Första programpunkt startar: kl 10.20
KlubbSverige Exclusive 2019 avslutas: 7 maj, kl 16.00

Och allt börjar om…

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

ÅRETS TALARE

CECILIA BANG-MELCHIOR

ÄKTA KUNDNÖJDHET

En kundfokuserad företagskultur är nyckeln till framgång. Det vet Cecilia Björk Bang-Melchior som har rollen som Senior Manager Customer Experience på ett av landets hetaste företag, Volvo Cars. Cecila och hennes teams främsta uppgift är att göra företagets kunder nöjda. Under denna föreläsning kommer Cecilia dela med sig av följande: "Leder vårt arbete till nöjdare kunder, eller bara ett högra betyg?", "Vad gör vi med de insikter vi får?" samt "Språkbrukets betydelse". 

ANNA RICKNELL

RETORIK SOM SÄLJER

Att nå ut med sitt budskap är egentligen ingen konst men att nå fram till kunden är nåt helt annat! Därför kommer ni under denna föreläsning få ta del av den före detta elitsimmaren, numera retorikexpert, när hon delar med sig av sin stora kunskaper gällande retorik och kommunikation. Anna kommer att bjuda på sina bästa tips på hur du får kunden att välja er och stanna kvar.

GUNNAR SÖDERSTRÖM

BYGG ETT STARKT TEAM

Vinnare av Årets Talare 2019!
Gunnar är en föreläsare som med energi, berättarglädje och värme berör publiken. På ett pedagogiskt och engagerat sätt lyfter han frågor som påverkar trivsel och samarbete på arbetsplatser. Det blir tydligt hur mycket förmågan att skapa en bra känsla hos sig själv och andra påverkar livet.

VIKTOR BOLIN
VAD SÄGER VI TILL VEM OCH VARFÖR

Konkurrensen i branschen är stenhård och att vara allt för alla fungerar allt sämre. Lyssna på ett inspirerande föredrag av den prisbelönte kreatören Viktor Bolin som handlar om vikten av segmentering. Du får exempel och insikter från andra brancher som befunnit sig i ett liknande läge - allt från  den ryska ölbranschens uppgång och fall till Klarnas utklassning av gammelbankerna. Föredraget avslutas med en serie handfasta tips som du som gymägare kan börja jobba med direkt när du kommer tillbaka till vardagen.

Ladda ner programmet

Om du vill ha koll på alla tider och vad som händer under KSX20 så kan du ladda ner hela programmet här.

THE EXCLUSIVE AWARDS

WELCOME TO THE PARTY!

Vi avrundar första dagen på traditionellt vis med en trevlig middag och The Exclusive Awards. Där uppmärksammar vi de aktörer som vi anser har utmärkt sig lite extra under det gångna året.

Förutom priserna Årets Klubb, Sveriges Nöjdaste Kunder, Årets Upplevelse och Lifetime Achievement Award adderar vi i år även ett nytt pris: Årets Leverantör!

 

DELTAGANDE & PRISER

KlubbSverige Exclusive 2019 återvänder till Steam Hotell i Västerås!
En 18 våningar hög och 100 år gammal byggnad, 15 meter från vattenkanten, med 227 rum i industriromantisk stil, restauranger och barer med internationella visioner, 800 kvm stort spa, granne med Sveriges enda actionbad och en utsikt över Mälaren som får dig att tappa andan, kommer garanterat väcka alla sinnen till liv.

Välj något av våra konferenspaket nedan där allt ingår!

ENKELRUM (SLUT)

Konferenspaket som inkluderar boende i enkelrum (1 natt) alla programpunkter, lunch och fika bägge dagarna samt trerätters middag.

Pris: 3345 SEK
/person ex moms

DEL I DUBBEL (SLUT)

Konferenspaket som inkluderar boende i del i dubbelrum (1 natt) alla programpunkter, lunch och fika bägge dagarna samt trerätters middag.

Pris: 2695 SEK
/person ex moms

DAGPASS

Konferenspaket som alla programpunkter, lunch och fika bägge dagarna samt trerätters middag. Boende ingår ej.

Pris: 1900 SEK
/person ex moms

TACK VARE MYCKET STORT INTRESSE KRING ÅRETS KLUBBSVERIGE EXCLUSIVE ÄR VÅRA RUM PÅ STEAM HOTELL SLUT. MEN DU ÄR ÄNDÅ SÅ KLART VARMT VÄLKOMMEN TILL ÅRETS STORA NÄTVERKSTRÄFF!

RESERVERA DIN PLATS NEDAN. VÄLJ DÅ ALTERNATIVET "DAGPASS" I FORMULÄRET NEDAN OCH OM NI BEHÖVER BOENDE UNDER ER VISTELSE SÅ TIPSAR VI OM NÄRLIGGANDE COMFORT HOTELL.

ANMÄLAN

Vad roligt att du vill komma!
Vänligen fyll i formuläret. Om det inte går att skicka kan det innebära att ni missat att fylla i ett fält, eller att ni fyllt i det felaktigt. Dubbelkolla det i så fall. Vi ser fram mot att ses under två härliga dagar! 

 

Välj Dagpass för deltagare 1

Välj Dagpass för deltagare 2

Välj Dagpass för deltagare 3

Välj Dagpass för deltagare 4

Välj Dagpass för deltagare 5