Välj en sida

KLUBBSVERIGE EXCLUSIVE 2019

Årets stora event för dig som är en del av KlubbSverige!

ÅRETS STORA EVENT 
6-7 MAJ PÅ STEAM HOTELL I VÄSTERÅS

INSPIRATION • KUNSKAP • NÄTVERKANDE

KlubbSverige Exclusive är mötesplatsen för nätverkets ägare, platschefer och beslutsfattare. Varje år gör vi vårt yttersta för att skapa en miljö som ska bjuda in till spännande möten mellan deltagare och leverantörer som varvas med inspirerande och givande föreläsningar.

Allt detta i en varm social inramning där alla ska känna sig välkomna och där målet är att varje deltagare ska lämna KlubbSverige Exclusive med ny energi och många nya idéer som direkt ska kunna omsättas i verksamheten.

VI KOMMER PÅ KSX19

Klicka på respektive logo för mer information

TIDER

Registrering 6 maj startar: kl 09.30
Första programpunkt startar: kl 10.20
KlubbSverige Exclusive 2019 avslutas: 7 maj, kl 16.00

Och allt börjar om…

Dag(ar)

:

Timme(s)

:

Minut(er)

:

Andra(s)

ÅRETS TALARE

ARVID AXLAND

KUNDUPPLEVELSEN ÄR ALLT

När produkter och tjänster blir alltmer lika återstår kundupplevelsen som den viktigaste framgångsfaktorn ett företag har. Lär hur ni kan öka ert gyms värde genom att bli bättre på att skapa starka och meningsfulla kundupplevelser, genom budskap, aktiviteter och handlingar. Du får insikt i viktiga trender och konkreta metoder och exempel för att själv lyckas.

ANNA SUNNEBORN

SÄG JA TILL LIVET!

"Målet med min föreläsningen är att få flera att förstå kraften i att ta ansvar över sitt eget liv genom att ha fokus på det du kan förändra och din inställning till saker som sker. Föreläsningen är full med humor och tänkvärda ord, så som jag ser på livet, det går upp och ner som en hiss. Ibland är vi i källaren, ibland på någon mellanvåning och i bland på top floor." 

BIRGITTA THÖRN

FOKUSERA PÅ KUNDRESAN

Birgitta Thörn är grundare till vikt- och träningskedjan iTrim. Under flera år hade de en fantastisk tillväxt och utnämndes bl a som Gasellföretag fyra år i rad. Birgitta tillskriver mycket av denna framgång till deras fokus på kundresan. Vad kan vi lära av deras erfarenheter och vilka verktyg kan ni själva implementera för att nå lönsamhet och tillväxt?

SOFIA SELENIUS

ATT UPPTÄCKA OCH BEMÖTA ÄTSTÖRNINGAR

Sofia är utbildningskoordinator på Frisk & Fri- Riksföreningen mot ätstörningar. Hon är utbildad idrottsvetare och arbetar även som PT och gruppträningsinstruktör. Under denna föreläsning får du kunskap i hur ni kan arbeta förebyggande, identifiera varningstecken samt hur du kan bemöta en person som drabbats av ortorexi eller ätstörningar.

JAN SPATICCHIA

ENTREPRENURIAL LEADERSHIP

Jan Spaticchia är grundare och styrelseordförande för franchisekedjan Energie Fitness - som med sina över 100 klubbar i England, Irland och delar av Europa är en av de största aktörerna i sin sektor. Jan är en van internationell talare och ska dela sina tankar kring vilka utmaningar han upplevt med att vara ledare i ett entreprenöriellt företag. 

LADDA NER HELA PROGRAMMET

Vill du ha programmet uppsatt på ditt kylskåp så att du kan längta varje dag fram till den 6:e maj?
Klicka på knappen nedan och ladda ner hela programmet i A4-format.

THE EXCLUSIVE AWARDS

WELCOME TO THE PARTY!

Vi avrundar första dagen på traditionellt vis med en trevlig middag och The Exclusive Awards. Där uppmärksammar vi de aktörer som vi anser har utmärkt sig lite extra under det gångna året.

Förutom priserna Årets Klubb, Sveriges Nöjdaste Kunder, Årets Upplevelse och Lifetime Achievement Award adderar vi i år även ett nytt pris: Årets Leverantör!

 

DELTAGANDE & PRISER

KlubbSverige Exclusive 2019 återvänder till Steam Hotell i Västerås!
En 18 våningar hög och 100 år gammal byggnad, 15 meter från vattenkanten, med 227 rum i industriromantisk stil, restauranger och barer med internationella visioner, 800 kvm stort spa, granne med Sveriges enda actionbad och en utsikt över Mälaren som får dig att tappa andan, kommer garanterat väcka alla sinnen till liv.

Välj något av våra konferenspaket nedan där allt ingår!

ENKELRUM (SLUT)

Konferenspaket som inkluderar boende i enkelrum (1 natt) alla programpunkter, lunch och fika bägge dagarna samt trerätters middag.

Pris: 3345 SEK
/person ex moms

DEL I DUBBEL (SLUT)

Konferenspaket som inkluderar boende i del i dubbelrum (1 natt) alla programpunkter, lunch och fika bägge dagarna samt trerätters middag.

Pris: 2695 SEK
/person ex moms

DAGPASS

Konferenspaket som alla programpunkter, lunch och fika bägge dagarna samt trerätters middag. Boende ingår ej.

Pris: 1900 SEK
/person ex moms

TACK VARE MYCKET STORT INTRESSE KRING ÅRETS KLUBBSVERIGE EXCLUSIVE ÄR VÅRA RUM PÅ STEAM HOTELL SLUT. MEN DU ÄR ÄNDÅ SÅ KLART VARMT VÄLKOMMEN TILL ÅRETS STORA NÄTVERKSTRÄFF!

RESERVERA DIN PLATS NEDAN. VÄLJ DÅ ALTERNATIVET "DAGPASS" I FORMULÄRET NEDAN OCH OM NI BEHÖVER BOENDE UNDER ER VISTELSE SÅ TIPSAR VI OM NÄRLIGGANDE COMFORT HOTELL.

ANMÄLAN

Vad roligt att du vill komma!
Vänligen fyll i formuläret. Om det inte går att skicka kan det innebära att ni missat att fylla i ett fält, eller att ni fyllt i det felaktigt. Dubbelkolla det i så fall. Vi ser fram mot att ses under två härliga dagar! 

 

Välj Dagpass för deltagare 1

Välj Dagpass för deltagare 2

Välj Dagpass för deltagare 3

Välj Dagpass för deltagare 4

Välj Dagpass för deltagare 5