Select Page

KSX20

KlubbSverige Exclusive är årets stora träff för nätverkets ägare, platschefer och beslutsfattare. Varje år gör vi vårt yttersta för att skapa en miljö som ska bjuda in till spännande möten mellan deltagare och leverantörer. 

dagar

deltagare

speedmeetings

%

business

TIDER

Registrering 4 maj startar: kl 09.30
Första programpunkt startar: kl 10.20
KlubbSverige Exclusive 2020 avslutas: 5 maj, kl 16.00
 

VAR

Radisson Blue Scandinavia
Göteborg

 

NYHET

Vi arrangerar en Club Tour den 3 maj för de som vill smygstarta KSX20. Läs mer nedan!

 

INFORMATION

Som partnerföretag till KlubbSverige har ni möjlighet att delta på vår stora årliga nätverksträff. Kostnaden för ert deltagande beror på ert partneravtal. Är ni osäkra vad som gäller för er – kontakta oss så hjälper vi er! 

För deltagande gäller följande:

•  Ert avtal avgör eventuell kostand för att medverka.
Är ni osäkra, kontakta oss!

•  Ert avtal inkluderar en plats i del i dubbelrum.
 Ni kan uppgradering till enkelrum till en kostnad av 700 SEK.

•  Expo-yta som motsvarar 1 st ståbord
med plats för back drop alt 2 st roll ups

•  Ni garanteras ett visst antal möten, speedmeetings, under KSX20 och antalet beror på ert partneravtal. En tid innan KSX20 kommer ni få möjlighet att önska vilka av årets deltagare ni helst vill träffa. Mer information om detta kommer längre fram. 

EXCLUSIVE CLUB TOUR

För de som vill komma en dag tidigare så arrangerar vi under den 3 maj en Club Tour där vi besöker ett antal utvalda träningsanläggningar. Dagen avslutas med en middag.

BLIR NI ÅRETS LEVERANTÖR?


WELCOME TO THE PARTY!

Vi avrundar första dagen på traditionellt vis med en trevlig middag och The Exclusive Awards. Där uppmärksammar vi de aktörer som vi anser har utmärkt sig lite extra under det gångna året.

Förutom priserna Årets Klubb, Sveriges Nöjdaste Kunder, Årets Upplevelse och Lifetime Achievement Award delar vi även ut pris till Årets Leverantör!

Förra året vann NRG Food denna utmärkelse. Vem gör det i år? 

DELTAGANDE & PRISER

KlubbSverige Exclusive 2020 bryter ny mark och bjuder ner träningsbranschen till nyrenoverade Radisson Blue Scandinavia i hjärtat av Göteborg!

Det är ett modernt mötescenter, med flexibla möteslokaler i varierande storlek och som vi tror är perfekt för Exclusive. Modern design och teknik gör det enkelt att mötas här och professionell personal finns alltid till hands för att se till att allt flyter smidigt från början till slut. Här finns alla möjligheter till att ge KlubbSverige Exclusive en förstklassig inramning.

Behöver ni uppgradera till enkelrum, eller köpa till extra platser? Välj något av alternativen nedan. 

ENKELRUM

Konferenspaket som inkluderar boende i enkelrum (1 natt) alla programpunkter, lunch och fika bägge dagarna samt trerätters middag.

Pris: 3395 SEK

/person ex moms

DUBBELRUM

Konferenspaket som inkluderar boende i del i dubbelrum (1 natt) alla programpunkter, lunch och fika bägge dagarna samt trerätters middag.

Pris: 2750 SEK

/person ex moms

SPA-TILLÄGG

Maximera din upplevelse genom att addera ett spa-tillägg som ger access till Hagabadets angränsande och härliga spa. Enjoy!

Pris: 150 SEK

/person ex moms

KSX CLUB TOUR MED LOGI 

För dig som vill vara med på KSX Club Tour och som även behöver övernattning till måndagen. Boka ett av våra paket där allt ingår: KSX Club Tour, middag och boende.

Paket med enkelrum: 2690 SEK
Paket med dubbelrum: 1950 SEK
/ person ex moms 

KSX CLUB TOUR UTAN LOGI

Vi har även alternativ till dig som vill vara med på KSX Club Tour eller middagen, men som inte vill ha boende. 

Endast KSX CLUB TOUR: 395 SEK
Endast middagen: 650 SEK
/person ex moms
EXTRA EXPONERING

Vill ni synas lite extra under Exclusive 2020? Välj mellan följande alternativ.

 

SPOT: FÖRELÄSNING

Inför en föreläsning får ni 4 minuter inför hela gruppen. Disponera dessa på det sätt ni vill. Ett tips är att använda 1-2 minuter till en film. Film är alltid uppskattat och är ett bra medium att förmedla information i kombination med en känsla.

Pris: 3000 SEK/spot

MIDDAGSSPONSOR

Ni blir sponsorer till tisdagens trerättersmiddag vilket kommuniceras i programmet och på plats. Middagslokalen har en enorm skärm där vi kan rulla film/budskap från er. Som middagssponsor får ni även hålla välkomsttal samt ges möjlighet till en kortare presentation (ca 5 min) på stora scenen.

Pris: 6000 SEK

KONFERENSRUM

Har ni behov av att hyra ett konferensrum för en eller några timmar? Ni kanske vill göra en exklusiv presentation för att fåtal kunder eller av någon annan anledning ha ett rum för er själva. Hyr per timme av oss! 

Extra kostnad: 1000 SEK/timme

EXTRA UTRYMME

Har ni behov av större utrymme? Vill ni kanske visa upp en spännande produkt eller har ni en monter som kräver lite större mått. Prata med oss så hoppas vi att vi kan hjälpa er att lösa det!

Extra kostnad: 750 SEK/kvm

ANMÄLAN

Vad roligt att du vill komma!
För anmälan klicka på knappen nedan. Ni kommer då till vårt anmälningsformulär. Vi ser fram mot att ses under två härliga dagar!

Del i dubbelrum för en person ingår i ert partnerpaket. Ange i formuläret nedan hur ni vill bo under KSX20. Vi tar hänsyn till ert avtal och fakturerar er endast för tillkommande boende eller uppgradering till enkelrum, Club Tour och/eller spa-tillägg.