Select Page

ÅRETS STORA EVENT

KSX20
GÖTEBORG  •  4 & 5 MAJ 2020

INSPIRATION • KUNSKAP • NÄTVERKANDE

KlubbSverige Exclusive är mötesplatsen för nätverkets ägare, platschefer och beslutsfattare. Varje år gör vi vårt yttersta för att skapa en miljö som ska bjuda in till spännande möten mellan deltagare och leverantörer som varvas med inspirerande och givande föreläsningar.

Allt detta i en varm social inramning där alla ska känna sig välkomna och där målet är att varje deltagare ska lämna KlubbSverige Exclusive med ny energi och många nya idéer som direkt ska kunna omsättas i verksamheten.

Vi kommer på KSX20

Här listar vi vilka av våra partners som anmält sig. Uppdateras löpande.

TIDER

NYHET: The Club Tour!
För de som vill smygstartar vi Exclusive 2020 redan på söndagen den 3 maj.
Vi besöker ett antal klubbar i närområdet och avslutar med en gemensam middag.

Registrering 4 maj startar: kl 09.30
KlubbSverige Exclusive 2020 avslutas: 5 maj ca kl 16.00

Och allt börjar om…

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

EXCLUSIVE
CLUB TOUR

NYHET!

I år introducerar vi ett nytt koncept i anslutning till KlubbSverige Exclusive: Exclusive Club Tour!

För dig som planerar att komma ner dagen innan KSX20 startar så erbjuder vi möjligheten att hänga på våra bussar som tar oss runt till fem olika gym i Göteborg med omnejd. Destinationerna är väl utvalda av oss på KlubbSverige och vi tror att varje gym ger dig som besökare lite extra inspiration som du kan använda som input för utveckling av din egen verksamhet. Du kommer träffa ägare och/eller ansvarig på varje gym som kommer kunna svara på frågor och berätta mer om sitt gym.

Vi avslutar touren med en trevlig middag på Radisson.

 

TIDER & ANMÄLAN

Exclusive Club Tour: söndagen 3 maj, start kl 15.00
Middag: start kl 19.30
Pris: se nedan
Anmälan: i formuläret nedan

ÅRETS TALARE

CECILIA BANG-MELCHIOR

ÄKTA KUNDNÖJDHET

En kundfokuserad företagskultur är nyckeln till framgång. Det vet Cecilia Björk Bang-Melchior som har rollen som Senior Manager Customer Experience på ett av landets hetaste företag, Volvo Cars. Cecila och hennes teams främsta uppgift är att göra företagets kunder nöjda. Under denna föreläsning kommer Cecilia dela med sig av följande: "Leder vårt arbete till nöjdare kunder, eller bara ett högra betyg?", "Vad gör vi med de insikter vi får?" samt "Språkbrukets betydelse". 

ANNA RICKNELL

RETORIK SOM SÄLJER

Att nå ut med sitt budskap är egentligen ingen konst men att nå fram till kunden är nåt helt annat! Därför kommer ni under denna föreläsning få ta del av den före detta elitsimmaren, numera retorikexpert, när hon delar med sig av sin stora kunskaper gällande retorik och kommunikation. Anna kommer att bjuda på sina bästa tips på hur du får kunden att välja er och stanna kvar.

GUNNAR SÖDERSTRÖM

BYGG ETT STARKT TEAM

Vinnare av Årets Talare 2019!
Gunnar är en föreläsare som med energi, berättarglädje och värme berör publiken. På ett pedagogiskt och engagerat sätt lyfter han frågor som påverkar trivsel och samarbete på arbetsplatser. Det blir tydligt hur mycket förmågan att skapa en bra känsla hos sig själv och andra påverkar livet.

VIKTOR BOLIN
VAD SÄGER VI TILL VEM OCH VARFÖR

Konkurrensen i branschen är stenhård och att vara allt för alla fungerar allt sämre. Lyssna på ett inspirerande föredrag av den prisbelönte kreatören Viktor Bolin som handlar om vikten av segmentering. Du får exempel och insikter från andra brancher som befunnit sig i ett liknande läge - allt från  den ryska ölbranschens uppgång och fall till Klarnas utklassning av gammelbankerna. Föredraget avslutas med en serie handfasta tips som du som gymägare kan börja jobba med direkt när du kommer tillbaka till vardagen.

Ladda ner programmet

Om du vill ha koll på alla tider och vad som händer under KSX20 så kan du ladda ner hela programmet här.

THE EXCLUSIVE AWARDS

WELCOME TO THE PARTY!

Vi avrundar första dagen på traditionellt vis med en trevlig middag och The Exclusive Awards. Där uppmärksammar vi de aktörer som vi anser har utmärkt sig lite extra under det gångna året.

Vil delar ut priser till Årets Klubb, Sveriges Nöjdaste Kunder, Årets Upplevelse, Lifetime Achievement Award och Årets Leverantör! 

Må bästa man/kvinna/företag vinna!

 

DELTAGANDE & PRISER

KlubbSverige Exclusive 2020 bryter ny mark och bjuder ner träningsbranschen till nyrenoverade Radisson Blue Scandinavia i hjärtat av Göteborg!

Det är ett modernt mötescenter, med flexibla möteslokaler i varierande storlek och som vi tror är perfekt för Exclusive. Modern design och teknik gör det enkelt att mötas här och professionell personal finns alltid till hands för att se till att allt flyter smidigt från början till slut. Här finns alla möjligheter till att ge KlubbSverige Exclusive en förstklassig inramning.

Välj något av våra konferenspaket nedan där allt ingår!

ENKELRUM

Konferenspaket som inkluderar boende i enkelrum (1 natt) alla programpunkter, lunch och fika bägge dagarna samt trerätters middag.

Pris: 3395 SEK

/person ex moms

DUBBELRUM

Konferenspaket som inkluderar boende i del i dubbelrum (1 natt) alla programpunkter, lunch och fika bägge dagarna samt trerätters middag.

Pris: 2750 SEK

/person ex moms

DAGPASS

Konferenspaket som inkluderar alla programpunkter, lunch och fika bägge dagarna samt trerätters middag. Boende ingår ej.

Pris: 2295 SEK

/person ex moms

SPA-TILLÄGG

Maximera din upplevelse genom att addera ett spa-tillägg som ger access till Hagabadets angränsande och härliga spa. Enjoy! 
(Gäller endast måndagen)

Pris: 150 SEK

/person ex moms

KSX CLUB TOUR MED LOGI 

För dig som vill vara med på KSX Club Tour och som även behöver övernattning till måndagen. Boka ett av våra paket där allt ingår: KSX Club Tour, middag och boende.

Paket med enkelrum: 2690 SEK
Paket med dubbelrum: 1950 SEK
/ person ex moms 

KSX CLUB TOUR UTAN LOGI

Vi har även alternativ till dig som vill vara med på KSX Club Tour eller middagen, men som inte vill ha boende. 

Endast KSX CLUB TOUR: 395 SEK
Endast middagen: 650 SEK
/person ex moms

BOKA DIN PLATS REDAN NU!

Vad roligt att du vill komma!
Vi kommer länka dig vidare till vårt bokningsformulär.
Klicka på länken nedan för att komma vidare till anmälan.