Select Page

På 95% av alla anläggningar som ägs av en KlubbSverige medlem använder man mjukpapper och tvål från TORK. Ni känner säkert igen toalettpapper som T1, T2 eller T4 och för pappershanddukar har man H1, H2 eller H3 och för avtorkning använders industrirulle W1 eller torkrullarna M1 och M2.

I TORKs arbete kring hållbarhet så kan man kalla produkter ovan för Generation Ett och idag finns det en Generation Två på marknaden som är betydligt bättre för miljön.

Helpers mål tillsammans med TORK är att få KlubbSverige och dess medlemmar att börja använda mjukpapper från Generation Två samt att det ska spara er tid och pengar kring era inköp. Torkrulle M3 och M4 är produkter som har 30-40 % mindre förbrukning än tidigare generationer. Pappershandduken H5 rymmer tre gånger fler handdukar i sin dispenser vilket gör att man inte behöver fylla på lika ofta och risken för att handdukarna ska ta slut när det är obemannat minskar.

Dessa produkter behöver självklart nya dispensers vilket Helper kan erbjuda er helt gratis.

När gav du dina dispensers lite kärlek. Det var nog ett tag sen du såg över dem, eller hur? Du kanske har olika varumärken som inte riktigt matchar övriga anläggningen. De kanske är repiga, locket glappar eller du kanske bara är sugen på en förändring.

Tack vare att Helper är i ett nära samarbete med TORK så kan vi erbjuda alla KlubbSveriges medlemmar helt nya dispensers kostnadsfritt! De enda motkraven som behöver uppfyllas är att man sätter upp minst tjugo dispensers och köper TORKs produkter till sina nya dispensers i två år.

Genom det nära samarbetet med TORK så kan vi dessutom erbjuda bra priser på hygienpappret till era anläggningar.

Så gör som flera andra medlemmar redan gjort – ta ett varv på din anläggning!

UNIKT ERBJUDANDE

Tack vare att Helper är i ett nära samarbete med TORK så kan vi erbjuda alla KlubbSveriges medlemmar helt nya dispensers kostnadsfritt!

”På Tork är vårt mål att göra livet utanför hemmet mer hållbart. Vi arbetar för att utveckla hållbara produkter och lösningar som hjälper våra kunder att uppnå sina hållbarhetsmål. Så här arbetar vi med viktiga hållbarhetsfrågor som ansvarsfulla fiberinköp och att minska koldioxidavtrycket från våra produkter”