Select Page

Varje år genomför KlubbSverige medlemsundersökningar för, mellan 25-30, medlemsanläggningar runt om i landet, vilket vi gjort sedan 2013. I dessa två undersökningar, Träningsbarometern och Nya medlemmar, mäter vi allt från hur medlemmarna känner sig mottagna till hur villiga de är att rekommendera sin träningsanläggning till någon närstående eller vän. Undersökningarna görs en gång per år per anläggning och i två omgångar, en på hösten och en på våren. Vid den senaste omgången skickades över 50 000st enkäter ut. För andra året i rad har Energi Hälsocenter i Uddevalla fått högst betyg när det gäller kundnöjdheten, hela 6,3 poäng av 7 möjliga. Det vi ser i dessa undersökningar är att varje år stiger kundnöjdheten och i år var det hela tio anläggningar som fick över 6 poäng på den sjugradiga skalan.

Bland dessa de tio främsta finns anläggningar från 300st medlemmar till över 3000st medlemmar. Energi Hälsocenter har tidigare även fått pris för Årets upplevelse vilket visar på sambandet mellan att ge medlemmarna en bra helhetsupplevelse också skapar förutsättningar för att få väldigt nöjda medlemmar. Priset delas vanligtvis ut på KlubbSverige Exclusive, men på grund av den rådande situationen fick priset delas ut på anläggningen i Uddevalla den 22 maj 2020. Glada mottagare av priset var ägarna Ulrika och Janne Brittelund.

Vill du vara med och ta reda på hur nöjda dina medlemmar är och se vilka områden du kan utveckla eller vilka styrkor din verksamhet har som du kan förstärka, hör av dig till oss. 

Kontakta KlubbSverige