Select Page

I huvudet på Jenny Malmström

 

Jenny, hur känns det att arbeta med KlubbSverige?

Superbra, verkligen! Jag arbetar som utbildningsansvarig för de viktkoncept som varit i KlubbSveriges regi sen i våras. Vi har på kort tid blivit ett toppenteam och det känns utvecklande och roligt att vara en del av det!

En av de största fördelarna med min roll är att jag får ha löpande kontakt med alla viktcoacher – som i stor utsträckning också jobbar som personliga tränare på respektive gym. Jag tar alltid med mig kunskap och klokheter ifrån utbildningarna från alla härliga coacher som är på plats. Det finns mycket kunskap att utbyta med varandra och jag ser det som att jag är aldrig blir fullärd och plockar alltid med mig tips och trix från utbildningarna. Förutom att allt detta ger mig och KlubbSverige en insikt i hur verkligheten på golvet ser ut för många PTs, så är det även otroligt belönande att se glöden och viljan till att utvecklas hos dem. Det ger mig en helpers-high-känsla vilket verkligen blir en win-win.

 

Vad gör jag mer som utbildningsansvarig?

Utbildningarna är en central del av WeightTrainer och ForMe och i grundutbildningen ser jag till att våra coacher känner sig trygga och har den kunskap som krävs för att framgångsrikt kunna hålla programmen på sina respektive anläggningar.

För att utbildningarna ska vara up to date är en viktig del att både söka upp och skriva om intressanta och aktuella ämnen som är kopplat till våra fyra ledstjärnor: Tänk, Ät, Njut och Träna. Detta implementeras löpande i utbildningarna och delas i olika webinar som vi kontinuerligt håller för våra coacher och licenstagare.

Våra många olika produkter är en viktig del i våra program och som utbildad nutritionist är en annan viktig del i min roll att vara en del av vår produktutveckling och säkerställa hur våra produkter kan användas i programmen för att ge kunden så fina resultat som möjligt.

Har ni frågor kring utbildning eller våra produkter så kontakta mig gärna på:  jenny.m@klubbsverige.se

 

 

 

Jag tar alltid med mig kunskap och klokheter ifrån utbildningarna från alla härliga coacher som är på plats. Det finns mycket kunskap att utbyta med varandra och jag ser det som att jag är aldrig blir fullärd och plockar alltid med mig tips och trix från utbildningarna.

Jenny Malmström

Utbildningsansvarig, KlubbSverige