Select Page

KlubbSverige erbjudande – InBody 270!
Bättre än både Black Friday och FitnessFestivalerbjudandet!

”Varför ska vi köpa en InBody 270”, kanske ni undrar.
Det är en relevant fråga och svaret är att det kan hjälpa er att skilja er från mängden och ta mer betalt från er kund. Det kan till och med hjälpa er att lämna den ständiga pris-frågan som plågar vår bransch där allt fler säljer produkten träning till ett pressat pris. Istället för att diskutera priset så kan ni diskutera det som faktiskt är anledningen till varför er kund kommer till er klubb, nämligen kundens resultat.

InBody 270 ger er möjligheten att snabbt och med stor noggrannhet mäta fettprocent, muskeltillväxt, viseralt fett etc på ca 30 sekunder. Rapporten som sedan följer är ett fantastiskt bra verktyg för en tränare eller coach att hjälpa er kund att träna och äta effektivare för att få snabbare och bättre resultat. InBody rekommenderas av KlubbSverige och är det märke som bland annat Bosöns testlabb valt att arbeta med.

Med dessa kroppssammansättningsanalyser får ni som anläggningen nya möjligheter att paketera ert utbud. Kombinera mätningar med färdiga PT-paket eller sälj enbart mätningar med tillhörande åtgärdsplan för de som inte är redo att köpa personlig träning.

Till exempel: Starta en 6-veckors kom-i-form-kurs i januari för dem som vill bli av med Julhelgernas härliga frestelser där ni paketerar mätningar, small group training och kostupplägg.

Köp er InBody redan nu och säkerställ att er personal är utbildade och klara när försäljningen sätter igång i januari

Fram till 31 december 2017 får ni köpa en InBody 270 för endast 995 SEK/månad (leasning 60 månader via Leasify).
Dessutom får ni första fakturan först om tre månader. I priset ingår även skrivare med sladd, roll up med egen logga, 300 klippkort med egen logga och hemside-adress.

Avtal och leverans måste vara klart innan 31 december 2017

För mer info eller demo mejla Michael Mece på
michael@inbodysweden.nu
eller ring på 0709-215501

InBody 270 för 995 SEK/månad

Fram till 31 december 2017 får ni köpa en InBody 270 för endast 995 SEK/månad (leasning 60 månader via Leasify).
Dessutom får ni första fakturan först om tre månader. I priset ingår även skrivare med sladd, roll up med egen logga, 300 klippkort med egen logga och hemside-adress