Select Page

Genom vår samarbetspartner InBody påminner vi om att erbjudandet på en InBody 270 endast gäller fram till den 1 juli 2017. Passa på att köpa in er maskin innan prishöjningen som träder i kraft efter den 1 juli.

“Varför ska vi köpa en InBody 270”, kanske ni undrar.
Det är en relevant fråga och svaret är att det kan hjälpa er att skilja er från mängden och ta mer betalt från er kund. Det kan till och med hjälpa er att lämna den ständiga pris-frågan som plågar vår bransch där allt fler säljer produkten träning till ett pressat pris. Istället för att diskutera priset så kan ni diskutera det som faktiskt är anledningen till varför er kund kommer till er klubb, nämligen kundens resultat.

InBody 270 ger er möjligheten att snabbt och med stor noggrannhet mäta fettprocent, muskeltillväxt, viseralt fett etc på ca 30 sekunder. Rapporten som sedan följer är ett fantastiskt bra verktyg för en tränare eller coach att hjälpa er kund att träna och äta effektivare för att få snabbare och bättre resultat. InBody rekommenderas av KlubbSverige och är det märke som bland annat Bosöns testlabb valt att arbeta med.

Med dessa kroppssammansättningsanalyser får ni som anläggningen nya möjligheter att paketera ert utbud. Kombinera mätningar med färdiga PT-paket eller sälj enbart mätningar med tillhörande åtgärdsplan för de som inte är redo att köpa personlig träning. Starta en 6-veckors kom-i-form-kurs i augusti för de som vill bli av med sommarens semesterkilon där ni paketerar mätningar, small group training och kostupplägg.

Köp er InBody redan nu och säkerställ att er personal är utbildade och klara när försäljningen sätter igång i augusti!

Just nu får ni köpa en InBody 270 för endast 995 SEK/månad (leasning 60 månader via Leasify).
Dessutom får ni första fakturan först om tre månader.

Efter 1 juli sker en prishöjning till 64900 SEK för en InBody 270.
Pris för KlubbSveriges medlemmar kommer dock vara 59000 SEK.
I priset ingår även skrivare med sladd, roll up med egen logga, 300 klippkort med egen logga och hemsideadress.

Avtal och leverans måste vara klart innan prishöjningen den 1 juli 2017

För mer info eller demo mejla Michael Mece på
michael@inbodysweden.nu
eller ring på 0709-215501