Select Page

BasisBall fortsätter sitt segertåg över landet. Med enkla medel har de skapat ny energi och glädje på anläggningarna genom sin gruppträningsform. Du vet väl att du som medlem i KlubbSverige har exklusivitet på konceptet BasisBall?

Här nedan är en kort intervju med Petra Järevik som är gruppträningskoordinator på Endorfin i Lerum. Hon förklarar varför de valt BasisBall och vad det gett dem.

 

Vi vill gärna höra hur BasisBall tagits emot och hur det gått sedan ni startade?
BasisBall blev och är en otroligt uppskattad klass hos oss på Endorfin! Hela terminen har klasserna varit fullbokade med upp till 50 reserver. Roligt att se så många nyfikna och glada i ett nytt träningskoncept. Och det var inte bara nyhetens behag, utan reservlistorna kvarstår vecka efter vecka då alla vill delta på klasserna om och om igen.

Varför valde ni att ta in konceptet, BasisBall?
Vi på Endorfin älskar bra och kvalitetssäkrad träning vilket vi anser att BasisBall är så klassen passar oss och våra medlemmar perfekt. Våra ledord är Ansvar, Passion och Kvalité och dessa ord ser vi som starka i BasisBall.

Är det ett bra tillskott i ert övrigt så breda utbud?
Alla kan träna en BasisBall-klass och hos oss gör alla också det! Allt från våra egna instruktörer som älskar klassen, våra mest trogna gruppträningsdeltagare, CrossFit athleter och seniorer. Våra seniorer älskade t o m den lite tuffare BasisBall RAW.

Känner ni att BasisBall representerar något nytt?
Klassen är sportig, kul, enkel och man  kan anpassa den efter individen och samtidigt göra den väldigt tuff för de som önskar det. Det är ju upp till var och en vad man vill åstadkomma med sin träning och BasisBall ger oss den möjligheten. Klassen är glädjefylld, lekfull och utmanande på en gång! Vi har även kört klassen med våra företagskunder vilket varit mycket uppskattat!

Vilka målgrupper når ni med BasisBall?
Alla, verkligen. Målgruppen är bred och vi har stor spridning på deltagarna. Här ser vi även möjligheten att få in lite fler killar i våra gruppträningssalar då vi märker att denna klass tilltalar alla.

Vilken uppfattning har ni om oss som leverantör när det gäller kundservice, produkt, filmer/musik, utbildning mm?
Kommunikation och kontakten med Silje, Siri och Anita är bra, smidig och tydlig (trots norskan som vi jobbar på att förstå bättre ;). Det är enkelt för våra instruktörer att förstå när och vad som ska uppdateras vid nya releaser mm.  Appen är tydlig och ger oss möjligheten att enkelt se releaser och musik. Musiken är riktigt bra och instruktionsvideorna tydliga.

 

Väldigt roligt att höra Petra beskriva hur BasisBall tillfört något nytt till Endorfin och deras medlemmar. Är även du intresserad av att få mer information om BasisBall och hur vi kan hjälpa dig att förnya eller bredda ditt utbud så är du varmt välkommen att höra av dig till Basis Ball. Du når dem lättast genom vår hemsida via denna länk: https://basisball.com/kontakt/

Annars kan du skicka ett mail på: kundeservice@backtostart.no