Select Page

KlubbPortalen består av tre olika områden:

i

DOKUMENTMALL

Praktiska dokumentmallar där du hittar allt från medlemsavtal, intervjufrågor för anställning, mallar för personalrutiner, anställningsavtal till hyresavtal för behandling mm.

NYCKELTAL

Denna del av KlubbPortalen är en databas med olika bransch-relevanta nyckeltal. Nu kan du för första gången jämföra hur er klubb ligger till jämfört med andra aktörer i nätverket.

IDÈBANK

Vill du ha ny inspiration? Här hittar du massor av bra idéer och aktiviteter från dina bransch-kollegor som de själva testat och som varit framgångsrika för dem. Så varför uppfinna hjulet igen?

SÅ HÄR KOMMER DU IGÅNG!

Du får tillgång till KlubbPortalen genom att logga in på vår hemsida. När du är i inloggat läge klickar du helt enkelt i menyn (se bilden nedan). Det finns nu två alternativ:

 

  1.    Om du redan lämnat data till oss, så är du godkänd och länkas direkt till KlubbPortalen. Första gången du loggar in kommer du behöva gå igenom din data igen och godkänna att det är OK att vi på KlubbSverige sparar denna data i vår databas.
  2.    Har du inte lämnat data, eller att du behöver komplettera den, så kommer du behöva skicka en ansökan till oss. Det gör du superenkelt genom ett formulär som tar 10 sekunder att fylla i.