Select Page

KlubbSverige har under de senaste åren haft en tydligt positiv utveckling. Vi ökar kontinuerligt i medlemsantal, ser ett ökat intresse från olika leverantörer att bli en del av vårt gemensamma nätverk, slog rekord i besöksantal på vad som blivit ett av branschens viktigaste event, KlubbSverige Exclusive – samt fått fin respons på vår senaste målmedvetna satsning på branschanpassade utbildningar.

Vi tror att intresset kring kvalitativa och anpassade utbildningar kommer öka kraftigt de kommande åren och vi tror att KlubbSverige har möjlighet att vara en viktig kraft i den utvecklingen.  

Vi är därför mycket stolta och glada att meddela att vi nu förstärker vårt team med Andreas Stenberg. Andreas, tidigare en av ägare av träningskedjan Må Bättre i Dalarna samt Gävle. Andreas har alltid haft en passion för försäljning och lönsamhet och ansvarade försäljning samt arbete med utbildning av Må Bättres personal.

I slutet av 2017 såldes kedjan till Actic. Vid tidpunkten för försäljningen hade Må Bättre ca 9000 medlemmar, 60 miljoner i omsättning och 20% vinstmarginal. Efter försäljningen har Andreas arbetat som konsult för bland annat CMS Sweden samt sitt eget bolag TrainingPlan och utbildat och hjälpt andra träningsanläggningar.

Hos oss på KlubbSverige kommer Andreas primärt ansvara för affärsområdet för kompetens och utbildning samt driva utvecklingen av KlubbSverige Akademin vidare. I och med det kan Andreas fortsätta att arbeta med de områden som ligger honom varmast om hjärtat – nämligen att hjälpa träningsanläggningar att utveckla både personal och verksamheten samt uppnå ökad lönsamhet och framgång.

Vi på KlubbSverige är övertygade om att Andreas med sin långa erfarenhet av framgångsrik drift av träningsanläggningar, sitt brinnande intresse för branschen, sin passion för utbildning och utveckling i kombination med hans varma personlighet kommer vara ett starkt tillskott till vår verksamhet och för våra många kunder.